keskiviikko 11. elokuuta 2010

KE 11.08.2010
Kuvan saat isommaksi klikkamalla hiirellä kuvan päällä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla +13C, päivällä + 21 C

Tapahtumat

Lähetin sähköpostia Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuteen, valtakunnansyyttäjävirastoon, oikeuskanslerinvirastoon, korkeimpaan oikeuteen, oikeusministerille, perustuslakivaliokunnan jäsenille, keskusrikospoliisille ja tiedotusvälineille. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/08/ylivieska-raahen-karajaoikeudet-eivat.html

Kaisa Suomalaisen kirje todistusaineistoineen osoittaa miten Mikko Kovalainen on hoitanut hänen asioitaan. Kaisalle on tullut hänen tietämättään uusia tilejä ja luottokortteja. Kaisalla itsellään ei ole koskaan ollut luottokorttia. Kaisan tilit on tyhjennetty, kanteista on luovuttu Kaisan tietämättä, asuntokaupassa bulvaanina on ollut rikoskomisario Terho Mäki jne…
Helsingin käräjäoikeuden tuomion mukaan erityisen suuri ristiriita on Suomalaisen ja todistaja Savolaisen kertomuksissa alkaen jo siitä, miten tuttuja he toisilleen ovat. Suomalaisen mukaan hän ei tunne eikä ole koskaan edes tavannut. Savolaisen mukaan he ovat hyviä tuttuja ja tavanneet useasti jne.. tässä ote käräjäoikeuden tuomiosta:

Katso erään henkilön kantelu Mikko Kovalaisesta Rovaniemen hovioikeudelle
http://www.erkkiaho.com/blog/?content=detail&id=780

Minun oikeustajuni mukaan poliisin on nyt määrättävä Mikko Kovalainen pidätettäväksi ja vangittavaksi, kun hän saapuu 17.8.2010 pidettävään oikeudenkäyntiin. Epäilen, että hän ei saavu. Teen asiasta vaatimuksen poliisille.

Uutiset

Virtuaalilentoyhtiö Wingo on hämillään Pori–Helsinki-reitille ilmoittautuneesta kilpailijasta Air100:sta. Tieto kilpailijasta tuli Wingolle täytenä yllätyksenä. Sen mukaan uusi yhtiö ei noussut esille keskusteluissa Porin kaupungin johdon kanssa viime viikolla. Uuden virtuaalilentoyhtiö Air100:n yhteistyökuviot Porin kaupungin kanssa kuitenkin ihmetyttävät toimitusjohtaja Holger Holmia. Hänen mukaansa kuntien tuki ja valtion epäsuora yhteys Air100:aan Finnairin kautta ovat ristiriidassa valtiovallan aiemman viestin kanssa. Holm viittaa liikenneministeri Vehviläisen viime perjantaiseen lausuntoon, jonka mukaan valtio ei ainakaan toistaiseksi ryhdy tukemaan maakuntien lentoliikennettä.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Pörssiyhtiöt löysivät tuloskuntonsa.

Televisiosta katsottua

Tiededokumentti Kiistely ilmastosta

Terveys ja liikunta

Paino 101,1 kg, verenpaine 151/93, lepopulssi 57. Pyöräily 30 km/1810 km

Loppukevennys

- Minun miehestäni on tullut impotentti. – Voi miten hauskaa! Hänhän aloitti ihan tavallisena konttoristina.

- Mitä tuo sekunda oikein tarkoittaa? ihmetteli asiakas myyjälle. – Jaa, se on itse asiassa samaa kuin priima, mutta nykyään sotketaan tuota englannin kieltä joka paikkaan.

- Onko todistaja varma, että syytetty on identtinen sen henkilön kanssa, joka murtautui liikkeeseen? – Aivan varma, herra tuomari. – Tietääkö todistaja, mitä identtinen merkitsee? – Mistä meikäläinen kaikkia lakitermejä…

Pärmin varuskunnassa oli juhlakonsertti. Soittokunnan kapellimestari selitti ennen tilaisuutta, että Sali on kyllä muuten tarkoitukseen sopiva, mutta akustiikka on kehno. – Tuota, tuota, minäpä panen pojat hankkimaan paremman, totesi siihen Pärmi.

Matkailija seisautti autonsa kirkonkylän keskustassa, pysäytti ensimmäisen vastaantulijan ja kysyi: - Missähän mahtaa olla lähin toiletti? – Enpä tiiä. Paras kysyä postista. – Missähän se posti sitten on? – Se on tuosta vessan nurkalta vasemmalle.

Kaksi ystävätärtä tapasi Pariisissa. Toinen huudahtaa: - Voitko kuvitella, että olen ollut jo viikon Pariisissa enkä vielä ole käynyt Louvressa! Toinen: - Se johtuu varmaan erilaisesta ruuasta. Minullakin on usein ulkomailla vatsaongelmia.

Loukonperän Oskari oli vanhoilla päivillään lähtenyt ensimmäisen kerran pällistelemään Helsingin ihmeitä. Kävellessään kaupungilla hän huomasi eräässä ikkunassa kyltin: PIZZA 15 markkaa. – Jaa-a näitä helsinkiläisiä! Kyllä ne kaikesta maksun ottaa, mutta oikeinkirjoituksesta niillä ei ole hajuakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti