torstai 14. huhtikuuta 2011

TO 14.04.2011
Kalajoessa on pato Plassin kohdalla jokisuussa. Kiintojää pitää patoa paikallaan ja vesi nousee koko ajan. Tilanne tulee pahemmaksi perjantain ja lauantain aikana.

Päivän sää

Lämpötila aamulla -2 C, tuuli kaakosta 2 m/s, pilvistä ja poutaa, lämpötila päivällä + 12 C. Kosteusprosentti 100. Aurinko nousee: 05.57, aurinko laskee: 20.53. Päivän pituus: 14 h 56 min. Lumen syvyys 2 cm.

Tapahtumat

Lähetin tänään vastauksen poliisihallitukselle ja vaadin neljän asian kiireellistä tutkimista ja joidenkin henkilöiden pidättämistä. Laitoin sähköpostia Kalevan päätoimittaja Markku Mantilalle sekä Julkisen sanan neuvostolle.

Katso professori Pertti Eilavaaran haastattelu osa 1 http://www.nra.fi/media/NRA-Movie110414osa1.html

Katso professori Pertti Eilavaaran haastattelu osa 2 http://www.nra.fi/media/NRA-Movie110414osa2.html

Katso professori Pertti Eilavaaran haastattelu osa 3 http://www.nra.fi/media/NRA-Movie110414osa3.html

Katso professori Pertti Eilavaaran haastattelu osa 4 http://www.nra.fi/media/NRA-Movie110414osa4.html

Katso professori Pertti Eilavaaran haastattelu osa 5 http://www.nra.fi/media/NRA-Movie110414osa5.html

Katso professori Pertti Eilavaaran haastattelu osa 6 http://www.nra.fi/media/NRA-Movie110414osa6.html

Katso professori Pertti Eilavaaran haastattelu osa 7 http://www.nra.fi/media/NRA-Movie110414osa7.html

Katso professori Pertti Eilavaaran haastattelu osa 8 http://www.nra.fi/media/NRA-Movie110414osa8.html

Katso professori Jyrki Virolaisen blogi palautteineen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/2011/04/422-korkein-hallinto-oikeus-kho-keikkui.html

Katso MOT-ohjelman palautteet http://blogit.yle.fi/mot/vahvassa-valtiossa-asuu-nujerrettu-kansa

Uutiset

Puolustusministeri Jyri Häkämiehen (kok.) viime vaalien jälkeen järjestämä tilaisuus kokoomuspoliitikoille ja vaalirahoittajille ei oikeuskanslerin mukaan johda toimenpiteisiin. Oikeuskansleri Jaakko Jonkka on selvittänyt kantelun pohjalta Puolustusvoimien Santahaminassa viime vuoden elokuussa pidettyä tilaisuutta. Tilaisuuden isäntänä toimi puolustusministeri Jyri Häkämies, joka oli kutsunut tilaisuuteen johtavia kokoomuspoliitikkoja ja vaalirahoittajina tutuksi tulleita liikemiehiä esimerkiksi Nova-konsernista. Santahaminassa järjestetyssä tilaisuudessa vieraat saivat kokeilla pistooliammuntaa. Kantelun mukaan ruokatarjoiluihin kului 300 euroa. Oikeuskanslerin mukaan summa vaikuttaa pieneltä.

Kokoomus on nykäissyt vaalitaistelun loppusuoralla lisää etumatkaa muihin suuriin puolueisiin. YLE Uutisten huhtikuun mittauksessa kokoomusta kannattaa 21,2 prosenttia vastanneista. Keskusta keräsi 18,6 ja SDP 18 prosentin kannatuksen. Perussuomalaisille mitattiin nyt 15,4 prosentin suosio.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause
Kumartunut näkee eri asioita kuin pystypää. (Kiinalainen sananlasku)

Ei ihminen näe omaa likaista niskaansa (Kiinalainen sananlasku)

Minkä veneen keulassa ei olisi laineita (Kiinalainen sananlasku)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Rainer Friman -Virta Vie, Virta Tuo http://www.youtube.com/watch?v=s_v4Lw5yY48

Liikunta ja terveys

Paino 106,0 kg, verenpaine 171/93, lepopulssi 63. Uinti 1000 m. Pyöräily 17 km.

Loppukevennys

Nuori ja nätti tyttö oli käynyt eläintarhassa ja miltei rakastunut noihin kaikkiin kivoihin eläimiin. Kotimatkalla hän kävi tatuoitsijan luona kysymässä, mitä maksaisi eläimen tatuoiminen polveen. - No, leijonan tai tiikerin minä teen satasella, mutta jos kysymyksessä on kirahvi, niin homma on ilmainen.

Johtaja soitti illalla kokouksesta vaimolleen. Kotiapulainen vastasi. - Rouva on kylvyssä. - Hyvä. Sanokaa rouvalle, että saavun puolen tunnin kuluessa. Painukoon jo vuoteeseen minua odottamaan. - Hyvä on herra. Keneltä minä sanon hänelle terveiset?

Suomalaisten turistibussi lipsahti ojaan. Opas antoi ohjeita: - Kaikki miehet työntämään. Naiset ja lapset kuuloetäisyyden ulkopuolelle!

Opettaja opetti sukupuoliasioita: - Ajatelkaapa tytöt, jos saisitte lapsen ennen kuin olette siihen valmiita. Koko elämänne voisi mennä vikateille yhden tunnin ilon takia! Yksi tytöistä pyysi puheenvuoroa: - Opettaja, miten sen saa kestämään tunnin?

- Jos olet menossa taivaan portille ja tiedät että Pyhä Pietari ei sinua, syntisäkkiä, sinne päästä, tee Brandot eli survo vanhoista sukkahousuista tehdyt mytyt molempiin poskiisi. Näin Pietari ei tunnista sinua tai puhettasi, ja pääset Taivaaseen.

Vieras mies istuu lentokoneessa neitosen vieressä. - Jutellaanpas vähän. Olen kuullut, että aika Kuluu nopeammin, jos puhutaan naapurin kanssa, mies aloittaa. Neitonen, joka oli juuri avannut kirjansa, sulkee sen hitaasti ja sanoo miehelle: - Mistä haluat puhua? - En tiedä, mies vastaa. Mitä jos puhuisimme ydinvoimasta, mies ehdottaa. - OK, sanoo neito. Tämä on mielenkiintoinen aihe. Mutta sallitko ensin yhden kysymyksen? Hevonen, lehmä ja kauris syövät kaikki sitä samaa tavaraa, nimittäin ruohoa. Mutta kauris ulostaa papanoita, lehmä litteän lantakasan ja hevonen taas kakkaroita. Tiedätkö, mistä tämä johtuu? Mies miettii vähän ja vastaa sitten: - Enpäs tiedä. - Uskotko olevasi riittävän pätevä puhumaan ydinvoimasta, kun et tiedä mitään edes paskasta?

Hupiklubi - Jope Ruonansuu
http://www.youtube.com/watch?v=7jzo7KIeBTg

Jope Ruonansuu - Traktorinpyörä on traktorinpyörä
http://www.youtube.com/watch?v=oqfhJrSwUh8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti