maanantai 11. huhtikuuta 2011

MA 11.04.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla +1 C, tuuli etelästä 3 m/s, pilvistä ja poutaa, lämpötila päivällä +3 C. Kosteusprosentti 100. Aurinko nousee: 06.07, aurinko laskee: 20.44. Päivän pituus: 14 h 36 min. Lumen syvyys 2 cm.

Tapahtumat

Kävin tänään Kokkolassa Rikosseuraamusvirastossa, jossa sain tietää, että syyttäjä Esa Mustonen on hankkimassa minulle ehdotonta vankeusrangaistusta. Pöytäkirja, jonka perusteella asia tapahtuu, on Jokilaaksojen poliisin pöytäkirja 8540/R/0012890/10. Sain vielä puhelinnumeron, josta voin tilata tuon pöytäkirjan puh. 0718765472. Teen asiasta tarkemman selvityksen ja osoitan julkisesti miten poliittinen oikeudenkäynti on suunniteltu toteutettavaksi ja mikä on totuus asioissa. Tutkijana asiassa on ollut poliisi Jyrki Rajaniemi, joka kieltäytyi vastaanottamasta todistusaineistoja eikä myöskään suostunut kirjoittamaan sellaista kuulustelukertomusta, mitä kuulusteltava kertoi. Siksi en allekirjoittanut kuulustelukertomusta. Lähetin hänelle kuitenkin jo etukäteen runsaasti asiaan liittyvää materiaalia mikä on otettava huomioon esitutkintalain mukaisessa esitutkinnassa sekä oikeudenmukaisessa oikeudenkäynnissä. Niitä ei kuitenkaan näy loppulausuntomateriaalissa. Koska poliisi Jyrki Rajaniemen toiminta kuulustelijana oli mielestäni esitutkintalain ja poliisilain vastaista, niin lähetin aineistot sähköpostitse tutkinnanjohtaja Jonny Paanaselle. Jostain syystä aineistoja ei ollut loppulausuntopyynnössä. Ketä mahtoivat viime eduskuntavaaleissa Jyrki Rajaniemi ja Jonny Paananen äänestää? Oliko ehdokkaan nimi Markku Koski?

Lähetin tänä aamuna seuraavan sähköpostin oikeuskansleri Jaakko Jonkalle ja muillekin tahoille:

Pyydän oikeuskansleri Jaakko Jonkkaa ryhtymään kiireellisiin toimiin syyttäjien Esa Mustonen ja Sulo Heiskari pidättämiseksi. He ovat toimillaan aiheuttaneet valtavaa vahinkoa minulle ja yhteiskunnalle. Syyttäjät eivät perehdy asioihin, vaan vetelevät syytteitä lonkalta. Käräjäoikeuksissa tuomarit noudattavat syyttäjien linjaa. Poliisitutkinnat tehdään esitutkintalain ja EU:n ihmisoikeussopimusten vastaisesti. Tutkinnanjohtaja Tapani Tasanto on pidätettävä jotta hän ei tekisi suurempaa vahinkoa minulle ja yhteiskunnalle. Ylivieskan Raimo Ollila on jo eläkkeellä, mutta hän jätti systemaattisesti kaikki tekemämme rikostutkintapyynnöt tutkimatta. Syynä saattaa olla se, että nykyinen Jokilaaksojen poliisipäällikkö Petri Oulasmaa oli rikoksissa mukana samoin kuin hänen edeltäjänsä Kaarlo Similä, joka antoi oikeudelle väärän lausuman. Merkittävää on se, että lestadiolainen ja keskustalainen vaikutus asioissa on keskeisellä sijalla. Entinen eduskunnan varapuhemies Markku Koski oli keskeisessä roolissa PR-Teollisuus Oy:n rikollisessa kaatamisessa. Hänen tekojaan poliisi ei tutki. Merkittävässä roolissa on valtakunnansyyttäjävirasto, joka tekee tietoisesti vääriä päätöksiä. On yhteiskunnan edun vastaisi pitää valtion palkkalistoilla esim. kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehtoa. Siitä todistuksena ovat päätökset 11/21 6.4.2011 asianro R10/571 sekä päätös 11/122 6.4.2011 asianro R10/263. Tämän kaiken mahdollistaa apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen toiminta. Järkyttävintä on se, että Mikko Kovalaisen tekoja ei tutkita ja juuri Kovalaisen tekojen uhrit ovat joutuneet kärsimään valtavia taloudellisia menetyksiä ja hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/04/markku-koski-ja-syyttaja-esa-mustonen.html

Tänään oli kaupunginhallituksen kokous. Valitettavasti en ehtinyt kunnolla valmistautumaan kokoukseen, koska oli näitä ylimääräisiä asioita, joista pidän syyttäjä Esa Mustosen toimittamaa vaatimusta yhdyskuntapalvelun soveltuvuuskokeeseen kunnianloukkauksena.

EIT pyysi lisää aineistoja ja tilannetietoja sekä ilmoitti käsitelevänsä asian lähiaikoina. Teen tällä viikolla aineistot valmiiksi syyttäjä Esa Mustosen minuun kohdistamasta ajojahdista ja sen järkyttävistä tuloksista, jotka on saatu aikaan Euroopan Ihmisoikeussopimuksen vastaisella menettelyllä. Nyt tiukka tilanne siinä ehtiikö korkein oikeus purkaa väärät tuomiot ennen kuin EIT antaa päätöksensä asioissani. Epäilen, ettei Suomella ole varaa pilata yhä enemmän mainettaan EIT:n päätöksellä, sillä onhan oikeustaisteluni kestänyt nyt 16 vuotta ja likaisemmaksi ja rumemmaksi menee.

Uutiset

Keskusta tekee rikosilmoituksen pääministeri Mari Kiviniemeä vastaan kohdistuneesta pilkkakampanjasta. Siinä aktivistit ovat vaihtaneet joukon keskustan kadunvarsimainoksia eläinten huonoa kohtelua ihannoiviksi. Puolueen puheenjohtajan kuvalla varustetussa julisteessa Kiviniemellä on lisäksi verta suussa ja suupielessä. Toisessa huijausjulisteessa kettu kärsii ahtaassa häkissä. Otsikkotekstissä lukee keskustan kampanjaa mukaillen: Kettu ilman virikkeitä. Asiaa.

Libyan johtaja Muammar Gaddafi on hyväksynyt Afrikan unionin rauhansuunnitelman, kertoo Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma. Suunnitelman yksityiskohdista ei ole tietoa. - Olemme vieneet loppuun tehtävämme johtajaveljen (Gaddafin) kanssa, Zuma sanoi. Unioni pyytää myös sotilasliitto Natoa lopettamaan ilmaiskut. Zuman mukaan unioni neuvottelee seuraavaksi Libyan kapinallisten kanssa Bengasin kaupungissa. Kapinalliset ovat ilmoittaneet, etteivät suostu tulitaukoon, jos Gaddafi tai joku hänen pojistaan pysyy vallassa.

Televisosta katsottua

MOT-ohjelma: Naturasta. Todella raju ohjelma Naturan laittomuuksista. Samat asiat EY-tuomioistuimen päätöksinä löytyvät minunkin sivuilta.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause
Muulin luonne ei muutu ennen kuin se kuolee. (Kiinalainen sananlasku)
Juureton ruoho ei kasva (Kiinalainen sananlasku)
Kaulan nokassa on vain yksi pää (Kiinalainen sananlasku)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni
Tapio Rautavaara – Yölinjalla http://www.youtube.com/watch?v=BrlBWl_57Jk

Liikunta ja terveys

Paino 105,5 kg, verenpaine 172/105, lepopulssi 65.

Loppukevennys -

Vaimonne neuroosit eivät ole vaarallisia, lohdutti lääkäri miestä. Niiden puolesta hän voi elää vaikka satavuotiaaksi. - Mutta entä minä?

- Mitä haluaisit syntymäpäivälahjaksi, vaimo? - Haluaisin avioeron. - Hmm..tuota, olin kyllä ajatellut jotain vähän halvempaa..

Miksi on vaikeaa löytää herkkä, tunteellinen, hyvännäköinen mies? - Hänellä on jo poikaystävä.

Maamiesseuran talolla esiintyy paikallinen harrastelijataikuri. - Voitko lainata kelloasi? taikuri pyytää eräältä eturivin mieheltä. - En varmasti, mies vastaa. Palauta ensin se ruohonleikkuri, jonka lainasit viime kesänä.

Miksi blondit jättävät tyhjän maitopurkin jääkaappiin? - Siltä varalta, että joku haluaa kahvin mustana.

Rouva Virtanen miehelleen: - Meidän pitää ehdottomasti aloittaa säästäminen.Sinä jätät väliin päiväoluesi ja minä lopetan tupakanpolttosi.

jope ruonansuu – naamakirja http://www.youtube.com/watch?v=1iZtLi7eoqo

jope ruonansuu-tähkäviina ja olonkorjuu http://www.youtube.com/watch?v=-_umZj_RThk&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti