keskiviikko 25. elokuuta 2010

Keskiviikko 25.08.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 8 C, sadetta, päivällä + 11C

Tapahtumat

Kalajoki-näyttelyssä Tapion Tuvalla on nyt käynyt 8000 vierailijaa.

En voinut uusia perjantaina 20.8.2010 Raahen työvoimatoimistoon työnhakuani pidätykseni johdosta. Minulta todennäköisesti katkaistiin työttömyyskorvaukset. Katsotaan nyt uskotaanko minun selvitystäni pidätyksestäni, koska siitä ei ole minulla mitään kirjallista todistetta. Miten minulla voisi sellaista olla, koska en ole saanut sitä minua pidättämään tulleilta poliiseilta enkä myöskään Ylivieskan poliisilta vaikka olen sitä pyytänyt.

Perehdyin tänään kaupunginhallituksen kokouksen esityslistaan. Tuo kokous oli maanantaina enkä voinut poliisi- ja oikeustoimien johdosta osallistua tuohon kokoukseen. Kokouksessa on käsitelty jälleen kerran ympäristötarkastajan tehtäviin liittyviä asioita. Kaupunginhallitus oli kumonnut aikaisemman väärän päätöksensä oikaisuvaatimuksen johdosta. Muuta mahdollisuutta sillä ei ollut.
Meriter Oy:n oikaisuvaatimus
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/08/meriter-oyn-oikaisuvaatimus.html

Muut samaan asiaan liittyvät päätökset ovat taas ihmeellistä suhmurointia. Kirjoitan asioista tarkemmin, kun saan kaikki tarvittavat aineistot. Asia on minun mielestäni mennyt yhä enemmän vituralle. Minä en ymmärrä miksi poliisi ei tutki asioita.
Kaupunginhallitus on myös hyväksynyt kaupunginjohtajan esittämän vastineen Oulun hallinto-oikeudelle valitukseen, jonka tein yhdessä valtuutettujen Veli Ainali ja Vesa Rauha kanssa. Vastine on käsittämätön juristin tekemäksi. Palaan asiaan myöhemmin.


Sain tänään sähköpostin Perussuomalaisten Oulun piirin taholta: Valitat siitä ettet kelpaa Perussuomalaisten Oulun piirin ehdokkaaksi. Jos laitetaan faktat pöytään, niin et ole Perussuomalaisten jäsen. Ja niin kauan kun et ole Perussuomalaisten jäsen niin sinä et voi olla ehdokkaana ensi eduskuntavaaleissa Perussuomalaisten listoilta. Voit toki liittyä Perussuomalaisten jäseneksi mutta et voi olla yhtä aikaa toisen puolueen jäsenenä.

Pyysin Perussuomalaisen puolueen puoluetoimistosta tiedon milloin minut on erotettu puolueesta. Sain sieltä vastauksen: Olet jäsen. Kolmelta aikaisemmalta vuodelta on jäsenmaksusi jäänyt väliin, mutta vuoden 2010 jäsenmaksu on tullut. Meillä on merkintä maksusta 8.6.2010.
Perussuomalaisten Oulun piirin taho ei ole pystynyt kertomaan minkä muun puolueen jäsen minä olisin. Siitä minullakaan ei ole tietoa.

Kaleva julkaisi tällaisen uutisen eilen: Erkki Aho oikeuteen poliisin saattelemana
Kalajokinen kaupunginvaltuutettu, ylioppilasmerkonomi Erkki Aho tuotiin Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden istuntoon maanantaina poliisin saattelemana. Hän on syytteessä törkeistä kunnianloukkauksista. Poliisi otti Ahon kiinni perjantaina käräjäoikeuden määräyksestä. Koska Aho ei saapunut käräjäoikeuteen viime tiistaina, oikeus langetti hänelle 400 euron uhkasakon ja määräsi poliisin tuomaan hänet seuraavaan istuntoon. Oikeuteen saapumatta jäänyt syytetty voidaan ottaa kiinni kolme vuorokautta ennen istuntopäivää. Oikeus pääsi nyt käsittelemään juttua, mutta se antaa ratkaisunsa 6. syyskuuta. Ahoa syytetään törkeistä kunnianloukkauksista, jotka hän on kohdistanut varatuomari Mikko Kovalaiseen. Kunnianloukkaukset ovat tapahtuneet vuosien 2008--2010 aikana.
Aho on esittänyt väitteitään muun muassa kirjeissään oikeudelle ja blogissaan internetissä.


Tein seuraavan vastineen Kalevalle:

----- Original Message -----
From: Erkki Aho
To: toimitus@kaleva ; markku.mantila@kaleva.fi
Cc: kirjaamo@okv.fi ; kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi ; tutkinta.vksv@oikeus.fi ; tuija.brax@oikeus.fi
Sent: Tuesday, August 24, 2010 9:37 PM
Subject: Erkki Aho vastaa

Erkki Aho vastaa

Olen joutunut törkeiden rikosten kohteeksi ja olen joutunut taistelemaan oikeuden saamiseksi jo yli 15 vuotta saamatta esteetöntä rikostutkintaa ja oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Kaikki minun saamani tuomiot on saatu aikaan esteellisten tutkinnanjohtajien ja esteellisten syyttäjien toimesta, siis rikollisesti. Syyttäjän esteellisyys muodostuu siitä, että hän toimi kaupanvahvistajana kaupassa, joka saatiin aikaan törkeän petoksen avulla. Kaupanvahvistaja ei ollut paikalla, kun kiinteistökaupat vahvistettiin eikä paikalla ollut myöskään kaupanvahvistajan kutsuma todistaa. Toisen syyttäjän esteellisyys muodostuu siitä, että hän tietoisena tutkinnanjohtajan esteellisyydestä ja toisen syyttäjän ja muiden rikolliseksi epäiltävästä toiminnasta ei ole ryhtynyt asian vaatimiin toimenpiteisiin, vaan on peitellyt vakavia rikoksia ja näin suojellut rikollista toimintaa. Minut on siis aiheettomasti leimattu rikolliseksi, tuhottu omaisuuteni ja yritystoimintani. Korvausvaatimukseni valtiota kohtaan on merkittävä taloudellisten vahinkojen ja henkisten kärsimysten johdosta. Asiaan on sekaantuvat varsin korkeat poliisi- ja syyttäjäviranomaiset. Lukekaa oikeat tiedot blogistani. Siellä on myös todistusaineistot. Joka ikinen minua ja yritystoimintaani koskeva oikeuden päätös on saatu aikaan rikollisesti. Asia on nyt oikeuskanslerin tutkittavana. Miksi Kaleva ei julkista todellista totuutta vaan tyytyy viralliseen totuuteen? Ne ovat kaksi eri asiaa.

Kalajoella 24.8.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/08/miksi-en-saanut-oikeudenmukaista.html

Uutiset

Huippukokousten lautaskiistat ovat pääministeri Kiviniemen mukaan ohi, sillä Suomen edustus Eurooppa-neuvostossa on nyt ratkaistu täysin yksiselitteisesti.
- Suomea edustaa Eurooppa-neuvoston kokouksessa pääministeri. Jos tällaisia kokouksia on, jossa on avustava henkilö on paikalla, niin Suomesta se on aina ministeri, Kiviniemi sanoo.
Erkin kommentti: Onko valta noussut pääministeri Kiviniemelle päähän ja onko tässä tilanteessa viisasta tehdä tällaisia ratkaisuja?

Perussuomalaiset ei innostu eläkeiän nostamisesta nykyisestä 63 vuodesta. Kysymys ponkaisi ajankohtaiseksi, kun SDP teki hurjan vaalilupauksen, jonka mukaan se ei olisi hallituksessa, joka lähtisi nostamaan eläkeikää. Työnantajapuolelta on heitetty, että eläkeikää pitäisi nostaa jopa 70-vuoteen.
– EK:n herrat jäävät itse kuuskymmpisinä eläkkeelle. Tässä on astian maku. Pitäisi elää niin kuin opettaa, Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo.

Ruotsalainen Pandox-kiinteistösijoitusyhtiö on ostanut suomalaisia hotelleja omistavan Norgani-yhtiön. Kaupan myötä muun muassa Kalastajantorppa Helsingissä ja Imatran Valtionhotelli siirtyvät ruotsalaisyhtiön haltuun.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Kaivosmiehillä pitkä odotus. Chileläiskaivoksessa loukussa olevat pääsevät maan pinnalle ehkä jouluksi.

Terveys ja liikunta

Paino 100,9 kg, verenpaine 165/97, lepopulssi 57. Uinti 1000m/ 31000m.

Loppukevennys

Pikku Kalle ja pikku Ville kiistelivät, kummalla on vanhempi reppu. Ville sanoi: - Minulla on mun isoisän reppu. Kalle pani vielä paremmaksi: - Minullapa on mun isoisän isän repun repun reppu!

Opettaja: - Nyt me lopetamme eräiden sanojen käyttämisen koulussa. Toinen on pottumainen ja toinen sikaihana. Oppilas: - Hyvä on, opettaja, ja mitkähän ne sanat ovat?

- Äiti, äiti, minä opin suomen kielen tunnilla tänään taas monta uutta sanaa. Pekka kertoi innoissaan kotona. – Ihanko totta? Lukiko opettaja teille jotain kirjaa? – Ei. Se kaatui kynnykseen.

- Matti, kuinka Mississippi tavataan? opettaja kysyi suomen kielen tunnilla. – Tarkoittaako opettaja kaupunkia vai jokea?

Ruma ankanpoikanen-krapula: Aamulla on vierellä väärät munat.

Roope Ankka-krapula: Olet hommannut ilman housuja ison kasan rahaa.

Pieni merenneito-känni: Jalat ei irtoa toisistaan ja haisee silakalle.

Telaketju-känni: Liikkuu eteenpäin otsanahkaa rypistämällä.

Hannu ja Kerttu-krapula: Aamulla voit kätevästi suunnistaan vessaan yöllä oksentamaasi vanaa seuraillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti