lauantai 9. huhtikuuta 2011

LA 09.04.2011


Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske


Päivän sää

Lämpötila aamulla -1 C, tuuli luoteesta 4 m/s, lämpötila päivällä +6 C. Aurinko nousee: 06.15, aurinko laskee: 20.38. Päivän pituus: 14 h 23 min. Lumen syvyys 9 cm.

Tapahtumat

Eilen kirjoitin blogiini näin: Sain tänään valtakunnansyyttäjävirastosta kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehdon vastaukset, joita hän on valmistellut noin vuoden ajan. Kansalaisellahan on perustuslain mukaan oikeus saada asiansa käsitellyksi ilman aiheetonta viivytystä. Heli Haapalehden päätökset 11/121 6.4.2011 asianro R10/571 ja 11/122 6.4.2011 asianro R10/263 ovat hanurista vedettyjä. Ne ovat niin sisältä, syvältä ja pimiästä kuin olla voi. Suomeksi sanottuna suoraan perseestä. On käsittämätöntä miksi verovaroilla pidetään tuollaista työtä tekevää henkilöä yhteiskunnan palkkalistoilla. Soitin Heli Haapalehdolle ja havaitsin, että hän on tehnyt tietoisesti väärät päätökset. Nyt minun on tehtävä oikeushallintoja poliisi-blogiin sellainen havainnollinen esitys, jolla todistetaan sekä korkeimmalle oikeudelle että laillisuusvalvonnalle sekä poliisijohdolle totuus asioissa. Viittaan vielä Mikko Niskasaareen blogiin Jorma Kalske korruption isä http://www.mikkoniskasaari.fi/node/96

Kansalaisten on myös oikeus saada tietää mistä aineistosta toinen päätös on tehty. Tästä aineistosta:
Toinen pölövästi:
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/05/toinen-polovasti.html ja PR-talojen rikosvyyhti selostettuna laillisuusvalvojille tehtyinä kolmena kanteluna

Osa 1 http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/11/kantelu-eduskunnan-oikeusasiamiehelle.html

Osa 2 http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/11/kantelu-eduskunnan-oikeusasiamiehelle_23.html

Osa 3 http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/11/kantelu-eduskunnan-oikeusasiamiehelle_7837.html

Kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehto oli kirjoittanut päätöksiin lainvastaisesti, ettei niistä voi valittaa. Kun keskustelin puhelimitse Heli Haapalehdon kanssa asiasta, niin hän sanoi, että jos on tyytymätön, niin niistä voi valittaa ja asian ratkaisee apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske. Juuri apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on poliisin korruption isä toimittaja Mikko Niskasaaren mukaan. Sitä todistaa Jorma Kalskeen päätöskin:

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Kalskeen päätös http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/apulaisvaltakunnansyyttj-kalskeen-pts.html

Tiedän varmasti olevani oikeassa, eikä kukaan pysty minun tietojani Suomen lain mukaan vääriksi osoittamaan. Kuinka kauan joudun kärsimään tästä Suomen valtion tietoisesta rikollisuudesta?

Uutiset

Oulun poliisi on ottanut kiinni kolme parikymppistä miestä heidän käytyään ihmisten kimppuun Rotuaarilla järjestetyssä kokoomuksen vaalitilaisuudessa puolenpäivän aikaan lauantaina. Poliisi joutui käyttämään pippurisumutetta ja etälamautinta luotiliiveihin pukeutuneiden miesten taltuttamiseen. Poliisi epäilee yhtä miestä pahoinpitelystä. Mies ei päästänyt otettaan ehdokkaasta, joten poliisi joutui käyttämään järeitä otteita hänen rauhoittamisekseen. Kaikkia kolmea miestä epäillään virkamiehen vastustamisesta, koska kaksi muuta miestä tulivat kaverinsa avuksi kiinniottotilanteessa. Miesten motiiveista ei poliisin mukaan ole tietoa. He olivat varustautuneet kuitenkin luotiliivein, minkä poliisi katsoo viittaavan siihen, että he olivat liikkeellä väkivalta-aikeissa. Miehet olivat jakaneet Rotuaarilla omia paperilappuja ennen kuin tilanne kärjistyi väkivaltaiseksi.

Mielenkiintoiset blogit Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Ei vaatteiden vaihto ihmistä muuta (Kiinalainen sananlasku)
Puu kasvaa vääräksi omalla voimallaan (Kiinalainen sananlasku)
Yhteen suuhun ei sovi kahta lusikkaa (Kiinalainen sananlasku)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni
Anna Eriksson - Juliet ja Joonatan http://www.youtube.com/watch?v=XCaYPuWE30Y&feature=related

Liikunta ja terveys

Paino 105,0 kg, verenpaine 167/105, lepopulssi 63.

Loppukevennys

- Johtaja! Palkkani ei vastaa kykyjäni. - Tiedän sen oikein hyvin, mutta on laitonta maksaa vähemmän.

Johtajalla oli ongelmia alaistensa kanssa. Hän piti näille puhuttelun ja laittoi oveensa pienen kyltin: - Minä olen pomo. Kun hän tuli ruokatunnilta oli joku teipannut viereen lapun: - Vaimonne soitti, hän haluaa kylttinsä takaisin.

Mitä yhteistä on naisella ja joulukuusella? - Kun jommankumman on saanut nurin, huomaa, että vieressä seisoo paremman näköinen.

- Miten viihdyt vaimosi kanssa uudessa asunnossanne? - Alussa olimme aika yksinäisiä, mutta nyt riitelemme jo kaikkien naapureiden kanssa.

Kaksi Hämäläistä istuivat järven rannalla ongella. Toinen sanoo: - Kyllä joulu sentään on mukava juhla. Kuluu tunti, niin toinen toteaa: - Seksi on kuitenkin mukavampaa! Jälleen istutaan tunti ja ensimmäinen vastaa: - Mutta joulupa on useammin!

Poika tuli päällystakki ja saappaat kädessä äitinsä luo. - Äiti, hän sanoi, saanko mennä ulos auttamaan isää talvirenkaiden vaihdossa? Minä osaan jo kaikki tarvittavat kirosanat.

Jope Ruonansuu - Tarja meistä on rautaa http://www.youtube.com/watch?v=jtJBVoVT-7Y&feature=related

Jopet-Show - Uutistenlukija Remix http://www.youtube.com/watch?v=kJxdEPXI68E&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti