maanantai 5. heinäkuuta 2010

MA 05.07.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 17 C, päivällä +29 C, tuuli 4 m/s

Tapahtumat

Olen tänään harrastanut liikuntaa mm. kävellyt, pyöräillyt ja uinut. Pyörätiellä ovat ongelmana nuoret, jotka ajavat kovaa vauhtia mopoilla. Onko osa mopoista viritettyjä? Tilanne on vaarallinen, koska pyörätiellä on äitejä lastenvaunujen ja pienten lasten kanssa sekä rullaluistelijoita, lenkkeilijöitä, sauvakävelijöitä ja pyöräilijöitä. Poliisin olisi syytä ryhtyä tarkkailemaan mopoilijoiden toimintaa.
Olin tänään uimassa Tapiolandin maauimalassa.
Olen saanut tänäänkin useita soittoja Mikko Kovalaisen toiminnasta. On todella käsittämätöntä miksi poliisi, valtakunnansyyttäjävirasto ja laillisuusvalvonta suojelevat Mikko Kovalaisen rikollista toimintaa ja hänen annetaan vapaasti jatkaa rikollista toimintaansa. Yhtä käsittämätöntä on syyttäjä Sulo Heiskarin ja Ylivieskan poliisin Raimo Ollilan rikollisen toiminnan suojelu samojen tahojen toimesta.

Uutiset

Parlamentin puhemies Bronislaw Komorowski on voittanut Puolan presidentinvaalit täpärällä enemistöllä. Komorowski sai 53 prosenttia äänistä. Hänen vastaehdokkaansa oppositiojohtaja Jaroslaw Kaczynski on sai 47 prosentin kannatuksen.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee Kirgisian tilannetta. Ensimmäinen naispresidentti Roza Otunbajeva vannoi virkavalansa. Toinen lehtileike käsittelee Puolan presidentinvaaleja. Ehdolla on kaksi konservatiivia Bronislaw Komorowski ja Jaroslaw Kaczynski.

Terveys ja liikunta

Paino 104,6 kg, verenpaine 165/105, lepopulssi 54. Kävely 10 km, pyöräily 52 km/972 km, uinti 400m.

Loppukevennys

Amerikkalaisen vankilan kuolemansellistä kuului karmeaa kiljuntaa. Vangit kuuntelivat kauhuissaan ja kyselivät vartijalta, mitä siellä oli tekeillä. – Sähkötuolista on virta poikki, vartija selitti, - ja jouduimme käyttämään kynttilöitä.

Mies konttasi yöllä lyhtypylvään ympärillä, ja poliisi sattui paikalle. – Ka… avvaintha etsshin. Etsittiin yhdessä, mutta avainta ei löytynyt millään. – Oletteko varma, että avain putosi tähän? – Ei sshe pudonnut llähellekään, mut ttämä paikkka on ainoa, miisthä shitä nnäkee hhakea.

Humalainen mies sovitteli kotiavaintaan lyhtypylvään lukkoon. Paikalle sattui tulemaan poliisi, joka sanoi: - Tuskin siellä on ketään kotona. Mies vastasi: - Khyllä shiellä kotona ollaan, kun yläkerrassa palaa valo.

Oli keskiyö. Kaksi hautaa avautui, ja kaksi luurankoa kiipesi ulos hurvittelemaan. – Lähden ajelulle moottoripyörällä, toinen sanoi. – Tuletko mukaan? – Totta kai! Muista ottaa hautakivi mukaan, jos poliisi pysäyttää ja kysyy papreita.

Tutkapartiolla oli rattijuopporatsia. Siihen osallistui juuri poliisiopistosta valmistunut nuori poliisi. Hän pysäytti auton, jota ajoi vanha herra ja pyysi: - Voisitteko puhaltaa! – Onkos pojulla pipi, kysyi vanha herra osaaottavasti.

- Minun tyttöystäväni on erinomainen keittäjä. – Minun tyttöystäväni ei tiedä keittämisestä muuta kuin sen, miten minut saa parhaiten kiehumispisteeseen.

Miten ahvenäidit kutovat villapaitoja? – Kalapuikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti