keskiviikko 29. joulukuuta 2010

KE 29.12.2010Päivän sää

Lämpötila aamulla – 16 C, pilvistä, vähäistä lumisadetta, tuuli 3/s, tuntuu kuin – 22 C. Lämpötila päivällä – 16 C. Aurinko nousee: 10.20, aurinko laskee: 14.31. Päivän pituus: 4 h 11 min. Lumen syvyys 21 cm.

Tapahtumat

Tein selvitystä konsernirakenteen kehittämisestä.
Katso Konsernirakenteen kehittäminen
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2010/12/konserniyhtiorakenteen-kehittaminen.html

Selvitin tänään missä Kalajoella asuvat ulkomaalaiset voivat kokoontua ja tavata toisiaan. Ensimmäinen kokoontuminen Kalajoella asuville maahanmuuttajille järjestynee tammikuun alussa. Tavoitteena on auttaa ulkomaalaisia sopeutumaan paremmin Kalajoelle ja auttaa heitä heidän ongelmissaan. Kalajoella asuu yli 160 maahanmuuttajaa.

Kävin onnittelemassa naapuria 70-vuotispäivän johdosta.

Uutiset

Saksa kaavailee kokoavansa ydinjätteitä eri puolilta maata Itämeren rannikolle, kertoo tanskalainen Politiken-lehti. Saksan liittopäivien talousvaliokunta suunnittelee miljardi-investointia Lubminin ydinjätevarastoon Pohjois-Saksaan.

Yrityssaneerausta hakeneen Suomi-Soffan velat nousevat 30 miljoonaan euroon, kertoo Kainuun Sanomat. Lehden mukaan Suomi-Soffan myymälöiden osuus veloista on vajaat 19 miljoonaa euroa ja tehtaan reilut 11 miljoonaa euroa.

Italia kieltää muovikassit tammikuun alusta lähtien. Lauantaista alkaen kauppiaat eivät enää saa tarjota asiakkaille polyetyleenistä valmistettuja kasseja. Ne voidaan korvata esimerkiksi biohajoavasta muovista, kankaasta tai paperista valmistetuilla kasseilla.

Lapin yliopiston lainkäytön professori Jyrki Virolainen esittää blogissaan kovan väitteen poliisi- ja syyttäjäviranomaisten salaisesta ”herrakerhosta”, jolla on suuri valta esitutkinta-, pakkokeino- ja poliisilain uudistamiseen eduskunnassa. Virolaisen mukaan lakivaliokunnan puheenjohtajan Janina Anderssonin (vihr.) lausunto Helsingin Sanomille paljastaa eduskunnan luopuneen vallasta itse päättää, keitä valiokunnat kuulevat asiantuntijoina. Virolaisen mukaan Hotelli Tornissa kokoontuvan ”korkean tason lobbareiden” salaseuran yhteydet oikeus- ja sisäministeriöihin pitävät huolen siitä, että eduskunnan valiokunnissa kuullaan poliisiasioita käsiteltäessä vain ryhmän hyväksymiä asiantuntijoita. Ryhmän tavoitteena on Virolaisen mukaan poliisin toimintavaltuuksien laajentaminen.
Katso http://jyrkivirolainen.blogspot.com/2010/12/366-tornin-herraklubi-junailee.html

Erkin kommentti: Kysymyksessä on selkeä osoitus Suomessa toimivasta oikeus- ja asianajajamafiasta. Suomen Asianajajaliitolla ja syyttäjälaitoksella on myös oma sopimuksensa ja ainakin Oulun lääninhallituksella oli oma sopimus Rovaniemen hovioikeuden kanssa. Jos Suomi olisi oikeusvaltio, niin olisi syytä epäillä, että apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske ja poliisiylijohtaja Mikko Paatero joutuisivat vastuuseen teoistaan.
Katso Jorma Kalske
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/apulaisvaltakunnansyyttj-kalskeen-pts.html

katso Mikko Paatero
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/02/avoin-kirje-poliisiylijohtaja-mikko.html

Kansalaisten on syytä tietää ja tajuta millainen rikolliseksi epäiltävä virkamiesmafia ja hyvä-veli-järjestelmä Suomessa toimii. On syytä epäillä, että hyvä veli-järjestelmän alaisena kollegiaalinen suojelujärjestelmä suojelee rikollisesti toimivia virkamiehiä kuten poliiseja, syyttäjiä, asianajajia ja oikeuslaitoksen tuomareita.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 29.12.2010 Kalajoella uusi ryhmäperhepäiväkoti.

Televisiosta katsottua

Kiehtova maailma: Elää heimon kanssa. Osa 3/6.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

Päivän aforismi

Rehellinen työ voittaa kaiken. (Vergelius)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Finlandia
http://www.youtube.com/watch?v=Fgwr3wrenkQ

Terveys ja liikunta

Paino 101,0 kg, verenpaine 167 / 106, lepopulssi 66. Nuhaa ja yskää. Bulgarialaiset lääkkeet ovat auttaneet. Ne ovat tehokkaita.

Loppukevennys

- Olen kuullut, että veljesi on tehnyt konkurssin vihannespuutarhansa kanssa. - Totta.
- Kuinka siinä nyt niin kävi? - Kaikki mikä kurkusta tuli, meni kurkusta alas.
Pappi pohti murheellisena: - Kirkon menot sen kuin kasvavat, vaikka kirkonmenot sen kuin supistuvat.

- Mikä on Viagra-lääkkeen yksi parhaita puolia? - Se ei aiheuta riippuvuutta.

- Olisi varmaankin käytännöllistä olla kana, muuan blondi tuumi. – Jos esimerkiksi menettäisi miehensä, niin ei muuta, kuin munisi itselleen uuden.

Lestadiolaisäiti oli synnyttänyt jo viidennentoista lapsensa. - Ettekö missään vaiheessa ole harkinneet mitään ehkäisyä? lääkäri kyseli varovasti. - Emme ole. Se on Herra, joka lähettää meille lapsia, rouva vakuutti. - Totta kyllä, mutta Herrahan lähettää meille myös sadetta ja käytättehän te silti sadetakkia.

Timpuri saapui kauniin naislääkärin vastaanotolle lyötyään vasaralla sormeensa. - Onko se turvoksissa, tuntuuko siinä tykytystä? lääkäri kysyi. - Kyllä, kyllä, mutta hoidettaisiinko tämä peukalo ensin?

- Mitä eroa on perhetytöllä ja huonolla tytöllä? - Perhetyttö sanoo, että saat, mutta huono tyttö sanoo, että saatte.

Ravintolan asiakas oli juuri saanut ruoka-annoksen eteensä, kun hän kutsui tarjoilijan takaisin ja osoitti lautasella oleva pientä lihannokaretta. - Myönnän kyllä, että pihvi on melko pieni, tarjoilija sanoi. - Mutta herra tulee yllättymään miten kauan sen syöminen kestää.

Tuore aviomies sanoi hääyönä vaimolleen: - Kutsun sinua Eevaksi, koska olet ensimmäiseni. Johon vaimo: - Minä kutsun sinua Peugeotiksi, koska olet minulle 206:s.

- Mitä itsensäpaljastaja sanoi hyvin onnistuneella päiväkävelyllä? - Nyt tuli takkiin.

- Arska oli syntyessään ei-toivottu lapsi. - Ajatella kuinka ajat muuttuvat ja ihmiset sen mukana. Nythän hän on suorastaan etsintäkuulutettu.

Blondi oli lääkärintarkastuksessa. Verikokeen jälkeen pistoskohta ei tahtonut millään lakata vuotamasta. -Menetätte varmaan aika paljon kuukautisten aikana, tohtori tuumi. - Totta, ainakin viisituhatta joka kuukausi.

Souda ja huopaa
http://www.youtube.com/watch?v=1AJrgyKAepI&feature=related

Raution kylän naiset
http://www.youtube.com/watch?v=664RyYItXXk&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti