perjantai 8. huhtikuuta 2011

PE 08.04.2011
Päivän sää

Lämpötila aamulla -2 C, tuuli luoteesta 3 m/s, lämpötila päivällä + 4 C. Aurinko nousee: 06.18, aurinko laskee: 20.35. Päivän pituus: 14 h 16 min. Lumen syvyys 11 cm.

Tapahtumat

Sain eilen korkeimmasta oikeudesta seuraavan sähköpostin

----- Original Message -----

From: pia.sive@oikeus.fi To: e.ahoky@kotinet.com Sent: Thursday, April 07, 2011 12:32 PM Subject: KKO:n vastaus pyyntöönne

Hyvä Erkki Aho, Ystävällisesti tiedoksenne, että Rovaniemen hovioikeuden 10.3.2011 antamaa tuomiota nro 239 (diaarinro R10/904) koskeva täytäntöönpanokieltopyyntönne on käsitelty ja ratkaistu korkeimmassa oikeudessa 28.3.2011. Pyysitte eilen (6.4.) tulleessa sähköpostiviestissänne uudelleen, että korkein oikeus määräisi asian välittömään toimenpidekieltoon. Tässä yhteydessä voimme vain todeta, etteivät uudet pyynnöt, joiden tueksi ei ole esitetty uusia perusteita, anna aihetta toimenpiteisiin korkeimmassa oikeudessa. Täytäntöönpanokieltopyyntöänne ei siten ole voitu ottaa täällä uutta kertaa käsiteltäväksi.

Terveisin Pia Sive

________________________

Pia Sive Viestintäpäällikkö
Korkein oikeus PL 301,
00171 Helsinki
p. 01036 40052, 050 367 6431

Sain tänään valtakunnansyyttäjävirastosta kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehdon vastaukset, joita hän on valmistellut noin vuoden ajan. Kansalaisellahan on perustuslain mukaan oikeus saada asiansa käsitellyksi ilman aiheetonta viivytystä. Heli Haapalehden päätökset 11/121 6.4.2011 asianro R10/571 ja 11/122 6.4.2011 asianro R10/263 ovat hanurista vedettyjä. Ne ovat niin sisältä, syvältä ja pimiästä kuin olla voi. Suomeksi sanottuna suoraan perseestä. On käsittämätöntä miksi verovaroilla pidetään tuollaista työtä tekevää henkilöä yhteiskunnan palkkalistoilla. Soitin Heli Haapalehdolle ja havaitsin, että hän on tehnyt tietoisesti väärät päätökset. Nyt minun on tehtävä oikeushallintoja poliisi-blogiin sellainen havainnollinen esitys, jolla todistetaan sekä korkeimmalle oikeudelle että laillisuusvalvonnalle sekä poliisijohdolle totuus asioissa. Viittaan vielä Mikko Niskasaareen blogiin Jorma Kalske korruption isä http://www.mikkoniskasaari.fi/node/96

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Ei murhetta kerralla nielaista (Kiinalainen sananlasku)
Kun menee huonosti, vihamiehet iloitsevat (Kiinalainen sananlasku)
Taivaan peittävät mustat pilvetkin hajaantuvat ajallaan (Kiinalainen sananlasku)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni
Taisto Tammi - TANGO SINIKALLE http://www.youtube.com/watch?v=jjS5L_yse7Q&feature=related

Liikunta ja terveys

Paino 104,9 kg, verenpaine 162/109, lepopulssi 66. Jumppa 20 min. Uinti 1000 m.

Loppukevennys -

Mieheni nukkuu sitten huonosti, nainen kertoo ystävättärelleen. - Älä. Sepä ikävää. - Eikö olekin. Hän herää joka kerta, kun tulen yöllä kotiin.

Pirkko kysyi Pentiltä: - Uskotko tulevaan elämään? - Enkö ollut mielestäsi riittävän varovainen?

- Nyt pitäisi saada kova nainen, Kalle ilmoitti Kuopiossa taksikuskille. - Järjestyy, taksimies totesi. Ja niin Kalle löysi itsensä Minna Canthin patsaan edestä.

Aikakauslehden päätoimittaja sai artikkelin, jonka nimi oli: Miksi elän? Päätoimittaja vastasi kirjoittajalle: - Elätte siksi, että lähetitte artikkelinne postitse, ettekä tuonut sitä henkilökohtaisesti.

- Meidän markkinointikirjeidemme pitää olla niin selviä, että tomppelikin ne tajuaa. Muotoilkaa ne uudestaan! - Selvä. Mitä kohtaa johtaja ei ymmärtänyt?

Ihminen, joka ei ole koskaan käynyt koulua pystyy varastamaan tavaravaunusta ja hänet tuomitaan, mutta jos hänellä on yliopistokoulutus ja rahan tuomaa valtaa, hän pystyy varastamaan koko rautatien ilman, että häntä edes tuomitaan.

Velipuolikuu - Pelastusarmeijan soittokunta http://www.youtube.com/watch?v=uC7jTMLkIxw&feature=related

Velipuolikuu - Valiokunnan ubat http://www.youtube.com/watch?v=w5VmzK89ICk&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti