sunnuntai 5. joulukuuta 2010

SU 05.12.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla – 9 C. Päivällä – 5 C. Aurinko nousee: 09.52, aurinko laskee: 14.35, päivän pituus: 4 h 42 min.

Tapahtumat

Kävin tänään Plassin kylätalolla joulumyyjäisissä. Paikalla oli 20 myyjää.
JHTB2 voitti Kurikan Ryhdin numeroin 8-5.

Uutiset

Räjähdysvaara yöllisen onnettomuuden jäljiltä on ohi Siikajoella Pohjois-Pohjanmaalla. Yksi ihminen loukkaantui ja yli 200 ihmistä jouduttiin evakuoimaan, kun asetyleenipullo räjähti kunnalle kuuluneessa autossa. Räjähdyksen syyksi arvellaan pullon letkussa ollutta vuotoa. Voimakas räjähdys sattui sunnuntaina puolenyön jälkeen Siikajoen kuntakeskuksessa Ruukissa omakotitalon edessä. Kunnan teknisen toimen päivystäjän käytössä ollut auto tuhoutui täysin ja muita autoja vaurioitui. Läheisille taloille ei tiettävästi aiheutunut vahinkoja, pelastuslaitokselta kerrotaan.
Onnettomuudessa loukkaantui vakavasti 26-vuotias mies, jonka käytössä auto oli. Hänet on viety sairaalaan Ouluun, mutta tarkempaa tietoa hänen tilastaan ei ole. Mies löytyi viiden metrin päässä autosta. Räjähdys sattui vain sadan metrin päässä ravintola Tervatuvasta, joka oli täynnä asiakkaita. Ravintola vietti parhaillaan 10-vuotissyntymäpäiviään, ja siellä oli noin 200 ihmistä.

Lehtileikkeet lehtileikekokoelmaani

Ensimmäinen lehtileike 05.12.2010 Keskipohjanmaa: Soinille demarit ”vähiten huono”.

Televisiosta katsottua

Kaisa Mäkäräinen voitti ampumahiihdon maailmancupin 10 kilometrin takaa-ajokilpailun Östersundissa. Voitto oli Mäkäräisen uran toinen maailmancupissa. Hän voitti perjantaina sprinttikilpailun ja starttasi sen ansiosta takaa-ajokilpailuun kärkihiihtäjänä.

Historiaa: Vakooja, joka järisytti maailmaa. Myyrän alkutaival.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

Terveys ja liikunta

Paino 102,0 kg, verenpaine 168 /98, lepopulssi 58.

Loppukevennys

- Oletko kuullut, että naapurin Virtaset ovat ostaneet Gallen-Kallelan? – No olihan heidän Toyotansa jo aika vanha.

- Kuinka monta taskua sinulla on kaikkiaan vaatteissasi? – Neljätoista. – Kuinka sen noin varmasti tiedät? – Minulla on taskulaskin.

- En voi ymmärtää, miksi elokuva-arvostelija sanoi, että tämä filmi on suunnattu vähä-älyisille. Minusta se oli loistava.

Myöhään illalla kaksi haikaraa kurkisteli makuuhuoneen ikkunasta sisään. Makuuhuoneessa tapahtui kaikenlaista. Toinen haikara sanoi: - Tuolla tavalla siis tapahtuu. Ja syyt pannaan meidän niskoillemme.

- Miten hienon hatun sinä olet ostanut, kehui aviomies, - onko se viimeistä huutoa? – Viimeistä huutoa se on sitten, kun olet kuullut sen hinnan.

- Kuulkaapas nyt nuori mies, kello on jo yli puolenyön. Luuletteko voivanne viipyä tyttäreni luona aamuun asti? – Kyllä se sopii, minun täytyy vain ensin soittaa kotiin.

Miksi blondi pitää tyhjää maitotölkkiä jääkaapissaan? – Hän juo kahvinsa mustana.

- Mitä huumorintajuinen matemaatikko tekee? – Laskee leikkiä.

- Muistiko tätisi sinua testamentissaan? – Muisti hyvinkin. En saanut mitään.

- Et voisi vipata minulle satasta ensi perjantaihin? – En niin. Mistä tiesit?

- Roosa katso, tiedän, että tuo komea naapuripöydässä on hirveän rikas, mutta silti en voisi kuvitellakaan, että menisin hänen kanssaan naimisiin. – En minäkään, … mutta eroaisin kyllä mielelläni.

- Pikku-Kalle, sano kaksi pronominia? – Kuka? Minäkö? – Oikein.

Mitä tehtiin ensiksi palokunnan juhlapäivällisillä? – Nautittiin alkupaloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti