keskiviikko 8. joulukuuta 2010

KE 08.12.2010Päivän sää

Lämpötila aamulla – 4 C, pilvistä, vähäistä lumisadetta, lämpötila päivällä Aurinko nousee: 10.00, aurinko laskee: 14.30, päivän pituus: 4 h 30 min.

Tapahtumat

Joulun odotusta. Katso http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2007134554829&source=jl999

Sain valmiiksi valitukseni Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen koskien syrjintääni ja sananvapautta ym. Lähetin aineiston tuomioistuimen käsittelyyn.

Sain tänään aineiston loppulausunnon antamista varten Markku Kosken salaiseksi julistetussa asiassa. Loppulausunto on annettava 31.12.2010 mennessä. Erikoista asiassa on se, että aineistossa ei ole mitään minun esittämääni ja toimittamaani aineistoa. Poliisi Jyrki Rajaniemi kieltäytyi vastaanottamasta aineistoa. Kuulustelukertomustani en allekirjoittanut johtuen siitä, että Jyrki Rajaniemi kieltäytyi kirjaamasta minun esittämiäni asioita kuulustelupöytäkirjaan. Kuulustelu oli täysin esitutkintalain vastainen. Olen vaatinut Poliisihallitukselta asioiden tutkimisen siirtämistä keskusrikospoliisille. Olen jo tehnyt kantelut asiasta oikeuskanslerille sekä tutkintapyynnön valtakunnansyyttäjävirastoon, mutta niillä ei näytä olevan mitään merkitystä asiassa. Kuka ohjaa poliisi Jyrki Rajaniemen toimintaa? Ketkä ovat asian taustapirut? Tein asiasta uuden kantelun oikeuskanslerille sekä tutkintapyynnön valtakunnansyyttäjävirastolle ja poliisihallitukselle.

Lähetin tänään jo kolmannen virka-apupyynnön Poliisihallitukselle saadakseni tietoon kuka toimii tutkinnanjohtajana Mikko Kovalaisen käynnistämässä asiassa, jossa tutkijana on Ylivieskan poliisi Jyrki Rajaniemi. En vieläkään ole saanut vastausta asiaan. Kysymys on samoista asioista, jotka Kovalainen hävisi viime viikolla Espoon käräjäoikeudessa, mutta minut tuomittiin Ylivieskan-Raahen käräjäoikeudessa.

Eilen aamulla Kalajoella, tie no: 27:lla Ylivieskasta Kalajoelle, henkilöautoilija ei havainnut riittävän ajoissa edessä ajanutta ja juuri kulkusuunnassaan oikealle kääntymässä olevaa traktoria. Henkilöauto törmäsi traktorin perässä olleeseen perävaunuun. Henkilöautoon tuli törmäyksessä peltivaurioita. Traktorin perävaunussa ei ollut havaittavissa kuin pieni törmäysjälki. Henkilövahingoilta vältyttiin. Alkoholilla ei ollut osuutta kolariin.

Uutiset

Iskelmälaulaja Kari Tapio on kuollut. Kari Tapio kuoli tiistai-iltana kotonaan Espoossa. Tapio oli kuollessaan 65-vuotias. Kari Tapio syntyi Suonenjoella 22. marraskuuta 1945. Oikealta nimeltään Kari Tapani Jalkanen aloitti laulajanuransa 1960-luvulla. Hänen musiikillinen läpimurtonsa oli vuoden 1976 single "Laula kanssain". Myöhemmin Kari Tapio on toiminut suomalaisen miehen tunteiden tulkkina. "Myrskyn jälkeen" -iskelmän lisäksi suuria hittejä ovat olleet muun muassa "Olen suomalainen" ja "En pyydä paljon". Tapio sai Iskelmä-Finlandian vuonna 2003.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileikkeeni: Keskipohjanmaa 08.12.2010 Kalajoelle suunnitteilla tsasouna.

Televisiosta ja katsottua

45 minuuttia: Wikileaksin salaperäinen Julian Assange, Kallista kaukolämpöä, Helsinki-Vantaa tax-free-skandaalin jälkeen, itärekat ajavat nälkäpalkalla, Köyhien itsenäisyysjuhlat.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

Terveys ja liikunta

Paino 101,9 kg, verenpaine 170 /102, lepopulssi 62.

Loppukevennys

- Miten ihmeessä voit tulla niin kauhean kuntoon? – Jouduin huonoon seuraan. Minulla oli litran kossupullo, ja ne muut kaverit eivät juoneet mitään.

- Mitä sinä tekisit minun housuissani? – Pesisin ja silittäisin ne.

Tosipoliitikko käyttää tilastoja kuin juoppolalli lyhtypylvästä. Ei valaisemiseen, vaan tukena.

Verneri astui linja-autoon Siilinjärvellä ja kysyi kuskilta: - Mitä maksaa matka Pöljälle? – Ihan saman kuin muillekin.

- Armas on suuri roisto! Sain vasta eilen kuulla, että hän on naimisissa. – Kuka kertoi? – Minun mieheni.

- Olisi parasta, että jättäisitte viinan, tupakan ja naiset. – Mikä olisi toiseksi parasta?

- Sinä kävelet vähän oudosti. Onko sinulla vettä polvissa? – Ei kun kossua.

- Onko alokkaalla liian isot saappaat? – Nojaa, hiukan ne hiertävät nivuksissa.

- Mitä mies sanoi nähdessään Miss Puolan uima-altaassa? – Nyt tekisi mieli polskia.

- Olen viime aikoina tajunnut, että Risto meni kanssani naimisiin rahojeni takia. – No ei hän sitten olekaan niin tyhmä, miltä näyttää.

- Miksi sinä et nauranut pomon vitsille? – Minä vaihdan uuteen työpaikkaan ensi viikolla.

- Näin torilla uskomattoman näyn? – Millaisen? – Kaksi kaljua miestä oli toistensa tukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti