lauantai 2. lokakuuta 2010

LA 02.10.2010
Päivän sää

Lämpötila aamulla + 2 C, päivällä + 4 C

Tapahtumat

Kävin katsomassa JHT C95 – IFK Lepplax jääkiekko-ottelun. Kotijoukkue voitti murskaavan esityksen jälkeen numeroin 5-0.
Kävin katsomassa JHT B-junioreiden ykkössarjan karsintasarjan ottelu RoKia vastaan. Kotijoukkue voitti ylivoimaisen esityksen jälkeen numeroin 8-0.

Uutiset

Kaikkien aikojen suurimman lottopotin voittaja ei ole julkisuudessa esitelty 30-vuotias palvelualalla työskentelevä kalajokelaismies. Iltalehti ilmoitti verkkosivuillaan, että perjantaina lehden paperiversiossa haastateltu mies ei ole henkilö, joka voitti viime viikonloppuna 7,2 miljoonan lottopotin. Lottovoittajan henkilöllisyydestä esitettiin epäilyjä heti tuoreeltaan. IS:n luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan voitto ei mennyt 30-vuotiaalle. Hufudstadsbladetin mukaan voittaja on 19-vuotias.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Kaleva 01.10.2010 Eri tutkinta esteellisyydestä. Jonkka ja Vanhanen eri linjoilla siitä, olisiko ex-pääministerin pitänyt tietää esteellisyydestään. Erkin kommentti: Minun oikeustajuni mukaan Vanhanen on ollut esteellinen tiesi hän sitä tai ei. Joka tapauksessa kysymys on esteellisestä eli lainvastaisesta toiminnasta.
Toinen lehtileike: Kaleva 01.10.2010 Puoskarit pois hometaloista. Ympäristöministeriö patistaa kuntapäättäjiä homekoulujen kimppuun. Erkin kommentti: Kalajokelaisena otsikko herättää minussa monenlaisia ajatuksia.
Kolmas lehtileike: Keskipohjanmaa 01.10.2010 Yksi Saksa – kaksi taloutta. Kaksi vuosikymmentä ja talousapu eivät ole nostaneet itää lännen rinnalle.

Terveys ja liikunta

Paino 98,3 kg, verenpaine 165/93, lepopulssi 54. Kävely 12 km / 577 km

Loppukevennys

Lauri ja Esko kilpailivat siitä, kumman isällä on vanhin esine. – Minun isälläni on Napoleonin hattu, Lauri selitti ylpeänä. – Mitä tuo muka on, vähätteli Esko. Minun isälläni on Aatamin omena.

Veli Tuomas tuli parkuen sisälle: - Isä tappoi meidän kissan. – Älä itke, äiti ryhtyi lohduttelemaan. Kissahan on sairas ja se täytyi lopettaa. – Mutta kun isä lupasi, että minä saisin tehdä sen.

Isä komensi poikaansa: - Et saa tapella. Eihän isäkään koskaan tappele. Poika katseli isäänsä hieman epäluuloisesti: - Et kai sä vaan on sivari?

- Mitä on unikeko kiinaksi? – Kuor – sai – lee.

- Mitä on ambulanssi kiinaksi? – Piip-pai-lee.

Muuan suomalainen ministeri joutui pitämään puheensa ruotsiksi. Hän aloitti: - Suhteeni ruotsin kieleen on samanlainen kuin suhteeni vaimooni. Ymmärrän häntä, mutta en hallitse.

- Milloin intiaanit sanovat ”Hyvää huomenta?” – Sitten, kun ovat oppineet puhumaan suomea.

Ei se tanssi mitään ole, mutta se jäähyllä käynti.

Minkä minä sille voin, kun minusta nätit pojat tykkää?

Minä olen hyvä rakastumaan.

Rakkautta tuli paperipussissa, sanoi entinen tyttö, kun sulhaselta kirjeen sai.

Ruotsin kruununprinssi tapasi kadulla pienen pojan ja lupasi tälle kruununrahan, jos tämä vastaisi oikein yhteen kysymykseen. Se oli: - Mitä on yhteistä meille molemmille? – Olemme molemmat kruunun odottajia, vastasi poika. Hän sai luvatun palkinnon.

Muuan nuori sievä nainen tuli musiikkikauppaan. – Saanko Sibeliuksen ”Ensimmäinen suudelma”. Myyjä, joka ei myöskään ollut hullumman näköinen, kysyi: - Pitääkö sen välttämättä olla Sibeliukselta?

Johtaja: - Minä kuulin, että te riitelitte asiakkaan kanssa. Muistakaa, että minun liikkeessäni on asiakas aina oikeassa. Apulainen: - Vai niin. Tuo nainen väitti, että tämä on oikea huijausliike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti