keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

KE 06.04.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 3 C, tuuli lounaasta 4 m/s, lämpötila päivällä +3 C. Aurinko nousee: 06.25, aurinko laskee: 20.29. Päivän pituus: 14 h 03 min. Lumen syvyys 18 cm.

Tapahtumat

Maanantaina haastenainen Eija Pahkamaa toi minulle Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden lausumapyynnön, johon vastaus annettava neljän päivän kuluessa. Minun pitää antaa vastaus siihen, että suostunko siihen, että henkilökohtaisen konkurssipesänhoitajakseni tulee Pasi Markus Leinonen. Näyttää siltä, että Ylivieska-Raahen käräjäoikeus on päättänyt laittaa pikavauhtia Erkki Ahon henkilökohtaiseen konkurssiin, koska pesänhoitajakin oli jo valittu.

Laitoin tänään seuraavan sähköpostin
----- Original Message -----
From: Erkki Aho To: korkein.oikeus@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; kirjaamo.poliisihallitus@poliisi.fi ; VKSV@oikeus.fi ; tarja.halonen@tpk.fi ; kirjaamo@tpk.fi ; pev@eduskunta.fi Cc: tiina.salumaki@yle.fi ; matti.virtanen@yle.fi

Sent: Wednesday, April 06, 2011 9:22
AM Subject: KIIREELLINEN AVUNPYYNTÖ

Korkeimman oikeuden presidentti Pauline Koskelo Pyydän Teitä kiireellisti määräämään Rovaniemen hovioikeuden ratkaisun nro 239 antopäivä 10.3.2011 diaarinumero R10/904 Kovalainen/Aho. välittömään toimenpidekieltoon jotta voidaan estää rikosliigan toiminta ja sen bulvaanin Mikko Kovalaisen konkurssihakemuksen täytääntöönpano. Asia selviää tarkemmin tutkintapyynnöstä http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/tutkintapyynto.html


Pyydän, että teette ratkaisunne kahden vuorokauden kuluessa jotta voidaan estää Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden rikollinen toiminta asiassa.

Kalajoella 06.04.2011 Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja
gsm 044-3025948
email e.ahoky@kotinet.com

Näyttää siltä, että sähköpostin ansiosta aikatauluun tuli muutosta, sillä tänään sain Ylivieska – Raahen käräjäoikeudesta sähköpostitse seuraavan tiedon: -----
Välittänyt: Terttu Korkia-aho/Ylivieska-Raahe/KO/OIK/O_M 06.04.2011 13:16 -----

YLIVIESKA-RAAHEN KÄRÄJÄOIKEUS KUTSU ISTUNTOON HAKEMUSASIASSA
Savisilta 4, PL 32

Asiaan osallisen kuuleminen 84100 YLIVIESKA 6.4.2011 K 11/1589

Aho, Erkki Johannes
Plassintie 39 as 3
85100 KALAJOKI

Hakija Kovalainen, Mikko
PL 547 00101 HELSINKI
Puh. 041-496 2450

Asiaan osallinen Aho, Erkki Johannes 270550-xxxx
Plassintie 39 as 3
85100 KALAJOKI

Asia Konkurssihakemus Vireille 15.3.2011

ASIAAN OSALLISEN KUULEMINEN Käräjäoikeus varaa Teille tilaisuuden tulla istunnossa kuulluksi ennen asian ratkaisemista.

ISTUNTO Aika Maanantai 2.5.2011 kello 13.00

Paikka Ylivieska-Raahen käräjäoikeus
Savisilta 4
84100 YLIVIESKA


Sain tänään myös Rikosseuraamuslaitokselta kirjeen, jossa minua tituleerataan rikosseuraamuslaitoksen asiakkaaksi. Minut kutsutaan syyttäjän pyynnöstä haastatteluun soveltuvuusselvitykseen yhdyskuntapalveluun. Jossakin on siis päätetty, että Erkki Aho tuomitaan ehdottomaan vankeuteen, mikä muutetaan yhdyskuntapalvelukseksi. Mikähän mahtaa olla asia, josta minut on suunniteltu tuomittavaksi?

Minun tekemiä rikostutkintapyyntöjä ei tutkita. Minusta tehdyistä rikostutkintapyynnöistä poliisi ei ota vastaan todistusaineistoa tai rehellisesti ilmoittaa tuhoavansa todistusaineistot kuten esim. Mikko Kovalaisen jutussa noin 100 sivua asiakirjoja. Oikeudenkäynneissä tuomarit kieltäytyvät ottamassa todistusaineistoja vastaan ja etukäteen ilmoittavat ettei todistajia kuulla asiassa. Tämä on oikeusvaltio Suomi. Kaikki asiat on kuitenkin kiinni korkeimmasta oikeudesta, jossa asioita valmistelee esittelijä Kirsi Kohonen. Hän lähtee lomalle, mutta palaa ennen kuun loppua. Korkeimman oikeuden pitää ensin purkaa alioikeuksien väärät päätökset niin tilanne helpottuu huomattavasti. Myös poliisirikoksia tutkivaan Heli Haapalehtoon on saatava vauhtia, sillä hän on vitkutellut asioiden tutkimisen kanssa jo vuoden ajan. Hän myös kieltäytyi ottamastaan minua vastaan jos tuon todistusaineistoa ja kerron rikokset.

Edellisen kerraan sain vastaavan kirjeen silloin, kun Ylivieskan nykyinen poliisipäällikö Petri Oulasmaa oli tehnyt haasteen Meritapankin nimissä minua vastaan lainanmyöntäneen pankin pankinjohtaja Mauri Ylitalon tietämättä. Mauri Ylitalo on valmis todistamaan oikeudessa ja kertomaan totuuden asiassa. Haaste oli tehty täysin väärillä tiedoilla ja asianajajani hoiti asian huonosti, sillä minut tuomittiin tämän väärän haasteen perusteella 75 päivän ehdottomaan vankeuteen. Syyttäjänä asiassa toimi Sulo Heiskari, jolla oli tarvetta peitellä omia rikoksiaan ja rikollisesti kaadetun yrityksen johtajana minut piti saada näyttämään rikolliselta keinolla millä hyvänsä. On tämä ollut järkyttävää Ahojahtia ja sitä on jatkunut jo 16 vuotta yötä päivää!

Uutiset

Libyan kapinallisten johtohahmo Abdel Fattah Younes on tyytymätön Naton toimintaan. Kapinalliset vaativat Natolta nopeampaa reagointia ja lisää ilma-iskuja, jotta Misratassa vältyttäisiin kuolonuhreilta. Kapinalliset kertovat Misratan päiviä kestäneiden pommitusten lakanneen hetkeksi tiistaina. Abdel Fattah Younes aikoo ottaa asian puheeksi YK:n turvallisuusneuvostossa, mikäli Nato ei hoida tehtäväänsä asianmukaisesti. Hän katsoo, että Naton hidastelu ja pidättäytyminen toiminnasta auttavat Muammar Gaddafin joukkoja etenemään Libyassa. Gaddadin joukkojen pommitukset ja taisteluiden pitkittyminen taas lisäävät siviilien kärsimystä ja kuolleiden määrää Misratassa.

Kokoomuksen viime eduskuntavaalien jälkeen järjestämä kiitoskaronkka joutuu suurennuslasin alle. Puolustusvoimien pääesikunta ja puolustusministeriö laativat oikeuskansleri Jaakko Jonkan pyynnöstä selvityksen Santahaminassa elokuun 14. päivä 2007 pidettyyn kiitostilaisuuteen liittyen. Oikeuskanslerin selvityksessä kiinnitetään erityisesti huomiota kantelussa esitettyihin väitteisiin, jotka koskevat puolustusvoimien omaisuuden ja henkilöstön käyttöä.

Nokialainen kansanedustaja Marko Asell (sd) on jakanut vaalikampanjansa yhteydessä jo 9 000 kondomia. Kondomeja on jäljellä enää 1 000. "Marko sisään – Veltto ulos". Asell ei ole ainakaan vielä saanut palautetta perussuomalaisten kansanedustajalta Pertti "Veltto" Virtaselta, joka on ehdolla samassa vaalipiirissä.

Ketkä Oulun vaalipiirin kansanedustajaehdokkaat vastustavat ydinvoiman lisärakentamista? Katso http://prohkivi.vuodatus.net/ Jos kalajokiset äänestävät kalajokista, niin tiedoksi, että Hanna Halmeenpään numero on 89. Hanna Halmeenpäällä on parhaat mahdollisuudet kalajokisista kansanedustajaehdokkaista tulla valituksi kansanedustajaksi. Äänesi voi olla ratkaiseva.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Raha muuttaa ihmisen sydämen (Kiinalainen sananlasku)
Raha ja rikkaudet ovat sontaa, hyvyys ja oikeamielisyys tuhannen kultarahan arvoiset (Kiinalainen sananlasku)
Ystävällisyys lisää vaurautta. (Kiinalainen sananlasku)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Reijo Taipale - Olen saanut elää http://www.youtube.com/watch?v=ZNavjwLmOPM&feature=more_related

Liikunta ja terveys Paino 105,5 kg, verenpaine 171/104 , lepopulssi 64. Jumppa 60 min. Uinti 1000m.

Loppukevennys

Insinööri oli löytänyt uuden nuorikon ja sai tämän kanssa lapsen. Ollessaan klinikalla sitä katsomassa, hän totesi ylpeänä kätilölle: - Katsokaa, tällä pojalla on selvästi insinöörin kallo. Kätilö katseli lasta hetken ja totesi: - Ei hätää, ei kestä montaakaan viikkoa, kun se muotoutuu normaaliksi.

Laihialainen nuoripari oli juuri mennyt naimisiin. Häämatka tehtiin postilinja-autolla morsiamen sisaren luokse Jakomäkeen. Sulhanen kaivoi linja-autossa suklaalevyn taskustaan, ja tarjosi siitä nuorikolleen. Otti itsekin, ja laittoi levyn sitten taskuunsa. Kun oli matkustettu jonkin aikaa, kysyi morsian ujosti: - Kuule... mitä olet ajatellut tehdä sille loppusuklaalle? - Loppusuklaalle? On kai meillä joskus lapsiakin.

Katolinen tyttö oli tunnustamassa syntejä papille: - Pyydän anteeksiantoa, sillä olen sortunut turhamaisuuden syntiin. - Kerropa tarkemmin tyttöseni, vastasi pappi. - Monta kertaa päivässä katson itseäni peilistä ja sanon itselleni, että oletpa kaunis. - Ei tuota voi pitää syntinä. Kyseessä on pikemminkin erehdys.

Lappuliisa oli kuollut. Pantiin listat kiertämään ja tarkoituksena oli, että jokainen laittaa 20 euroa. Ravintolassa lista kiersi ja tuli Repan kohdalle. Repa vetäisee satasen lompakosta ja tuumii rehvakkaasti: - Ei tarvitse antaa rahasta takaisin, mutta haudatkaa neljä lisää!

Mies oli joutunut oikeuteen lompakon varastamisesta. Tuomari kysyi, oliko hänellä mitään sanottavaa puolustuksekseen. - En minä tiennyt, että lompakko kuului miehelle, jonka taskusta sen löysin.

Mies oli juuri vapautettu murtosyytteestä ja lähdössä oikeussalista. - Näkemiin sitten, hän sanoi asianajajalleen. Tulen sitten joskus käymään toimistossanne. - Selvä, vastasi asianajaja. Mutta tulkaa päiväsaikaan.

Velipuolikuu - Lääkäri puhuu http://www.youtube.com/watch?v=Foq7aMnMFiI

Velipuolikuu - Meidän pankki auttaa http://www.youtube.com/watch?v=reA-quEwYqg&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti