keskiviikko 20. lokakuuta 2010

KE 20.10.2010JHT:n B-juniorit ovat matkalla divariin.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 3 C, päivällä + 7 C.

Tapahtumat

Kävin tänään läpi Kalajoen kotiseutuyhdistyksen valokuva-arkiston Kalajoen kaupungin arkistossa. Etsin aineistoa Kalajoki-näyttelyä varten. Kävin tänään Rautiossa äitiäni tervehtimässä.
Illalla oli Kalajoen jäähallissa B-junioreiden ristiinkarsintaottelu pääsystä ykkösdivariin. JHT:n vieraaksi saapui Iisalmen PK. Kotijoukkue oli selvästi vahvempi numeroin 8-0. Toinen peli pelataan lauantaina Iisalmessa ja silloin JHT voi varmistaa pääsynsä ykkösdivariin.
Miesten joukkue on saanut vahvistukseksi kanadalaisen puolustajan Bill Hortonin sekä pari pelaajaa Kajaanin Hokista. Viikonloppuna on kaksi tärkeää peliä joten otteluihin odotetaan runsaasti yleisöä.

Uutiset

Suomella on nyt enemmän velkaa kuin koskaan aikaisemmin. Ennätys rikkoutui muutama viikko sitten. Valtion velka on yli 70 miljardia euroa, ja velkaa otetaan tulevina vuosina koko ajan lisää. Valtiokonttorista kerrotaan, että Suomen valtion velan määrä kaksinkertaistuu vuosien 2008 ja 2015 välillä. Käytännössä Suomi ottaa uutta velkaa vajaat 200 euroa joka sekunti. Vuonna 2015 Suomella arvioidaan olevan velkaa noin 115 miljardia euroa.

Jo 30 000 ihmistä on eronnut kirkosta viimeviikkoisen homoillan jälkeen. Määrä ylittyi tänään iltapäivällä, kertoo Eroa kirkosta -palvelu. Erotahti on kuitenkin hidastunut viikonlopun huippuluvuista.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Kalajokilaakso 20.10.2010 Kalajoen taposta tuomio marraskuussa.

Terveys ja liikunta

Paino 98,7 kg, verenpaine 165/102, lepopulssi 57.

Loppukevennys

Turkka, ikä viisi vuotta, oli isänsä kanssa ruokaostoksilla. Karkkihyllykön luona poika mietti ääneen: - On kova nälkä, mutta kyllä karkki vähän auttaisi.

Parikymppinen Jussi lähti hienosti pukeutuneena ulos ja naapurin rouva uteli Jussin pikkuveljeltä: - Mihinkäs Jussi nyt noin tällättynä lähti. – Kai se huoriin meni, kuului tomera vastaus.

Kuntaan haviteltiin uutta uimahallia ja koska kunta oli köyhä, haluttiin myös kuntalaisten osallistuvan sen rakentamiseen. Kun asiasta keskusteltiin Joonaksen kotona, poika ehdotti: - Annetaan niille ämpärillinen vettä.

Jere sai joululahjaksi kalliin sähköauton ja tutki sitä tarkasti joka puolelta. – Onko hieno? isä kysyi. Tykkäätkö siitä? – Joo, kyllä mä tykkään, Jere vastasi. Mutta miten tämä saa rikki?

Lähellä joulua äiti kysyi Uolevilta: - Mitä sinä toivot joulupukilta? – Haluan, että se tuo mulle Tampaxin, Uolevi vastasi hetkeäkään miettimättä. – Mitä ihmettä, äiti meni ihan äimän käeksi. Miten sinä nyt sitä? – No, kun telkussa sanottiin, että sillä voi hiihtää, uida ja luistella, Uolevi selitti.

Poliisi pysäytti blondin liikenneratsiassa ja pyysi nähdä tämän ajokortin. Tästäkös blondi tuohtui ja kivahti: - Kyllä poliisikin saisi hieman koordinoida tekemisiään. Vasta eilen teikäläiset ottivat minulta kortin pois ja nyt te pyydätte näyttämään sitä!

Virolainen oli haastettu oikeuteen naapurinsa panettelusta, ja hänelle mätkäistiin siitä hyvästä miltei tonni sakkoja. – Onko teillä vielä jotain sanottavaa? kysyi tuomari. – On paljonkin, myönsi Virolainen, - mutta ei taida olla varaa.

Mitä eroa taantumalla ja lamalla? Taantuma on se kun naapuri menettää työpaikkansa; lamaa se, kun itse menettää työpaikkansa.

Miksi vasemmistoliittolaiset pitävät niin kovasti liikenneympyröistä? Niissä on aina ajettava vasemmalle.

Laihialainen mies korjasi talonsa kattoa. Vaimo laittoi samaan aikaan ruokaa. Mies putosi katolta, ja pudotessaan näki ikkunasta vaimonsa, jolle hän huusi: - Laita ruokaa vain itsellesi! Minä syön sairaalassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti