perjantai 7. tammikuuta 2011

PE 07.01.2011

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 6 C, pilvistä, vähäistä lumisadetta. Tuuli 5 m /s. Lämpötila päivällä – 5 C. Aurinko nousee: 10.10, aurinko laskee: 14.51. Päivän pituus: 4 h 41 min. Lumen syvyys 25 cm.

Tapahtumat

Kävin tänään Rautiossa katsomassa äitiäni ja auttamassa asioiden hoidossa.
Tein tänään oikeuskanslerille kiireellisenä asiana kantelun poliisiin, syyttäjien, tuomareiden ja asianajajien toiminnasta. Ilmoitin pelkäävänä turvallisuuteni puolesta. Totuus on se, etten voi elää normaalia elämää. Myös lähiomaiseni kärsivät valtavasti tästä järkyttävästä viranomaisrikollisuudesta.
Olin tänään illalla viettämässä bulgarialaisten ystävieni kanssa Ivanin päivää.

Uutiset

Vaasan hovioikeus on hylännyt Kaustisen Kansanmuusiikkisäätiön velkasaneeraushakemuksen. Säätiön hallituksen puheenjohtajan Altti Seikkulan mukaan säätiö ei aio taipua päätökseen, vaan hakee valituslupaa Korkeimpaan oikeuteen ja täytäntöönpanokieltoa. Velkojen perintäkielto päättyy parin kuukauden kuluttua. Vireillä olevan konkurssihakemuksen käsittely jatkunee jo ensi viikolla. Kansanmusiikkisäätiö hakeutui velkasaneeraukseen vuosi sitten tammikuussa. Tuolloin käräjäoikeus hylkäsi hakemuksen, jolloin säätiö valitti asiasta hovioikeuteen. Säätiötä haki viimeksi konkurssiin Toivemusiikki Susan eli Kuunkuiskaajat. Lauluduo perii konkurssihakemuksella juhlien taustayhteisöltä Kansanmusiikkisäätiöltä vajaan 11 000 euron saatavia.
Hovioikeus päätyi ratkaisuunsa, koska säätiön keskeinen tehtävä ei voi olla taloudellisen tuloksen tuottaminen omistajalleen. Hylkäyspäätökseen vaikutti myös Kaustisen Kansanmusiikkisäätiön huono taloudellinen tilanne.
Erkin kommentti: Minun oikeustajuni mukaan Vaasan hovioikeuden päätös on niin kuin laki asian määrittelee.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 07.01.2011 Voitonjuhla sujui jo rutiinilla. Juttu Keski-Pohjanmaan maakuntaviestistä.
Jääkiekkoa.
Katso http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2011010612964389_jk.shtml
Jääkiekkoa.
Katso http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2011010612962918_jk.shtml

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

Päivän aforismi

Se, jolla on varaa olla kärsivällinen, voi saada aikaan minkä haluaa. (Benjamin Franklin)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Vesivehmaan jenkka
http://www.youtube.com/watch?v=Y7cUuADnHXM

Terveys ja liikunta

Paino 102,8 kg, verenpaine 178 / 111, lepopulssi 58. Uinti 1000m / 2000 m. Kylpylä SaniFani on vuosihuollossa, uimahalli on avoinna.

Loppukevennys

– Sanotaan, että raha puhuu. – Puhuuhan se, mutta minulle se valitettavasti sanoo vain: Hyvästi!

Kaksi kaverusta konttasi hiljalleen katuviertä pitkin kapakasta kotiin. – Pelkäätkö korkeita paikkoja? toinen kysyi. – Pelkään. – Älä sitten katso alas.

Koulussa oltiin eläinopissa siirtymässä jyrsijöihin ja opettaja alkoi johdatella aiheeseen:
– Osaatteko sanoa mikä on se, jolla on viikset ja joka kyttää reiän suulla? – Gynekologi!

Blondi oli kylpyhuoneessa pesemässä tukkaansa. Ystävätär ihmetteli kun hän hiuksiaan kastelematta kaatoi shampoopullosta ainetta suoraan päähänsä. – Etkö aio lainkaan käyttää vettä? hän ihmetteli. – En. Tässä pullossa lukee ”Kuiville hiuksille”.

Lankatehtaan työläinen tuli apeana kotiin ja ilmoitti vaimolleen saaneensa potkut.
– Minkä ihmeen takia? vaimo ihmetteli. – Pelkkää niuhotusta. En tehnyt mitään muuta kuin pistin sormeni puolaajaan. – Mitä pahaa siinä sitten oli? – Sitä minäkin ihmettelen. Kaiken kukkuraksi se tyttökin sai potkut.

– Rakasta lähimmäistäsi, mutta älä jää kiinni rysän päältä.

– Isä, mitä psykiatrit ovat? – Eivät ne sen kummempia ole kuin koulutettuja hulluja.

Nuori, kokematon naisautoilija ajoi mutkaisella pikkutiellä ojaan. Maalaistalon isäntä traktoreineen tuli avuksi. – Jassoo, sinä oletkin jo kolmas raskaana oleva naisautoilija, jonka vedän ojasta tänä vuonna, hän tuumi. – Mutta enhän minä ole raskaana! – Paljon mahdollista, mutta etpä ole vielä ylhäällä ojastakaan.

Ludmila saapui autojobbarin liikkeeseen. – Paljon minu pitä anta väliä, että te vaihta minun Lada uudempi malli? Kauppias katsoi naista päästä jalkoihin. – Paljon pitää antaa väliä Ja lisäksi tukku rahaa.

– Hyi, mikä irstaileva perverssi, blondi puuskahti hänelle jutelleen miehen lähdettyä baarista.
– Mitä hän sinulle sanoi? – Sanoi lähtevänsä panemaan murua rinnan alle.

– Isä, millainen mies on puolustusvoimien komentaja? – Hän on urhea mies, joka on valmis antamaan henkesi isänmaansa puolesta.

Miesopettaja kertoi jatkuvasti pikkuhävyttömiä juttuja naisvaltaiselle luokalleen. Tyttöoppilaat saivat lopulta vihjailuista ja kaksimielisyyksistä tarpeekseen ja päättivät heti marssia porukalla ulos luokasta, jos jutut lipsahtavat navan alapuolalle. Seuraava tunti alkoi opettajan ilmoituksella:
– Hampurissa on kuulemma huutava pula ilotytöistä. Kaikki tytöt nousivat pulpeteistaan ja alkoivat marssi kohti ovea. Opettaja huusi heidän peräänsä: – Odottakaa! Seuraava Hampurin kone lähtee vasta neljän tunnin kuluttua.

Pulttibois – Mannet korjaa autoa
http://www.youtube.com/watch?v=NzI32zTY_L8&feature=related

Aattelepa ite
http://www.youtube.com/watch?v=qEUw2iyEx-U

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti