tiistai 11. tammikuuta 2011

TI 11.01.2011
Päivän sää

Lämpötila aamulla – 1 C, tuuli 2m/s, lämpötila päivällä – 2 C. Aurinko nousee: 10.02, aurinko laskee: 15.02. Päivän pituus: 4 h 59 min

Tapahtumat

Tein kantelun oikeuskanslerille ulkomaalaisten kohtelusta. Mielestäni viranomaiset kohtelevat maahanmuuttajia Euroopan ihmisoikeussopimuksen vastaisesti. Laiton kantelun tiedoksi oikeusministerille, poliisiministerille, maahanmuuttoministerille sekä poliisihallitukselle.

Tänään oli lasten hiihdot hiihtomajalla. Toimin kuuluttajana kisoissa. Olen tehnyt tätä työtä jo pitkästi toista kymmentä vuotta. Tämän kisojen tulokset näet tästä: http://www.kalajoenjunkkarit.fi/@Bin/351363/Liikuntatoimisto+11.1.11.htm

Uutiset

Suunnistuksen keskimatkan ja viestin MM-kultaa vuonna 2010 voittanut Minna Kauppi on valittu Vuoden urheilijaksi. Kauppi voitti Urheilutoimittajain liiton perinteisen äänestyksen niukasti ennen taitoluistelija Laura Lepistöä. Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui Vancouverin olympiakisoissa menestynyt lumilautailija Peetu Piiroinen.
1. Minna Kauppi 2604 (118)
2. Laura Lepistö 2455 (71)
3. Peetu Piiroinen 2285 (66)
4. Sari Multala 1501 (13)
5. Tomi Tuuha 1207 (4)
6. Antti Niemi 1146 (20)
7. Robert Helenius 1053 (25)
8. Aino-Kaisa Saarinen 793 (5)
9. Tero Pitkämäki 707 (-)
10. Jarkko Nieminen 607 (2)

Liikkuvan poliisin esikunnasta eläkkeelle jäänyt poliisimies on palaamassa taksilla kosteasta illanvietosta yhdessä virassa olevan konstaapelin kanssa. Kello on kahden ja kolmen välillä aamuyöllä 12. marraskuuta. Taksi ajaa hiljentynyttä Kehä ykköstä. Vahvasti humalaiset poliisit ovat jo jonkin aikaa huomautelleet taksikuskille tämän turvavyön käytöstä, ajotyylistä ja nopeusrajoituksista. Lopulta sanailu kärjistyy niin, että kuljettaja pysäyttää auton lähelle Vihdintien liittymää. Tilanteen kuumennuttua taksikuski joutuu hälyttämään apua. Auttajien saapuessa autossa on käynnissä tappelu. Nyt molempia poliiseja epäillään rikoksesta.

Venäjän presidentti Dmitri Medvedev on kieltänyt ulkomaalaisten maaomistuksen muun muassa Venäjän Karjalassa, kertoo Kauppalehti paperiversiossaan. Mikäli presidentin antama ukaasi on ehdoton, se tarkoittaa sitä, että suomalaisten maaomistus on jatkossa kokonaan kielletty ns. luovutetuilla alueilla Priozerskin piiriä lukuun ottamatta.

Australian tulva-alueilla asuu myös tuhansia suomalaisia. Monet odottavat evakuointikomentoa Brisbanen miljoonakaupungissa ja useat ovat avustustyössä mukana. Tilanne Brisbanessa on karmiva. Brisbanen asukkaita on alettu evakuoida esikaupunkialueella, jossa Brisbanejoki on tulvinut yli äyräidensä.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 11.01.2011 Paine Portugalia kohtaan kasvaa.

Televisiosta katsottua

Ajankohtainen kakkonen: Myrkkyä Saksasta, sikaruttoa Venäjältä? EU:n aluepolitiikkaa: seteleitä suuryrityksille. Suomen kielipolitiikkaa: mamuja kotoutetaan ruotsiksi. Kehitysvammaisia viedään laitoksesta toiseen. Turku palaa pääkapunngiksi.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän aforismi

Tietämättömyydestä ei ole koskaan ollut apua kenellekään. (Karl Marx).

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Internationale suomeksi
http://www.youtube.com/watch?v=BuR1ZDAmhm8

Internationale
http://www.youtube.com/watch?v=UXKr4HSPHT8&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 103,0 kg, verenpaine 166/100, lepopulssi 59. Uinti 1000m / 4000m.

Loppukevennys

Mies tuli psykiatrin vastaanotolle valittaen: - Tohtori, kukaan ei ymmärrä minua! – Mitä tarkoitatte?? - Siinä näette.

Pikku-Kalle tuli myöhässä koulusta kotiin ja kertoi saaneensa jälki-istuntoa. - Mistä sait sen?, kysyy isä. - Matematiikasta, vastaa Kalle.- No mitenkä matematiikasta voi saada jälki-istuntoa? - No kun opettaja kysyi, mitä on 4 kertaa 6, ja minä vastasin että 24.- Mutta sehän on ihan oikein, ihmetteli isä. - Niin, mutta sitten opettaja kysyi minulta, että mitä on 6 kertaa 4. Ja minä vastasin, että mitä vitun eroa sillä on edelliseen.

Tuomiokapitulissa paljastettiin piispa Olavi Kareksen muotokuva juhlallisten puheiden jälkeen. Piispa katsoi taulua ja sanoi: - Älkää peljätkö. Se olen minä.

Venäläinen Ivan kuoli ja tuli taivaan portille. Pietari totesi: - Valitettavasti joudut helvettiin, mutta saat valita, haluatko kapitalistiseen vai kommunistiseen helvettiin. - Tahdon kommunistiseen helvettiin, Ivan vastasi epäröimättä. - Miksi ihmeessä, kysyi Pietari. - No kun tunnen systeemin. Tiedän, että pätsissä on hyvä olla, koska hiili on loppu. Jos on hiiltä, niin kattila on remontissa. Ja jos kattila kunnossa, niin lämmittäjä on humalassa. Ja jos lämmittäjä on selvä, ei ole hiiltä...

Miksi Turku on suomen afrikkalaisin kaupunki? Koska kun turkulaisil tulee makeennälkä ne menee kioskil ja sanoo: "Nami bia!" ja kun niil on jano niin "An gola!"

Mitä turkulainen sanoo, kun häneltä kysytään, paljonko kello on? - Ai nyvvai?

Ajatustenvaihdossa on eduksi, jos keskustelun molemmat osapuolet ovat savolaisia. Silloin siinä esitetään kysymys, joka ei ole kysymys ja vastaus, joka ei ole vastaus. Tuloksena on keskustelu, joka ei etene mihinkään.

Mikä on parasta Iisalmessa? Ohitustie.

Laihialaisisäntä oli menossa kirkkoon poikansa kanssa, jolla oli jalassaan uudet saappaat. Isä huomasi saappaat ja kysyi: - Onko nua ne uuret saappahat, jokka sullon jalaas? - On, isä.
- Otahan sitte vähän pirempiä askelia.

- Nämä ovat älypillereitä. Kun näitä syö, tulee viisaammaksi. - Saisinko yhden, pyysi Sven.
Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Niinpä Sven otti vielä yhden lisää ja vielä yhden ja vielä ... kunnes huomasi: - Nämähän ovat pelkkiä jäniksen papanoita! - Niin ovatkin. Näetkös nyt, sinä alat viisastua.

Ruotsalainen maalasi ensimmäisenä päivänä 100 metriä aitaa, toisena päivänä 75 metriä ja kolmantena päivänä vain 50 metriä. Miksi tulos huononi? - Siksi, että matka maalipurkille pidentyi koko ajan.

Mies kotona olohuoneesta huutelee vaimolleen keittiöön: - Minusta on niin sydäntä särkevää katsoa, kun sinä siellä kokkaat, tiskaat ja siivoat. Voisitko sulkea oven?

Kummelit – banaanin lastaajien laulu
http://www.youtube.com/watch?v=pTqxsc6aSWU

Kummeli – tenavatähdet (pilalle menneet)
http://www.youtube.com/watch?v=ZcmfJ_BBb2g&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti