tiistai 24. elokuuta 2010

Tiistai 24.08.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla klo 9.00 + 6 C, päivällä lämpötila + 12 C.

Tapahtumat

Yöllä en saanut oikein unta, sillä oikeudenkäynnin rasitukset ja tunne siitä, että on jälleen kerran joutunut järkyttävän oikeusmurhan kohteeksi tietoisen ahojahdin tuloksena järkyttää mielenrauhaani. En pystynyt auttamaan suurten rikosten kohteeksi joutuneita henkilöitä. Aamulla, kun heräsin, niin paita oli ihan hiestä märkä.

Aamu jatkui erikoisella tavalla. Pihaan tuli ambulanssi. Jokin ajan kuluttua tuli poliisiauto ja poliisit menivät naapuriin. Sen jälkeen tuli ruumisauto ja ruumis kannettiin autoon. Kello yhdeksän aikaan tapaus oli jo historiaa.

Tänään on ollut palautumispäivä viikonlopun ankarasta kärsimyksestä. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/08/miksi-en-saanut-oikeudenmukaista.html

Olen todella kiitollinen siitä tuesta, jota olen eri puolilta Suomea saanut. Suomen oikeusviranomaisten järjetöntä toimintaa kauhistellaan. Rikolliset juhlii ja rehelliset ihmiset saavat kärsiä. Mielestäni Suomussalmen jutun tutkinta pitäisi käynnistää välittömästi uudestaan.
En ole voinut osallistua kahteen viimeiseen kaupunginhallituksen kokoukseen johtuen poliisi- ja oikeustoimista, joiden kohteeksi olen joutunut.

Uutiset

Osa iäkkäistä suomalaisista siirretään hoitopaikasta toiseen useita kertoja viimeisinä elinvuosinaan. Asia käy ilmi Tampereen yliopiston tuoreesta tutkimuksesta. Keskimäärin ihmiset siirrettiin kahden vuoden aikana seitsemän kertaa.
Keskimäärin ihmiset siirrettiin kahden viimeisen elinvuoden aikana seitsemän kertaa. Eniten liikkumaan joutunut henkilö siirtyi hoitopaikasta toiseen jopa 168 kertaa kahden vuoden aikana, eli keskimäärin joka neljäs päivä. Koko joukosta 13 prosenttia ei siirtynyt mihinkään kahden viimeisen elinvuoden aikana.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Myrskyluoto kosketti Kalajoella. Kesäteatteriesitys saavutti suuren suosion Kalajoella. Toinen lehtileike: Kalevi Hämäläinen sai Juvalle patsaan. Kolmas lehtileike: Helenius iski EU-tittelin vakuuttavasti.

Terveys ja liikunta

Paino 101,0 kg, verenpaine 181/101, lepopulssi 58.

Loppukevennys

-Blondi meni lääkärin vastaanotolle ja kertoi oman diagnoosinsa: - Tohtori, luulen että minulla on vagina pectoris! Lääkäri mietti hetken ja vastasi: - Aivan, siihen on sellainen lääke kuin penissilliini.

Turisti pysähtyi Kuopion lähellä jututtamaan perunapellolla touhuavaa maanviljelijää. – Mahtaa olla paljon vitamiinia noissa perunoissa? – Ka, onhan niitä. Mutta kyllä ne lähtevät pois, kunhan perunat pesee ja kuorii huolellisesti.

- Olimme Egyptissä ja ihailimme pyramideja. Ne olivat aivan täynnä hieroglyfejä. – Hyi, miten inhottavaa! Ajattele, jos ne olisivat käyneet kimppuunne.

Ruotsalainen kertoi naapurilleen ostaneensa Venäjän-matkaltaan ikonin. – Oliko sillä ajettu paljonkin? kysyi naapuri.

Ylpeä äiti ystävälleen: - Tyttäreni sai ylioppilaskirjoituksissa kaikista aineista arvosanan Vademecum.

- Kerropas isälle, Kalle, mitä teillä tänään koulussa käsiteltiin. – Hypotenuusaa. – En tiennytkään, että teillä käsitellään jo tässä vaiheessa sukupuoliasioita.

- Liisa mene pesemään ikkunat myös ulkopuolelta! – Ei se käy, hyvä rouva. Minä olen sisäkkö enkä ullakko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti