lauantai 16. huhtikuuta 2011

LA 16.04.2011

Tänään tulva Kalajoessa Plassin kohdalla oli aamulla korkealla. Vesi meni joen eteläpuolella tien yli.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 4 C, tuuli lounaasta 3 m/s, pilvistä ja poutaa, lämpötila päivällä + 9 C. Kosteusprosentti 82. Aurinko nousee: 05.50, aurinko laskee: 20.56. Päivän pituus: 15 h 09 min. Tänä aamulla Plassilla Kalajoessa oli iso pato. Joen toisella puolen vesi ylitti tien.

Tapahtumat

Kävin tänään kokoomuksen vaalitilaisuudessa. Kokoomuksella on ehdokkaana Oulun vaalipiirissä entinen oppilaani Pia Bergström. Paikalla oli kolme ehdokasta. Kaksi muuta olivat Jasmine Mäntylä ja Jorma Kortesoja.

Perehdyin tänään Jokilaaksojen poliisilta tilaamaani aineistoon esitutkintapöytäkirjaan nro 8540/R/12890/10 päivämäärä 17.02.2011. Pöytäkirjasta oli jätetty pois kaikki esittämäni aineisto. Todella järkyttävä ja tahallinen virhe niin tutkija Jyrki Rajaniemeltä kuin tutkinnanjohtaja Jonny Paanaseltakin. Erikoista minulle oli myös se, että Markku Kosken asianajajana oli Timo Hautamäki, joka tarkasti tietää PR-talojen konkurssivyyhden rikokset, koska hän oli minulla avustajana Raahen käräjäoikeuden istunnossa, mutta häneltä evättiin silloin oikeus toimia asianajajana, koska hänellä ei silloin vielä ollut tarvittavaa tutkintoa suoritettuna. Olen pyytänyt jo poliisihallitusta puuttumaan asian kulkuun samoin kuin oikeuskanslerinvirastoa. Olen maanantaina välittömästi yhteydessä molempiin virastoihin poliisien menettelyn johdosta sekä myös syyttäjän menettelyn johdosta, koska syyttäjä Esa Mustonen on saanut materiaalit jo kaksi kertaa aikaisemmin ja nyt sekä tutkijan että tutkinnanjohtajan olisi pitänyt toimittaa esitutkintalain mukaisesti kaikki materiaali syyttäjälle.

Uutiset

Fukushiman ydinvoimalan työntekijöistä 28 on tähän saakka altistunut suurelle määrälle säteilyä, Japani kertoi perjantaina kansainväliselle atomienergiajärjestölle IAEA:lle.

Saksan varaulkoministeri Werner Hoyer on liittynyt siihen saksalaispoliitikkojen joukkoon, joka on vihjannut tarpeesta järjestellä uudelleen Kreikan velkoja. Saksan hallitus on ministerilausuntojen perusteella ajautumassa kysymyksessä eri linjoille kuin virallinen euroalue.

Torstaina poliisi pyysi minua ja perhettä pysymään sisätiloissa, kansanedustaja Marja Tiura kertoo Ilta-Sanomissa. Marja Tiura jatkoi vaalikampanjointia poliisien varoituksista huolimatta. Viime viikolla Marja Tiura (kok) teki rikosilmoituksen henkilöstä, joka uhkasi häntä vaalikampanjan yhteydessä Tampereen yliopistolla.Perjantaina aamuyöllä Pirkanmaan poliisi ottikin kiinni tamperelaisen 23-vuotiaan opiskelijamiehen uhkailusta epäiltynä. Lisäksi miehen epäillään liittyvän Tiuran vaalirekan kahdesti tapahtuneeseen tuhoamiseen.

Vaalisloganeita http://www.eduskunta.net/vaalisloganeita.html

Vaaliennuste http://www.eduskunta.net/

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti
http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Nälkä lähtee syömällä. Nainen juomalla.
Ystävyydessä ei ole tärkeää se, mitä sanotaan, vaan se mitä ei tarvitse sanoa ääneen.
Ei se ole tärkeintä paljonko nousee penkistä, vaan se paljonko nousee pankista.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni
Armi & Danny Tahdon sulle olla hyvin hellä
http://www.youtube.com/watch?v=ShqZxeoAovI

Liikunta ja terveys

Paino 105,2 kg, verenpaine 163/98, lepopulssi 64. Uinti 1000 m.

Loppukevennys

Motivaationi johtajan työhön on aivan järkyttävän maksimaalinen myös siksi että tilapäinen likviditeettivaje uhkaa henkilökohtaista kassavarantoani. Töitä pitäisi siis saada ja mieluusti vaikka heti samantien välittömästi eikä huomenna.

Luin ylioppilaaksi joskus ajalla ennen Abbaa, jonka jälkeen olen jatkanut opintojani eri tiedeyhteisöissä. Lähitulevaisuuden tavoitteeni on valmistua kaikkien tieteiden maisteriksi, hekologian tohtoriksi ja snautseriksi. Tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu myös visio stratosfääritohtorin tutkinnosta. Olen joskus suorittanut muutaman vähempipätöisen kurssin, joista mainittakoon Vempeleen puutarhaoppilaitoksen puimakoneen puristelulinja.

Vahvuuksistani mainittakoon ahkeruus, loistava yhteistyökyky, synnynnäinen johtajuus yhdistettynä äärimmäiseen nöyryyteen. Kyltymätön uteliaisuus, nokkeluus, nopeus, taipuisuus, letkeys, rauhallisuus, formulakuskin hermojen hallinta, balleriinan motoriikka, ajoittain täydellisyyttä hipova raittius, näyttävä ulkomuoto, painonnostajan testosteronituotanto, kohtuullinen kahvinkeittokyky ja niin säihkyvä huumorintaju että se valaisee koko korttelin ja puolet naapurikaupungistakin. Lisäksi olen sen lajin moottoriturpa että puhumallani sontamäärällä voisi lannoitaa koko johtokunnan jäsenistön pottupellot ja ryytimaat.

Se, että päivät kesällä ovat pidempiä kuin talvella, johtuu lämpölaajenemisesta.

Mitä yhteistä on taskulampulla ja kansanedustajalla? - Kumpikaan ei toimi silloin, kun pitäisi.

- Tarjoa minulle nyt pari paukkua, pyysi nainen mieheltä ravintolassa. - Sori, mua ei pieretä nyt.

Eräällä hieman huikentelevaisella naisella oli kymmenen lasta. Jokaisen nimi oli Juha. Kun naisen ystävä kysyi, miksi kaikilla on sama nimi, nainen selitti, että on helppoa huutaa vaikkapa "Juha syömään" tai "Juha nukkumaan" niin kaikki tottelevat. - Mutta entäpäs jos haluat huutaa vain yhdelle, kysyi ystävä. - Helppoa sekin, sanoin nainen, silloin käytän sukunimeä.

Jope Ruonansuu Rekkamiesten Kahavit.wmv http://www.youtube.com/watch?v=w-I4PfzCTls

Jope Ruonansuu - Pikku pikku siiderissä http://www.youtube.com/watch?v=m5iSeEkpBiE&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti