torstai 12. elokuuta 2010

TO 12.08.2010Päivän sää

Lämpötila aamulla + 17 C, päivällä + 25 C

Tapahtumat

Haluan ryhtyä perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaaksi ja tavoitteenani on seuraavan hallituksen poliisiministerin paikka. Katson, että minulla on Suomessa paras käytännön tuntemus suomalaisen poliisi- ja oikeusjärjestelmän toimintaan. Poliisiministerinä tulisin palauttamaan Suomen oikeusvaltioiden joukkoon siten, että laillisuusvalvonta ja korkein oikeus alkaisivat noudattaa Suomen lakia ja ihmisoikeussopimuksia, KHO ryhtyisi noudattamaan eurooppalaista oikeuskäytäntöä ja EY-tuomioistuimen päätöksiä. Poliisi- ja syyttäjälaitoksen palveluksesta poistaisin rikolliset ja tyhmät.
Lähetin seuraavan sähköpostin Perussuomalaisen puolueen puoluehallitukselle, mikä kokoontuu viikonlopun aikana.

----- Original Message -----
From: Erkki Aho
To: timo.soini@europarl.europa.eu ; pentti.oinonen@eduskunta.fi ; auli.kangasmaki@kolumbus.fi ; vesa-matti.saarakkala@netikka.fi ; ossi.sandvik@perussuomalaiset.fi ; lauri.heikkila@marttila.fi ; r.hongisto@pp.inet.fi ; seppo.huhta@netti.fi ; maria@marialohela.fi ; osmo.kokko@kolumbus.fi ; pp.mattila@kolumbus.fi ; raimo.vistbacka@eduskunta.fi
Sent: Thursday, August 12, 2010 8:07 PM
Subject: puolueen puoluehallitukselle


Puolueen puoluehallitukselle

Pyydän puolueen puoluehallitusta käsittelemään Oulun vaalipiirin ehdokasasettelua. Oulun piirin puheenjohtaja Ahti Moilanen on vakaumukseltaan lestadiolainen. Hän on estänyt ehdokkuuteni junailemalla ehdokkaaksi toisen lestadiolaisen, kookomuksen listoilla kunnallisvaaleissa varavaltuutetuksi Sievissä yltäneen henkilön. Henkilön kannatus on näin ollen mitattu ja köykäiseksi havaittu. En voi ymmärtää enkä hyväksyä, että perussuomalaisten ehdokasasettelun piilokriteerinä on lestadiolaisuus.

Olen ollut kansanedustajaehdokkaana kaksissa edellisissä vaaleissa ja näin luonut pohjaa perussuomalaisten kannatuksen nousulle. Nyt kun kansanedustajaksi valintani voidaan estää vain jättämällä listoilta nimeni pois, koen asian juridiselta kannalta ajateltuna kiistattomaksi syrjintärikoksen tunnusmerkistön täyttäväksi teoksi.

Tässä on analyysi 2007 vaalit
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2010/06/eduskuntavaalit-2007-analyysi.html

Tämän hetken tilanne http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2010/06/puolueiden-kannatus-ja-eduskuntavaalit.html

Katson, että nykyisellä puolueiden ehdokasasettelulla ja Himangan ja Kalajoen kuntaliitoksen äänestäjämäärän lisäyksellä saisin n. 3500 ääntä huomioimatta sitä, ett perussuomalaisten kannatus on vähintäänkin kolminkertaistunut edellisistä vaaleista. Olen varma, että äänimääräni tulisi olemaan merkittävästi isompi kuin sieviläisen lestadiolaisen kokoomuksen listalta noukitun henkilön. Olen vahvasti sitä mieltä, että lestadiolaisuus ei saa mennä puolueen edun edelle eduskuntavaalien ehdokasasettelussa.
Katson, että valintamenettely on siinäkin mielessä ollut virheellinen, että kokouksessa on puhetta johtanut ehdokkaaksi nimetty piirin puheenjohtaja Ahti Moilanen. Hänen olisi pitänyt jäävätä itsensä asiassa ja puhetta olisi pitänyt johtaa varapuheenjohtajan Esko Sikkilän, joka ei ole ehdokkaana. Mielestäni muutkaan ehdokkaina olevat eivät olisi saanut osallistua ehdokkaista päättämiseen.
Puoluehallituksen kokouksessa asiaa käsiteltäessä toivon, että puoluehallituksen jäsen Pirkko Mattila jäävää itsensä, koska hänen taustajoukkonsa ovat olleet mukana estämässä minun valintani kansanedustajaehdokkaaksi. Pyydän puoluehallitukselta selkeää puolueen edun mukaista päätöstä asiassa.

Kalajoella 12.08.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja


Lähetin sähköpostia oikeudellisille tahoille. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/08/esteelliset-tutkinnanjohtajat-ja.html

Uutiset

Maailman terveysjärjestö WHO:n sikainfluenssaneuvonantajilla oli kytköksiä lääketeollisuuteen. Järjestö kertoi keskiviikkona, että viisi kaikkiaan 15 neuvonantajasta on kertonut saaneensa tai saavansa tukea lääkeyrityksiltä. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt.

Monikansalliset yritykset välttävät yhä enemmän verojen maksamista Suomeen. Suuryritykset voivat siirtää tulojaan matalamman verotuksen maihin niin kutsutun siirtohinnoittelun avulla.
Verohallinnon mukaan verojärjestelyjä tekevien monikansallisten yritysten määrä on viime aikoina kasvanut. Siirtohinnoittelussa veroja vältetään esimerkiksi niin, että Suomessa toimiva tytäryhtiö saa lainaa tai tilaa konsulttipalveluita emoyhtiöltä, vaikka ne eivät olisi tarpeellisia.

Makeisten, jäätelön ja virvoitusjuomien veroa nostava uudistus vääristää kilpailua ja on mielivaltainen, toteavat Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto sekä Makeis- ja keksiteollisuusyhdistys. Liitot kannattavat yleisen sokeriveron luomista tuoteveron sijasta.

Soiden tutkimiseen ja suojeluun erikoistunut järjestö Wetlands International arvioi, että Moskovaa viime päivinä vaivannut paksu savusumu on 80 - 90 -prosenttisesti ollut peräisin kuivatetuilla soilla syttyneistä tulipaloista, ei niinkään metsäpaloista.
Moskovan lähistöllä on ollut useita turvesuopaloja. Järjestön mukaan turvepalon savu on paljon haitallisempaa kuin metsäpalon savun. Turpeesta lähtevä savu on hienojakoisempaa ja sen hiukkaset tunkeutuvat tehokkaasti keuhkoihin ja edelleen verenkiertoon.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Lakimies hakee korvauksiaan kunnianloukkausoikeudenkäynnnistä. Toinen lehtileike: Ramadan muuttaa yön päiväksi. Kolmas lehtileike: Hermes testaa pelaajiaan. Hermeksen joukkueen kokoonpanosta voi sanoa, että ei kannettu vesi kaivossa pysy. Kyllä joukkueen tulee perustua omaan juniorityöhön eikä ostomiehiin kuten Hermeksen joukkue näyttää olevan. Neljäs lehtileike: Olkipaalit ja koivut somistivat latotansseja.

Terveys ja liikunta

Paino 101,2 kg, verenpaine 159/95, lepopulssi 50. Pyöräily 68 km/1878 km, kävely 9 km/280 km.

Loppukevennys

Muuan tutkija väitti, että Venuksessa voi sittenkin olla elämää mikro-orgasmien muodossa.

Pikku-Kalle meni kauppaan ostamaan persiljaa. Kasvin nimi pääsi kuitenkin matkalla unohtumaan, ja Kalle kysyi kauppiaalta: - Onko teillä pyllyheinää.

Junan osastossa istui vain kaksi henkeä, mies ja nainen. Aika kului verkkaisesti, ja lopulta mies päätti kokeilla keskustelua jostakin varmasti neutraalista aiheesta ja kysyi naiselta: - Anteeksi, oletteko nähneet ”Rigolettoa”? – Jos näytätte, alan huutaa!

Pikku Maija löysi kirjasta oudon sanan ja tuli kysymään äidiltään: - Äiti, mikä on orgasmi? – En minä tiedä, vastasi äiti. Kysy isältä.

Opettaja pyysi ekaluokkalaisia keksimään sanoja, joissa esiintyy d-kirjain. Kun kukaan ei keksinyt, yritti opettaja antaa vihjeitä näyttämällä sydämensä kohtaa kädellään. Silloin Pikku-Kalle keksi: Dissi.

Kauppa-apulainen halusi mennä naimisiin kauppiaan tyttären kanssa. – Pyytän saata Hultan sytämen, käten ja myötäjäiset. – Meitän Hulta on teille liian kallis. – Pyytän saata otottaa Hultan halpenemista.

Aggressiivi on sijamuoto, jonka sijapäätteet ovat –tana ja –kele.

Äidinkielen tunnilla opettaja kysyy: - Minä kylven, sinä kylvet, hän kylpee. Mikä aikamuoto, Pekka? – Lauantai-ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti