perjantai 15. huhtikuuta 2011

PE 15.04.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 1 C, tuuli etelästä 3 m/s, pilvistä ja poutaa, lämpötila päivällä + 12 C. Kosteusprosentti 78. Aurinko nousee: 05.53, aurinko laskee: 20.56. Päivän pituus: 15 h 03 min. Viime vuonna 15.4. tulvatilanne oli tämä http://ahonblogi.blogspot.com/2010/04/to-15042010.html

Tapahtumat

Sain tänään pankinjohtaja Mauri Ylitalolta todistuksen, minkä toimitin liitteineen poliisihallitukselle, korkeimmalle oikeudelle ja oikeuskanslerinvirastoon. Se on äärettömän tärkeä asiakirja ja todistaa syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisipäällikkö Petri Oulasmaan toiminnan ja luonnollisesti myös konkurssipesänhoitaja Hannu Maskosen toiminnan. Minulla on myös kiistaton todistusaineisto siitä, että syyttäjä Esa Mustonen on ollut tietoinen asioista. Tämä asiakirja tekee syyttäjä Sulo Heiskarin esteelliseksi kaikissa oikeudenkäynneissäni. Tämä aineisto varmistaa sen, että korkeimman oikeuden on purettava kaikki alioikeuksien väärät päätökset, jotka ne ovat tehneet minua tai minun yritystoimintaani vastaan. Syyte on tehty väärillä tiedoilla, sillä pankkilainassani oli omakotitalon lisäksi veljieni Eskon ja Ollin takaukset joten en ole voinut syyllistyä velallisen epärehellisyyteen. Todennäköisesti toukokuussa korkein oikeus joutuu purkamaan kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat päätökset 16 vuoden oikeustaistelun jälkeen.

Sain tänään lisäinformaatiota Markku Kosken yrityksestä ja vaikuttaa siltä, että kaikki asiat ei ole lain mukaisessa kunnossa. Sain tänään muutakin merkittävää aineistoa, johon en ole vielä ehtinyt perehtyä.

Uutiset

Perussuomalaisten puoluesihteeri Ossi Sandvik sanoo, että hänen puheitaan maaseudun vähälahjaisista maanviljelijöistä on vääristelty. Helsingin Sanomat kertoi perjantaina Sandvikin todenneen MTK:n aamukahvitilaisuudessa helmikuussa, että maaseudulle on jäänyt viime vuosikymmenten aikana joka talosta veljeksistä se tyhmin ja vähälahjaisin. Erkin kommentti: Perussuomalaiset saanevat uuden puoluesihteerin seuraavassa mahdollisessa puoluekokouksessa, jossa asiasta päätetään.

Vaalisloganeita http://www.eduskunta.net/vaalisloganeita.html

Vaaliennuste http://www.eduskunta.net/

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Ymmärtäminen on hyväksymisen alku (Andre Gede)
Vastatuuli tekee viisaaksi ja vahvaksi (Kv. sanonta)
Jokaisen on soudettava omilla airoillaan (Engl. sananlasku)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jukka Kuoppamäki - Tämä taivas tämä maa
http://www.youtube.com/watch?v=Y085qMEYGkw

Liikunta ja terveys

Paino 105,4 kg, verenpaine 154/100, lepopulssi 63. Pyöräily 25 km.

Loppukevennys

Ruotsalaismies oli ollut kateissa kaksi viikkoa. Lopulta poliisi ilmoitti kadonneen vaimolle, että miehen ruumis oli löydetty järvestä. - Ei se voi olla meidän Mats. Mats ei osaa uida.

Suomen todellinen ostovoima on tuulipukukansalla. Sillä on aina kahisevaa.

- Aion testamentata aivoni tieteelle. - No, pienikin apu on varmasti tarpeen.

Uuden asunnon ostaminen on erittäin vaikeaa. Asunnon on oltava riittävän suuri, jotta vaimolla riittää puuhaa sen kunnossa pitämisessä, mutta samalla riittävän pieni, jottei anoppi voi koskaan yöpyä siellä.

Miksi japanilaisturistiryhmä ilahtui Napapiirillä? - He kuulivat, että lumipyry on sakea.

Vanha vuorineuvos oli maaseutuhuvilallaan katsomassa, kun sinne ajettiin klapeja naapurista. Vuorineuvos silmäili kuormaa ja totesi: - Minähän tilasin kymmenen kuutiota. Tuossa ei voi olla enempää kuin seitsemän kuutiota. Maanviljelijä taputti ison traktorinsa peräkärryn laitaa ja sanoi: - Niin hyvä vuorineuvos. Otin tarkkuutenne huomioon ja käytin oman sorafirmanne kuutiomittaa.

Jaakko Teppo - Työttömän Veisu http://www.youtube.com/watch?v=3nVMQ0-dySM

Jaakko Teppo – Pamela http://www.youtube.com/watch?v=v-ON2hUyG3Y&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti