perjantai 28. toukokuuta 2010

PE 28.05.2010


Saana ja pappa tänään.

Päivän sää

Lämpötila aamulla +10 C tuuli 2m/s, päivällä + 16 C tuuli koillinen 3 m/s

Tapahtumat

Kävin katsomassa jalkapallo-ottelun K-Pallo-PeFF. Vieraat voittivat 1-2, mutta kotijoukkue hallitsi peliä selkeästi.

Lähetin poliisi Jaakko Savilammelle kuulustelukertomukseen lisättäväksi seuraavaa: http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/05/poliisi-jaakko-savilammelle.html

Lähetin eilen illalla sähköpostia Timo Soinille ja tänä aamuna Oulun piirin puheenjohtaja Ahti Moilaselle.

Lähetin sähköpostia valtakunnansyyttäjävirastoon poliisirikostutkintayksikköön Heli Haapalehdolle.

----- Original Message -----
From: Erkki Aho
To: tutkinta.vksv@oikeus.fi
Sent: Friday, May 28, 2010 10:35 AM
Subject: Heli Haapalehto

Heli Haapalehto

Minulle on muodostunut kuva, että kollegiaalinen suojelujärjestelmä suojelee tehokkaasti syyttäjä Sulo Heiskaria ja poliisi Raimo Ollilaa. Haluan tietää mahdollisimman pian mihin toimenpiteisiin olette ryhtyneet asioissa, sillä minä haluan nopeasti ratkaisuja aikaan. Voin haastaa syyttäjä Sulo Heiskarin oikeuteen, koska näytöt häntä vastaan ovat kiistattomat. Sen jälkeen korkein oikeus voi purkaa kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat oikeuksien väärät päätökset, jotka on saatu aikaan syyttäjä Sulo Heiskarin rikollisen toiminnan avulla. Tässä ydinasia:

Konkurssipesän väliaikaiset pesänhoitajat eivät lain mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. Tässä tapauksessa väliaikaiset konkurssipesänhoitajat myivät kiinteistöt, vaikka heillä ei lain mukaan ollut oikeutta myydä kiinteistöjä. Heillä ei ollut myöskään kirjallista lupaa myydä toisen pantattua omaisuutta omanaan. Väliaikaiset pesänhoitajat salasivat ostajilta kiinteistöjen kaupanteossa 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset eli heti kun kauppakirjat oli allekirjoitettu, ostajat saivat 48 miljoonan markan velat niskaansa. Pesänhoitajat ilmoittivat keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa markkaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Kiinteistöjen kauppakirjojen vahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä, joka toisen kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ei ole ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Asian voi todistaa myös toimistossa työskennellyt toimistovirkailija. Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja ei ole ollut myöskään paikalla, kun kauppakirjat on allekirjoitettu. Kaupat ovat syntyneet täysin laittomasti ja on syytä epäillä törkeää petosta sekä muita rikoksia.

Kalajoella 28.05.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Uutiset

Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen, 35, valittiin Joensuun puoluekokouksessa kahden vuoden jatkokaudelle puolueen johtoon. Vastaehdokkaita ei ollut. Yleisradion entinen toimitusjohtaja Jungner sai suljetussa lippuäänestyksessä 75 prosenttia annetuista äänistä. Ääniä annettiin 499, Jungner vei niistä 374 kappaletta. SAK:n EU-asiantuntija Reijo Paananen sai 113 ääntä ja Toukolan sosiaalidemokraattisen yhdistyksen puheenjohtaja Lari Kangas 11 ääntä.

Postissa lähetetyt keskustapuolueen jäsenkortit hämmentävät ihmisiä, jotka eivät ole koskaan puolueeseen liittyneet tai tienneet siihen kuuluvansa. Helsingin Sanomien tietojen mukaan osoitetiedot ovat peräisin keskustan piirien jäsenrekistereistä. Keskusta on yhtenäistämässä jäsenrekisteriään, ja kortit on lähetetty kaikille, jotka tähän rekisteriin on puolueen piirien tiedoista koottu. Keskustan ilmoittamassa jäsenmäärässä on jo vuosia tiedetty olevan valejäseniä mukana, sillä perinteisesti keskustan tapana on ollut liittää puolueen jäsenyyteen kokonaisia perheitä kerralla.

Suomalaisten maatalous- ja puutarhayritysten määrä laski viidenneksellä vuosina 2000 - 2009, kertoo Maatalouden tutkimuskeskus MTT. Sika- ja maitotiloista on lopettanut peräti puolet, kun taas kasvinviljelyssä on ollut jopa kasvua.

Elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen mukaan Sievin Syyry voisi nousta uudelleen harkintaan ydinjätteen sijoituspaikaksi. Keski-Pohjanmaa –lehden mukaan ministeri Pekkarinen piti viime viikolla kysyttäessä mahdollisena, että 80- ja 90-luvulla tehdyt tutkimukset ydinjätteen loppusijoituksesta otetaan huomioon myös mahdollisessa uudessa tutkimuskierroksessa.

Ylivieskalaisen J.Kärkkäinen -tavarataloketjun pääsy yrityssaneeraukseen ratkeaa kesäkuun lopulla.
Yhtiön yli 700 velkojan äänestysaika saneerausohjelman hyväksymisestä tai hylkäämisestä päättyy perjantaina. Jo sadat velkojat ovat jättäneet päätöksensä. Käräjätuomari Ritva Toivolan mukaan pienet velkojat ovat pääsääntöisesti hyväksyneet saneerausohjelman. Suurten velkojien päätöksiä ei ole vielä läpikäyty. Saneeraushakemuksen jättöhetkellä, viime elokuussa yhtiöllä oli velkoja 44 miljoonaa euroa. Ohjelmaehdotuksen mukaan tuosta summasta reilu 17 prosenttia annettaisiin anteeksi ja lopulle osalle velkaa määrättäisiin 10 vuoden maksuohjelma. Kärkkäisellä on tavaratalot Ylivieskassa, Iissä, Oulussa ja Lahdessa. Työntekijöitä sillä on kolmisensataa.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee ulkomaalaislain uudistusta ja mummopykälää. Aika käsittämätöntä toimintaa, kun mummot kuitenkin joutuvat lähtemään Suomesta.
Akatemiaprofessori, kansainvälisen oikeuden tuntija Martti Koskenniemi ihmettelee, mikseivät poliitikot ratkaise käännytettäväksi määrättyjen venäläis- ja egyptiläisisoäitien tapausta, vaikka heillä olisi valta tehdä se. Koskenniemi puhui tänään aamuseitsemän jälkeen Ylen Ykkösen aamu-tv:ssä.
Toinen lehtileike käsittelee terveyskeskusten toimintaa. Jutun otsikko: Monen terveyskeskuksen puhelin tuuttaa varattua.

Terveys ja liikunta

Paino 107,0 kg, verenpaine 179/108, lepopulssi 64

Loppukevennys

Härmäläinen pieni Matti tuli pihalta ja huuti isää. – Jaska löi mua puukolla. – No trenkääkö sunkaan mennä pihalle puukoota!

Erään isän poika palasi myöhään illalla koulusta. – Missäs oot viipynny, kyseli isä. Poika vastasi, että opettaja luulee hänen piirtäneen ruman kuvan käymälän seinään. – Etkös sitten piirtänyt? kysyi isä. – En, sanoi poika. Niin isä lähti koululle ja sanoi opettajalle: - Tulukaa näyttämhän sitä kuvaa. – Ei tua oo meirän poijan piirtämä, tuahan on piikkinen molemmista päistä. Kum meirän poika piirtää tuan kuvan, niin se o justhin.

Kyllä se on kauhiaa, kuk kello on jo ykstoista, minoon kolomenkymmenen, eikä oo akkaa.

Perhe oli Kiinassa lomalla, eikä kukaan heistä osannut paikallista kieltä. He menivät ravintolaan ja perheen isä halusi tietää mitä lihaa he söivät. Niinpä hän kysyi tarjoilijalta: - Nöff, nöff? Tarjoilija pudisti päätään. – Möö, möö? Tarjoilija pudisti päätään ja sanoi: - Hau, hau!

Minkälainen on Paavi-känni? – Olet siinä kunnossa, että kaksi taluttaa ja kolmas tulkkaa.

Matti Nykäsellä on hyviä ja huonoja uutisia. Hyvä on se, että Matti on jättänyt viinakset ja huono kun ei muista minne.

Nuori mies istui aamuvarhaisella puistonpenkillä melkoisen kehnossa tilassa: silmät verestivät, tukka oli sekaisin ja vaatteet riekaleina. Ohi kulkeva mummeli kommentoi paheksuvasti: - Onpa siinä nuori mies pannut itsensä pahaan kuntoon! – On, kieltämättä, myönsi mies, mutta on tässä kyllä viinallakin ollut oma osuutensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti