sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

SU 10.04.2011Päivän sää

Lämpötila aamulla +1 C, tuuli luoteesta 6 m/s, melkein selkeää ja poutaa, lämpötila päivällä +5 C. Kosteusprosentti 75. Aurinko nousee: 06.11, aurinko laskee: 20.41. Päivän pituus: 14 h 29 min. Lumen syvyys 5 cm. Viime vuonna jäät lähtivät 11.4. Kalajoesta vanhan sillan luota Kalajoella.

Tapahtumat

Suomalaisen mafian toimintatapoihin kuuluu talousahdinkoon ajaminen ja uhkailu. Minun piti mennä 17.04.1998 kriminaalihuoltoyhdistyksen kuultavaksi yhdyskuntapalvelun sopivuusselvitykseen. (kuva) Rikollisesti kaadetun yrityksen toimitusjohtajasta piti tehdä rikollinen suuren yleisön silmissä sekä samalla tekijät peittelivät omia rikoksiaan. Todennäköisesti APR:n konkurssipesänhoitaja Hannu Maskosen toimesta silloin syyttäjä ja nykyinen Jokilaaksojen poliisipäällikkö Petri Oulasmaa laativat Meripankin nimissä kanteen minua ja vaimoani vastaan pankinjohtaja Mauri Ylitalon tietämättä ja täysin väärillä tiedoilla. Asia oli minullekin järkytys ja siksi otin asianajajakseni Vesa Laukkasen, joka ei perehtynyt asioihin ja kun kritisoin hänen toimintaansa niin uhkasi jättää koko asian hoitamisen. Laukkanen ei perehtynyt asiaan ja siksi sain väärillä tiedoilla laaditun syytteen perusteella 75 vuorokauden ehdottoman vankeustuomion. Syyttäjänä asiassa toimi Sulo Heiskari. Pankinjohtaja Mauri Ylitalo on valmis kertomaan oikeudessa totuuden asioista ja todistamaan Maskosen, Oulasmaan ja Heiskarin rikollisen menettelyn. Minun ei tarvinnut kuitenkaan mennä yhdyskuntapalvelun soveltuvuuskokeeseen, koska sosiaalityöntekijä Rainer Kolppanen soitti minulle ettei tarvitse tulla, sillä hän tuntee minut riittävän hyvin.

Nyt esitutkinnassa poliisi Jyrki Rajaniemi kieltäytyi vastaanottamasta todistusaineistoa. Paikalla oli todistaja, joka voi todistaa asian. Lähetin aineiston hänelle myös sähköpostitse samoin kuin tutkinnanjohtaja Jonny Paanaselle. Syyttäjä Esa Mustonen on saanut aineistot sähköpostitse jo useita kertoja. Siitä on todistusaineisto olemassa. Nyt syyttäjä Esa Mustonen pyrkii hankkimaan minulle ehdottoman vankeustuomion Markku Kosken kunnianloukkauksesta. Hän on vaatinut minua menemään Kokkolaan rikosseuraamusvirastoon soveltuvuuskokeeseen yhteiskuntapalvelua varten. Minun oikeustajuni mukaan syyttäjän menettely täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkistön. Totuus on se, että esitutkinta on tehty esitutkintalain vastaisesti ja syyttäjä Esa Mustonen toimii esteellisenä syyttäjänä. Tätä on syytä epäillä törkeäksi suunnitelmalliseksi rikokseksi. Mielestäni taustalla on keskustalaislestadiolainen mafia. Näinkö mafia toimii Suomessa? Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/04/markku-koski-ja-syyttaja-esa-mustonen.html

Uutiset

Kokoomuksen veroehdotus kurittaisi köyhää, SDP:n rikkaita, ja keskustan linja ei muuttaisi juuri mitään. Suurinpiirtein näin voi tiivistää sosialidemokraattisen Kalevi Sorsa -säätiön julkistetun veroselvityksen johtopäätökset. Säätiön johtajan Ville Kopran mukaan selvitys todistaa, että – toisin kuin väitetään – puolueiden välillä on isoja eroja. Selvityksen mukaan ero on harvinaisen selvä juuri verolinjauksissa: kokoomuksen linja lisäisi tuloeroja, kun taas SDP:n linja kaventaisi niitä. Kokoomuksen mallissa tuloverot laskevat, mutta arvonlisävero nousee vastaavasti. Pienituloiset maksavat siis suhteellisesti hyvätuloisia suuremman osan kerätyistä lisäverotuloista, koska arvonlisävero on tasavero.

Eurajoella louhitaan ydinjätteiden loppusijoituspaikkaa. Onkalon on pysyttävä koskemattomana 100 000 vuotta. Ajanjakso ylittää ihmisen käsityskyvyn. Michael Madsenin ohjaama dokumenttielokuva Onkalo - säteilevä hauta (Into Eternity, Tanska 2010) on matka ajassa sekä ryhmäkuva pioneereista, jotka suunnittelevat aikakapselia ikuisuuteen ja miettivät kuinka välittää tulevaisuuden ihmisille viesti tappavasta haudasta. Mikä on pahin uhka ydinjätteiden hautarauhalle: luonnonkatastrofi vai utelias ihminen? Voiko ihminen luottaa itseensä? Lähetyksen jälkeen dokumenttielokuvan voi katsoa YLE Areenassa (yle.fi/areena) kuukauden ajan. Tänään elokuva televisiossa kello 22.45. Traileri http://www.intoeternitythemovie.com/

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Nautinto ei tule ilman kärsimyksiä (Intialainen sananlasku)
Veneen voima on purjeissa, ihmisen voima hänen mielessään (Kiinalainen sananlasku) Rajuinkaan myrsky ei voi kaataa vuoria (Kiinalainen sananlasku)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Finlanders – Oikeesti
http://www.youtube.com/watch?v=bvwaXfsdmRY

Liikunta ja terveys

Paino 105,0 kg, verenpaine 170/103, lepopulssi 60. Jumppa 20 min. Kuntosali 60 min.

Loppukevennys

Maalaistalon ulkohuussista puuttui ovi. Naapurit tekivät asiasta kunnan terveystarkastajalle valituksen. Tarkastaja tuli paikalle, ja opasti isäntää: - Kyllä teidän pitää laittaa huussiin ovi. Kai sen itsekin ymmärrätte. Sehän on teidän omakin etunne! Ja ajatelkaa nyt ohikulkijoitakin! - Mittee niistä ohikulukijoista? ihmetteli isäntä. - Kolomeenkymmenneen vuoteen siinä ei ou ollut ovvee, eikä sieltä ou ikinä mittään varastettu!

Mitä tapahtuu, kun kunta haluaa saada aikaan säästöjä sairaanhoidossa? - Lähihoitajia ryhdytään kouluttamaan kaukoparantajiksi.

Jos lakimies ja verotarkastaja olisivat hukkumassa ja sinä voisit pelastaa heidät, niin menisitkö lounaalle vai pelaamaan tennistä?

Pastori tuli vanhan Annan luokse pieneen mökkiin. - Haluatko, että laulan virren? kysyi pappi. - Laulakaa toki, menen sillä välin keittämään kahvit!

- Tämä sienimuhennos on oikein hyvää, mistä olet saanut reseptin? - Dekkarista.

Mitä poliisi sanoi, kun herättäjäjuhlilla varastettiin joukko lukitsemattomia polkupyöriä? - Niin käy herkkäuskoisille.

Aatteleppa ite http://www.youtube.com/watch?v=qEUw2iyEx-U

Jope Ruonansuu - Enkeleitä toisillemme http://www.youtube.com/watch?v=1y77lUqbxls&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti