maanantai 9. elokuuta 2010

MA 09.08.2010
Päivän sää

Lämpötila aamulla + 18 C, päivällä + 20 C

Tapahtumat

Tänään oli Tapiolandin maauimala avoinna viimeistä päivää tälle kesälle. Kävin uimassa 1500 m.
Käytin tänään aikaani useita tunteja oikeudellisten asioiden selvittämiseen ja laitoin asioista sähköpostitse tietoa vastuullisille tahoille.
Lähetin sähköpostiviestin Perussuomalaisen puolueen puoluehallituksen jäsenille toimenpiteitä varten.
Perehdyin illalla Suomessa asuvien ulkomaalaisten ongelmiin.

Uutiset

Löylynheiton MM-kisojen turvallisuutta pohdittiin vakavasti jo vuosituhannen vaihteessa. Heinolalainen lääkäri teki järjestelyistä hallintovalituksen lääninhallitukselle, koska tiesi osanottajien oksennelleen ja tarvinneen elvytystä. Silloinen Etelä-Suomen lääninhallitus antoi kisojen jatkua, mutta antoi järjestäjille ohjeita muun muassa hätäensiavusta sekä kilpailijoille annettavasta informaatiosta. Saunomisen MM-kisoissa kuolleelle Vladimir Ladyženskijille tehtiin tänään oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus. Sen toivotaan tuovan selkoa venäläiskilpailijan kuolinsyyhyn. Tuloksien valmistumiseen menee kuitenkin useita viikkoja, kertoo Päijät-Hämeen poliisi. Suomalainen finalisti oli maanantaina edelleen palovammojensa takia hoidettavana Helsingissä.

Viime yön myrskytuhojen jäljiltä on sähköttä noin 23 000 taloutta, kertovat Vattenfall ja Fortum. Suurin osa sähköttömistä on Hämeessä ja Pirkanmaalla. Myös junaliikenne on osin poikki myrskyn takia.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Ramadan ja Israelin kylmät arabiystävät. Toinen lehtileike: Kalevan kisojen tuloksia.

Terveys ja liikunta

Paino 102,0 kg, verenpaine 166/97, lepopulssi 59. Uinti 1500m/ 30 000m, pyöräily 6 km/1752 km.

Loppukevennys

Aattona janottaa. Aatu osaa soutaa. Alli pamautti vittua mapilla. Etsi pallon nollapiste. Innostunut sonni. Saippuakauppias. Isä, älä myy myymälääsi.

- Sinusta ei olisi kunnon kortinpelaajaksi. – Miksei muka. – Kun sinulla on toi ässävika.

Muurari Lahtinen putosi telineiltä ja kuoli. Poliisi sanoi miehille: - Jonkun pitäisi nyt mennä kertomaan tästä rouva Lahtiselle mahdollisimman varovaisesti. Työmaan luottamusmies ehdotti: - Lähetetään timpuri Oksanen, hän änkyttää.

Puhevikainen nuori mies meni kutsuntoihin. Henkilötietoja kirjaava vääpeli kysyi hänen nimeään. –Ko, -Ko, Kokkola, vastasi nuorukainen. – Konekiväärikomppaniaan, totesi vääpeli.

- Miksi Paasiolla on aina liian suuri puku? -?? – No kun hän tarvitsisi XL-kokoa ja pyytää äks-, äks-, äks-, äksällää.

- Isi, miksi sanotaan semmoista cowboyta, joka viihtyy saluunassa ? - ??. – Kaljapaimen.

- Mistä tulevat r-vikaiset lapset. – Haikala tuo.

Härmän jätkä näki etelänmatkallaan eräällä kadulla vähäpukeisia kaunottaria ja kysyi oppaalta, keitä he ovat. Opas valisti, että ne ovat prostituoituja. – Ettei vaan olisi eksynyt joukkoon pari huoraakin, epäili härmäläinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti