sunnuntai 9. toukokuuta 2010

SU 09.05.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 4 C, tuuli 0 m/s, päivällä + 6 C.

Tapahtumat

Tänään äitienpäivänä kävin Rautiossa äitini luona. Äideistä parhain http://www.youtube.com/watch?v=3rNr0z07eFc

Poliisipartio tavoitti hieman ennen puoltayötä Kalajoen Lankilantieltä henkilöauton ojasta. Auton kuljettajan paikalta tavoitettiin mies, joka puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Lisäksi ojaan ajettu auto oli ajokiellossa. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, sekä ajoneuvorikkomuksena.

Uutiset

Jari-Matti Latvala piti päänsä kylmänä ja nousi kolmannelta sijalta kärkeen kisan viimeisen etapin erikoiskokeilla, kun Sebastien Loeb ja Sebastien Ogierin sortuivat ajovirheisiin ja Petter Solberg ajoi ulos. - Todella makea voitto. Uran ensimmäinen voitto on aina erikoinen, mutta tämä tuntui todella hyvältä ja tuli merkkimestaruustaistelun kannalta hyvään paikkaan, Latvala hehkutti uransa kolmatta MM-voittoa.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee Kalajoen henkirikosta. Kaksi henkilöä on vangittu puukotuksesta.

Toisessa lehtileikkeessä MTK ihmettelee kokoomuksen turkistarhakritiikkiä.

Televisiosta katsottua

Tanskan piskuinen jääkiekkomaajoukkue teki Saksan MM-kisojen alkajaisiksi tempun, johon se ei ole koskaan aikaisemmin pystynyt. Sisukkaat punapaidat antoivat Leijonille shokkihoitoa, kun turnauksen avausottelu päättyi jymypaukkuun ja Tanskan 4-1-voittoon. Alkusarjaa on pidetty vuosia muodollisuutena, muta Tanska-tappion jälkeen Suomi saa pelata loppupelit tosissaan.
Maanantaina kohdataan isäntämaa Saksa ja keskiviikkona USA- Lohkossa viimeiseksi jäävä jatkaa pelejä putoamissarjassa.

Terveys ja liikunta

Paino 106,7 kg, verenpaine 177/107, lepopulssi 64

Loppukevennys

Laihialaisisäntä joutui keittämään kahvit kalakaverilleen, ja päivitteli sitä, kun häntä niin nuukaksi haukkuivat. – Eihän siinä ole totuuden hiventäkään, hän tuhahteli. – Jaa-a! Etpäs ole ainakaan kahvivedessä säästellyt!

- Jeesus elää, julisti uskonnon opettaja suureen ääneen tunnin alussa. Pikku-Martti viittasi ja kysyi: - Merkitseekö se sitä, että pääsiäisloma on peruutettu?

Työpaikalla vietettiin perhepäivää. Sihteeri tuli paikalle pienen poikansa kanssa. Johtajan rouva kysyi pojalta, miten äiti viihtyy töissä. – Äiti viihtyy ihan hyvin, mutta itse asiassa hänen pitäisi olla töissä sirkuksessa. – Kuinka niin? ihmetteli johtajan rouva. – No koska hän on sanonut pystyvänsä kietomaan johtajan pikkusormensa ympärille milloin tahansa.

Esko Aho kysyi Ilkka Kanervalta: - Oletko koskaan mennyt sänkyyn ruman naisen kanssa? Ilkka mietti hetken ja vastasi: - En, mutta olen kyllä herännyt sellaisen viereltä.

Miksi kutsutaan naista, joka tietää joka ilta, missä hänen miehensä on? – Leskeksi.

Vaimoni on jo kaksi tuntia myöhässä! Toivottavasti autolle ei ole sattunut mitään…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti