torstai 21. huhtikuuta 2011

TO 21.04.2011
Päivän sää

Lämpötila aamulla + 1 C, tuuli etelästä 3 m/s, pilvistä ja poutaa, lämpötila päivällä + 8 C. Kosteusprosentti 96. Aurinko nousee: 05.32, aurinko laskee: 21.15. Päivän pituus: 15 h 43 min.

Tapahtumat

Olen tänään käynyt läpi arkistoani PR-talojen konkurssivyyhden osalta. Erikoinen asia on se, että APR:n konkurssipesä haki PR-Teollisuus Oy:n konkurssiin vaikka kaupat oli purettu ja konkurssin edellytyksiä ei ollut olemassa. APR:n konkurssipesä konkurssiinhakijana on antanut konkurssiinhaettavan eli PR-Teollisuus Oy:n puolesta konkurssiasiassa ilman valtakirjoja ja ilman toimeksiantoja lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle ja tietenkin lausuma on väärä. Muutenhan konkurssia ei olisi voitu saada aikaan. Lisäksi varatuomari Paavo M. Petäjä antoi väärän lausuman konkurssiasiassa Ylivieskan käräjäoikeudelle ilman valtakirjoja ja ilman toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa itse asian KRP:lle antamassaan lausunnossa.

Lähetin onnitteluviestit perussuomalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtajistolle ja esitin toivomuksen, että perussuomalaiset vaatisivat itselleen perustuslakivaliokunnan puheenjohtajuutta jotta voidaan tarkemmin valvoa laillisuusvalvonnan toimintaa. Viimeinen ei kokoomuslainen perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja on Urho Kekkonen.

Uutiset


Sdp vaatii, että Suomen kanta Portugalin tukipakettiin ratkaistaan koko eduskunnan käsittelyssä. Sdp ei ole siten tällä tietoa valmis hyväksymään kokoomuksen puheenjohtajan Jyrki Kataisen ajamaa marssijärjestystä, jossa eduskunnan suuri valiokunta ratkaisisi Suomen kannan ennen toukokuun 16. päivän Ecofin-kokousta.
Eduskuntaryhmät päättivät tämänpäiväisissä järjestäytymiskokouksissaan pitää johtonsa lähes ennallaan. Perussuomalaisten ryhmänjohtajaksi nousi Pirkko Ruohonen-Lerner ja varapuheenjohtajiksi Pietari Jääskeläinen ja Jussi Niinistö.


Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen
http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
http://www.nra.fi/
Päivän mietelause

Vakka kantensa valitsee.
Naimisiin meno merkitsee velvollisuuksien kaksinkertaistumista ja oikeuksien vähenemistä puoleen.
Yhteen sydämeen ei mahdu kahta ämmää
.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Juha Vainio -Matkalla pohjoiseen
http://www.youtube.com/watch?v=tGhLfiW1noY

Liikunta ja terveys

Paino 105,2 kg, verenpaine 177/90, lepopulssi 65.

Loppukevennys

Kaksi neitosta keskustelee.
- Kuule, minulla on uusi poikaystävä. Niin rakas, mukava ja runollinen mies. Tiedätkö, mitä hän sanoi ensi treffeillämme: "Huulesi, rakkahin, joilla aamuvarhaisella kosteus helminä kiiltää..."
- Minä tiedän, huudahtaa ystävätär, se on Kauko!

Mitä laihialaiset tekevät kun on kova pakkanen?
- Lämmittelevät kynttilän vieressä.
Mitä he tekevät kun pakkanen kiristyy?
- Sytyttävät kynttilän.

Mitä eroa on jazz-muusikolla ja perhepizzalla.
- Perhepizza pystyy ruokkimaan koko perheen.

Upi oli pelaamassa golfia ja unohti, millä reiällä oli. Hän näki edempänä kauniin naisen ja kysyi tältä, mikä oli reiän numero? Nainen sanoi itse olevansa reiällä 9 ja Upi oli yhden taaempana eli reiällä numero 8.Upi kiitti kohteliaasti ja palasi paikalleen.
Kuinka ollakaan taas tunnin kuluttua Upi oli hajamielisyyksissään unohtanut reikänsä ja kysyi taas samalta naiselta, millä reiällä tämä oli? Nainen ilmoitti olevansa reiällä 16 ja sanoi, että Upi olisi todennäköisesti yhden reiän taaempana eli numerolla 15.
Upi näki naisen myöhemmin illalla golfkerholla ja kysyi, mitä tämä teki työkseen. Nainen vastasi olevansa myyntiedustaja. Upi kysyi, mitä hän myi? Nainen vastasi, että Upi nauraisi kuitenkin, jos hän kertoisi. Upi lupasi pyhästi olla nauramatta. Nainen sanoi edustavansa Tampaxia. Tottakai Upi purskahti nauruun ja nainen sanoi, että hän kyllä arvasi, että Upi alkaisi nauraa hänen työlleen!
Upi selvitti, ettei siitä ollut kysymys: hän vain itse sattui edustamaan Serlan vessapaperia ja oli TAAS yhden reiän taaempana.

Osastopäällikkö oli lopullisesti kyllästynyt alaisensa myöhästelyyn. Päällikkö ryhtyi tarkkailemaan alaisensa tulemisia ja menemisiä. Seuraavana aamuna klo 9 mennessä ei alaista vieläkään kuulunut. Päällikkö kävi 5 minuutin välein alaisen huoneessa ja kirjoitti lapulle huomautuksen kellonajasta ja poistui jälleen.
Kun alainen vihdoin saapui, löysi hän lapun pöydältään johon oli kirjoitettu: klo 9.00.Kävin täällä. Ei tullut. Osastopäällikkö. Klo 9.05. Kävin täällä. Ei tullut. Osastopäällikkö. Klo 9.10. Kävin täällä. Ei tullut. Osastopäällikkö. Ja näin litania jatkui klo 9.45 saakka.
Työntekijä mietti hetken, otti lapun ja kiinnitti sen WC:n seinään.

- Onpa täällä ravintolassa huonoa ruokaa, sanoi vaimo miehelleen.
- Niin on, rakkaani. Ja me kun tulimme tänne saadaksemme hieman vaihtelua.

Jaakko Teppo - Rakkaus Ja Metsärahat
http://www.youtube.com/watch?v=OZo3hVBHv04&feature=related

Jaakko Teppo Salakaato
http://www.youtube.com/watch?v=G0D1ZIbdgJc&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti