torstai 27. toukokuuta 2010

T0 27.05.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 5 C, tuuli koillisesta 3 m/s, päivällä + 17 C

Tapahtumat

Syntymäpäiväni alkoi aamukahvilla. Pöytä oli täynnä herkkuja. Päivällä kävimme syömässä pizzeriassa. Välillä otimme vastaan vieraita ja onnitteluja. Onnitteluja on tullut myös puhelimitse, tekstiviestein, sähköpostein, kortein, kirjein ja Facebookin välityksellä. Olen kiitollinen perheelleni tapahtuman järjestämisestä ja varsinainen juhlatilaisuus ovat vasta lauantaina. Se on minullekin yllätys, missä se on.

Uutiset

Miksi Shkupollia ei karkotettu maasta? Shkupolli oli uhannut tappaa eroon pyrkineen naisystävänsä ja sanonut tekevänsä sen niin, että koko maailma muistaa hänet, ilmenee keskusrikospoliisin esitutkintamateriaalista. Krp:n todistaja muistaa sairaalloisen mustasukkaisen Shkupollin vainoaman naisen kertoneen, että ”hänestä tulee ennakkotapaus Suomessa”. Naisystävä oli sanonut sukulaiselleen suoraan, että ei tulisi pääsemaan Shkupollista eroon ennen kuin tämä tappaa hänet. Shkupolli oli uhannut tappaa ensin naisen, hänen sukulaisensa ja ystävänsä ja sen jälkeen itsensä

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee syntymäpäivähaastatteluani Keskipohjanmaa-lehdessä.
Toinen lehtileike käsittelee syntymäpäivähaastatteluani Kalajoki-laakso-lehdessä.
Kolmas lehtileike käsittelee syntymäpäivähaastatteluani Kalajoenseutu-lehdessä.

Terveys ja liikunta

Paino 106,8 kg, verenpaine 178/105, lepopulssi 63

Loppukevennys

- Vieras on hyvä ja krapaa omaa persettä, sano flikka friaarille.

Se on vanhan Härmän laki, josta ei tykätä, se tapetahan.

Eräs Härmän mies oli matkalla Ylistaroon. Metsäisellä taipaleella Untamalassa mies tapasi naisihmisen, joka lepäsi tien ohessa polkupyörä kumollaan vieressä. – Onkos pyärä väsyny? kysäisi härmäläinen. Nainen vastasi: - Väsyysit sinäkin, jos olisit koko päivän ollu mun jalakaani välis!

- Kyllä miehen apu olis hyvää, sanoo Leena muari, kun unettomia öitä vietti.

- Iloonen elämä on terveehllistä, sano Töörnin Liina.

Toimittaja pyysi virkaveljiltään nimeä velkakirjaan. – Mutta tässähän on jo kahden takaajan nimet, sehän riittää, sanoi toinen. – Niin, mutta minä ajattelin, että jos sinäkin vielä panisit nimesi, niin teille ei tulisi niin paljon nokkaa kohti maksettavaa.

Kalamies tanssitti Pohjanhovissa tyttöä pyörittäen tätä vimmatusti. Tyttö hengästyy menoon ja kysyy: - Miksi teillä on noin kova kiire. – Pitäis ehtiä vielä aamuksi Lokalle kalaan, huohottaa tanssittaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti