torstai 28. huhtikuuta 2011

PE 29.04.2011


Näkötorni Kuivatjärven-lenkin varrella.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 3 C, tuuli kaakosta 3 m/s, aamulla pilvistä, päivällä aurinkoista. Lämpötila päivällä + 9 C. Kosteusprosentti 77. Aurinko nousee: 05.04, aurinko laskee: 21.40. Päivän pituus: 16 h 36 min.

Tapahtumat

Ylivieska-Raahen käräjäoikeus perui maanantaiksi suunnitellun istunnon henkilökohtaisessa konkurssioikeudenkäynnissäni Kovalainen/Aho.Oikeustaisteluni on nyt loppusuoralla ja aivan sen kalkkiviivoilla. Se on kestänyt nyt 16 vuotta ja olen varma, että tulen voittamaan oikeustaisteluni kahden kuukauden sisällä.

Kari Makkonen ei jatka JHT Kalajoen valmentajana. Makkonen ilmoitti syyksi luottamuspulan.
Erkin kommentti: Mielestäni Kari Makkonen on hoitanut hyvin tehtävänsä, mutta Kalajoella jääkiekon johtoportaaseen ujuttautuu jatkuvasti sellaisia henkilöitä, joita siellä ei pitäisi olla.

Hain tänään Kalajoen kaupungilta yhteenvedon Merenojan koulusta otetuista näytteistä. Tilanne on se, että seuraavaksi tehdään korjaussuunnitelma ja kustannusarvio. Korjaustyöt tehdään todennäköisesti syksyn aikana ja silloin osa oppilaista sijoitetaan parakkiluokkiin. Mielestäni nyt olisi tarvittu Jokisuun koulua. Kalajoella koulujen sulkemissuunnitelmat tehtiin aikanaan liian hätäisesti ja sen tuloksena rakennettiin Tyngälle ns. aluekoulu, jonne oppilaat kuljetetaan muualta. Tärkeämpää olisi ollut rakentaa koulu Vuorenkalliolle.

Uutiset

Prinssi William ja Catherine Middleton on julistettu aviopariksi Lontoon Westminster Abbeyn katedraalissa. Pariskunta matkasi vihkimisen jälkeen hevosten vetämissä avovaunuissa Buckinghamin palatsiin, jossa juhlat jatkuvat 650 juhlavieraan kanssa. Tuore aviopari näyttäytyi vielä palatsin parvekkeella yleisölle, jota kertyi paikalle tuhatmäärin.

Yhdysvaltain eteläosissa on jatkettu tornadojen aiheuttamien tuhojen raivaamista. Kuolonuhrien määrä on noussut yli 300:n. Pahimmat tuhot kärsi Alabaman osavaltio, jossa kuolleita on yli 200.

Kokenut keskustapoliitikko Seppo Kääriäinen löytää historiasta yhden selityksen keskustan hirmuiselle eduskuntavaalitappiolle. - Oikeistoyhteistyö on johtanut keskustan poikkeuksetta vaalitappioon, Kääriäinen kirjoittaa. - Kolme kertaa keskusta ja kokoomus ovat olleet sotien jälkeen hallitusyhteistyössä ja aina ne ovat loppuneet keskustan katkeraan tappioon. Niin on käynyt niin vuosien 1966 ja 1995 kuin 2011 eduskuntavaaleissa, Kääriäinen jatkaa. Muita syitä rökäletappioon Kääriäinen löytää vaalirahasotkuista, EU-politiikasta ja jätevesiasetuksesta.

STT:n doping-oikeudenkäynnissä kuultiin tänään perjantaina jutun asianomistajia eli STT:n entistä toimittajaa ja päätoimittajaa. Kohutun doping-jutun tammikuussa 1998 kirjoittanut Johanna Aatsalo kertoi, että Hiihtoliiton STT:tä vastaan nostama tiedotussota tuhosi hänen uransa urheilutoimittajana. - Kun doping-juttuni julkaistiin, Hiihtoliitto aloitti raivoisan mediasodan sekä minua että STT:tä vastaan. Vyörytyksen johdossa olivat Hiihtoliiton silloinen puheenjohtaja Esko Aho ja liiton silloinen toimitusjohtaja Esa Klinga.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/
Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog
Timo Soini http://timosoini.fi/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/
Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/
Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Mikko Alatalo – Suojelusenkeli
http://www.youtube.com/watch?v=ZJXhVjD5oxk

Liikunta ja terveys


Paino 108,0 kg, verenpaine 166/108, lepopulssi 59.

Loppukevennys

Parturi asiakkaalle:
- Hiuksenne alkavat harmaantua.
- Yritä leikata nopeammin.
Laihialla oli aikoinaan tapana maksaa linja-autokyyti vasta poistuttaessa. Tavasta luovuttiin, kun eräs matkustaja kuoli nälkään bussissa.

- Millä elät nykyään?
- Kirjoittamalla.
- Mitä kirjoitat?
- Vanhemmilleni ja pyydän heitä lähettämään rahaa.

- Päästäni otettiin eilen röntgenkuva, mutta mitään ei löytynyt.
- No enpä ihmettele!

Kolme tyttöä, helsinkiläinen, turkulainen ja rovaniemeläinen saivat missikisoissa ratkottavaksi seuraavan ongelman:
- Mitä tekisitte, jos rantautuisitte autiolle saarelle neljänkymmenen miehen kanssa?
Helsinkiläinen vastasi rukoilevansa Jumalalta pelastusta. Turkulainen sanoi heittäytyvänsä vahvimman miehen syliin, jotta tämä suojelisi häntä muilta.
Rovaniemeläinen sanoi:
- Ymmärsin kysymyksen, vaan en ongelmaa.

Mikä on tossun alla olemisen huippu?
- Steriili mies ei uskalla kertoa totuutta raskaana olevalle vaimolleen.

Ruonansuun sääennuste
http://www.youtube.com/watch?v=6vpFo3Gr5Fo&feature=related

Jope Ruonansuu - Super papan vitsi
http://www.youtube.com/watch?v=zTvNhcF3aMI&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti