tiistai 4. tammikuuta 2011

TI 04.01.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla – 18 C, pilvistä ja vähäistä lumisadetta. Lämpötila päivällä – 19 C .Aurinko nousee: 10.14, aurinko laskee: 14.44. Päivän pituus: 4 h 29 min. Lumen syvyys 23 cm.

Tapahtumat

Tänään käräjäoikeudenistunto. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/01/ahojahti-jatkui-konkurssioikeudenkaynti.html

Uutiset

Rikoksesta epäillyn poliisin ”törkeän huolimattoman” aseenkäsittelyn epäillään johtaneen Pudasjärven poliisiaseman vartijan kuolemaan, kertoo tutkinnanjohtaja, kihlakunnansyyttäjä Kirsi Männikkö. Epäillylle tapahtui kohtalokas virhe poliisiseurueen jatkaessa aseenkäsittelyharjoitustaan aseman kahviossa. Vartija kuoli, kun poliisimiehen ase laukesi vahingossa öisessä aseenkäsittelyharjoituksessa Pudasjärven poliisiasemalla joulukuussa.

Kansainvälinen lehdistöinstituutti IPI on huolissaan siitä, miten Valko-Venäjä on viime viikkoina kohdellut toimittajia. Instituutin mukaan kymmeniä toimittajia joutui lukkojen taakse reilut kaksi viikkoa sitten, kun poliisi pidätti satoja opposition mielenosoittajia.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 04.01.2011 Suurtulvat saartavat Australiaa. Vesimassat pysäyttivät työt Queenslandin hiilikaivoksissa.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

Päivän aforismi

Ajatus on toiminnan perusta. (Moltke)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Sillanpään marssilaulu
http://www.youtube.com/watch?v=H0dpsB5lmk8

Terveys ja liikunta

Paino 102,8 kg, verenpaine 175 / 107, lepopulssi 66. Nuhaa, häiritsi nukkumista.

Loppukevennys

– Jos sinulla on kymmenen omenaa ja minä otan niistä viisi, niin mitä sinulle jää? opettaja kysyi.
– Paha muisto ahneesta opettajasta.

– Miksi työlounaalla ei kannata ottaa jälkiruuaksi kahvia? – Kun pääsee työpöydän ääreen, ei millään saa uudestaan unen päästä kiinni.

– Mitä eroa on suomalaisella ja ruotsalaisella miehellä? – Suomalainen haluaa votkan jäillä, mutta ruotsalainen jätkän voilla.

– Eilen soitin viulua niin, että vaimoni itki. – Osaatko tosiaan soittaa niin kauniisti? – En. Hän sai jousen silmäänsä.

Kaksi sihteeriä keskusteli kahvitunnilla. – Minkälainen mies se sinun uusi johtajasi on? – Ei siitä miehestä paljon kostu.

– Miksi sanotaan australialaista, jolla on 300 tyttöystävää? – Lammaspaimeneksi.

Olet huoneessa Mussolinin, Hitlerin ja lakimiehen kanssa. Sinulla on ase, jossa on vain kaksi patruunaa. Ketä ammut? – Asianajajaa, kahdesti.

Kaksi ikämiestä keskusteli avioliitosta ja seksistä. Toinen kertoi rakastelevansa vaimonsa kanssa kaksi kertaa viikossa. Toinen sanoi, että heillä harrastetaan seksiä melkein joka ilta.
– Melkein joka ilta!?, toinen ihmetteli. – Niin maanantaina melkein, tiistaina melkein, keskiviikkona melkein.

– Mitä ruotsalaiset tekevät armeijassa talvella? – Vetelevät kessua.

Mies tuli kotiin ja löysi vaimonsa makaamasta alastomana sängyllä. Sängyn vieressä seisoi mies housut kintuissa. Ennen kuin aviomies ehti sanoa sanaakaan vieras julisti vihaisena:
– Viimeisen kerran, rouva! Ellette heti maksa sähkölaskuanne, kusen lattialle!

Adolf Hitler saapasteli pubiin. Baarimikko ihmetteli: – Etkös sinä kuollut toisen maailmansodan lopussa? – En. Olen vain piileskellyt. Tulin nyt tappamaan 10 miljoonaa juutalaista ja kolme muurahaiskarhua. – Miksi ihmeessä kolme muurahaiskarhua? baarimikko kummasteli. – Haa! Arvasinhan, ettei kukaan välitä 10 miljoonasta juutalaisesta.

– Hiihtäjä oli pyrkimässä taivaaseen, mutta hänen pääsynsä evättiin. Miksi? – Koska hänen viimeinen voitelunsa epäonnistui.

Spede Show – Paksu lompakko
http://www.youtube.com/watch?v=Dfx8C17zUNs

Spede Show – Joskus voi naurattaakin
http://www.youtube.com/watch?v=2t2xR05HYbA&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti