lauantai 22. toukokuuta 2010

LA 22.05.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 3 C, päivällä + 20 C, tuuli 3m/s

Tapahtumat

Kalajoen poliisilla oli perjantaina aamupäivällä klo 11 varsin erikoinen tilanne. He nimittäin pysäyttivät kuljettajan 1953 syntyneen miehen, jonka epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen kolmannen kerran neljän päivän aikana. Poliisipartion huomion kiinnitti kaupungin keskustassa traktori, jonka kuljettajan kunto päätettiin tarkastaa. Pysäytyksen jälkeen poliisit huomasivat, että traktorin ratissa oli tuttu paikkakuntalainen mies. Tiistaina hän puhalsi 1,90 ja torstaina 1,72 promillen lukemat. Perjantain puhallus tuotti lukemat 1,47 promillea, ja tie vei taas verikokeeseen. Poliisi otti talteen traktorin, ja se on parkissa torstaina talteen otetun henkilöauton vieressä.
Lähetä auton rekisterinumero tekstiviestinä numeroon 16400 niin saat välittömästi tiedot siitä kenen autosta on kysymys.

Uutiset

LBK-K-Pallo 1-1 (1-0)

Puolan tulvissa kuolleiden määrä on noussut 12:een.Veikseljoen pinta on noussut ylimmilleen lähes 50 vuoteen. Paikoin vedennousu on ollut erittäin nopeaa, eivätkä joen rannalla asuvat ole aina ehtineet edes pakata tavaroitaan ennen pakosalle lähtemistä. Tulvat ovat koetelleet Puolaa viime viikonlopusta lähtien. Pahin tilanne on ollut maan eteläosissa, jossa vesimassat ovat aiheuttaneet laajalti tuhoa.

Etelä-Intiassa Mangaloren kaupungissa noin 160 ihmistä on kuollut lento-onnettomuudessa. Air India Expressin lentokone ajautui laskeutuessaan kiitoradan ohi ja syttyi tuleen. Air Indian mukaan ainakin kahdeksan koneessa ollutta selvisi turmasta hengissä.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee sotavankien kouluttamista vakoilijoiksi. Tutkijan mielestä toiminta rikkoi sodan oikeussääntöjä säätelevää Haagin sopimusta.
Toinen lehtileike käsittelee painonnostoa. Raution Kisailijoiden Pirjo Palosaari voitti EM-hopeaa Itävallan Linzissä 40-44-vuotiaiden 63 kg:n sarjassa.

Televisiosta katsottua

Ruotsi - Tshekki rl 2-3 (1-1,1-0,0-1)
Venäjä - Saksa 2-1 (0-1,1-0,1-0)

Terveys ja liikunta

Paino 106,8 kg, verenpaine 167/107, lepopulssi 62. Pyöräily 7 km/ 459 km. Koivun kukinta on aiheuttanut minulle nuhaa, yskää ja kurkkukipua. Siihen liittyy väsynyt olotila.

Loppukevennys

Opettaja moittivasti luokalleen: - Muistakaa, että täällä ei saa kiljua eikä sätkiä.

Hän yritti laihduttaakin, mutta laihoin tuloksi.

Reima Salosen mukaan urheilun tietomäärä on muuttunut olennaisesti. Itse hän joutui oppimaan kaiken, syömäänkin, kantapään kautta.

Kaksi rouvaa keskusteli liikakiloistaan. Toisen valiteltua ensin omia paino-ongelmiaan toinen yritti panna vielä paremmaksi: ”Katso minua sitten! Persettäkin on vaikka muille jakaa!”

Remu kysyi Ruisrockissa Ville Valolta: - Oletko jo saanut aamiaista. – En pisaraakaan! Valo vastasi.

Anneli Jäättenmäki oli syömässä lähiravintolassa Brysselissä. Pöytää kiertävä koira alkoi häiritä häntä. – Tarjoilija, voisitteko ajaa koiran pois pöytäni alta kerjäämästä? – Ei se kerjää, se haluaa vain lautasensa takaisin.

Rouvat Lipponen ja Väyrynen keskustelivat Paavojen vaikeista luonteista: - Sanoin Paavolle, etten halua nähdä häntä enää! – Mitä hän siihen sanoi? – Sammutti valot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti