tiistai 3. elokuuta 2010

TI 03.08.2010Auringonlasku Hiekkasärkillä tänään.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 13 C, päivällä + 21 C, tuuli 4m/s

Tapahtumat

Kalajoki-näyttelyssä on käynyt nyt yli 7000 vierasta. Olen todella tyytyväinen yleisön kiinnostukseen näyttelyä kohtaan.
Olen tänään analysoinut syitä kansanedustajaehdokkuuteni epäämiselle. Todellinen syy ehdokkuuteni epäämiselle on se, että olisin ollut liian vahva kilpailija muille perussuomalaisille ehdokkaille näissä vaaleissa. Muiden ehdokkaiden kannalta varmin tapa ratkaista asia oli ”diskata” minut kilpailusta kokonaan pois estämällä ehdokkuuteni todella törkeällä tavalla. Onko tämä puolueen edun mukaista? On syytä epäillä, että kohteluni täyttää syrjintärikoksen tunnusmerkistön.
Kävin katsomassa tänään IV-sarjan jalkapallo-ottelun K-Pallo-LBK. Kotijoukkue voitti 4-1.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike on toimittaja Heikki Kankaan kirjoitus: Turkin ja Israelin välit kiristyvät. Toinen lehtileike käsittelee Viipurin nousua raunioista kukoistukseen. Kolmas lehtileike käsittelee Barcelonan tuloksia.

Terveys ja liikunta

Paino 102,1 kg, verenpaine 161/100, lepopulssi 55, pyöräily 28 km/ 1654 km, uinti 1000m/25500m, kävely

Loppukevennys

Annan kirkas otsa – Annas klara panna.

Karjalainen oli eräällä vastaanotolla ja tapasi vessasta tullessaan tunnetun suomalaisen tanssijattaren. Esittely tapahtui seuraavaan tapaan: - Margaretha von Bahr. - Ahti von Toilette.

Muuan tenorilaulaja lähti Saksan-matkalle. Saksan rajalla passintarkastuksessa virkailija pyysi: - Bass. Tenorilaulaja vastasi: - Kein Bass. Tenor.

- Mitä on: an, auf, hinter, in, neben, uber, unter, vor, zwischen? – Saksalainen hääyö.

Englantilainen merimies oli käymässä maassamme ja kuiskaili hellästi suomalaistytön korvaan: - I love you. Siihen tyttö innoissaan vastasi: - Ai laivaan? Juu!

Pikku-Kalle ei ymmärtänyt, miksi hänen piti koulussa opetella englantia. – Mutta puolet maapallon asukkaista puhuu sitä, sanoi opettaja. – Eiks se jo riitä?

Karjalainen oli vaimoineen matkalla Lontoossa. Illalla pariskunta päätti lähteä ravintolaan pitämään hauskaa. Tarjoilija tuli esittelemään viinilistaa. Karjalainen yritti räplätä sitä asiantuntevasti ja sanoi sitten: - One whisky for me and have you any use for my wife?

Karjalainen oli Venäjän-matkallaan tullut Krimille, ja häntä pyydettiin sanomaan jotakin hotellin eteen kokoontuneille paikkakuntalaisille. Kielitaitoisen ministerimme tervehdys oli: - Hello, criminals!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti