maanantai 14. kesäkuuta 2010

MA 14.06.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla +14 C, päivällä + 18 C

Tapahtumat

Lähetin aineistoa Helsingin hovioikeuteen samoin kuin Helsingin poliisin kirjaamoon varatuomari Mikko Kovalaisen toiminnasta jotta he siellä tietävät lopettaa kumppanuutensa Mikko Kovalaisen kanssa. Olen tehnyt tutkintapyynnön Helsingin poliisien toiminnasta valtakunnansyyttäjävirastolle.
Mikko Kovalainen ei saapunut tänään Helsingin hovioikeudenistuntoon lainkaan sairauteensa vedoten. Mikko Kovalainen oli valittanut käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen. Hän oli saanut suullisen käsittelyn. Käsittämätöntä toimintaa. Näin Mikko Kovalainen käyttää oikeuslaitosta ja kansalaisten verovaroja vääriin turhiin oikeudenkäynteihin. Tämä on kyllä tiedossa niin poliisilla, valtakunnansyyttäjällä, laillisuusvalvojilla kuin perustuslakivaliokunnan jäsenilläkin, mutta kukaan ei ota vastuuta asiasta. Varatuomari Mikko Kovalainen saa edelleenkin jatkaa rikolliseksi epäiltävää toimintaansa ja yhteiskunnan varojen väärinkäyttöä sekä pitää oikeuslaitosta pilkkanaan. Lähetin jälleen kerran asiasta aineistoa valtakunnansyyttäjävirastoon tutkittavaksi.

Tänään hirvi juoksi autoni editse 8-tien yli noin 300 metriä pohjoiseen Tapion Tuvalta.

Uutiset

Energiatutkija arvostelee kovasanaisesti ydinvoimapäätösten valmistelun puutteita. Tekniikan tohtori Jari Ihosen mukaan periaatepäätöksistä puuttuu kokonaan sähkömarkkinatarkastelu, joka kertoisi minkä verran ydinsähköä menee vientiin. YLE Uutisten tietojen mukaan työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) teetti aiheesta selvityksen mutta se jouduttiin sivuuttamaan epäluotettavana valmistelun loppumetreillä.

Keskustan varapuheenjohtajan paikalta pudonnut kansanedustaja Antti Rantakangas vierittää syytä putoamisestaan piirin virallisille edustajille. 69 Pohjois-Pohjanmaan piirin edustajaa äänesti muita ehdokkaita varapuheenjohtajavaalissa. Rantakangas jäi kisassa neljänneksi 16 äänen päähän erityisavustaja Annika Saarikosta. Rantakangas haluaa piirin johdon pohtivan tappion syitä.

Kirgisiasta Uzbekistaniin paenneiden määrän arvellaan nousseen jo yli 100 000:n. Pakolaiset ovat pääosin Kirgisiassa eläviä uzbekkeja.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee Kalajoen kesäkauden avausta. Jutun otsikko on Tuulen viemää ja puuterilunta. Tuuli pyyhki ajoittain 15 m/s kun lumen sankarit valmistautuivat harjoitushyppyihin Dyyniin viereen rakennetusta hyppyristä. Jutussa on haastattelu lumilautailija Antti Autista.
Toinen lehtileike käsittelee Kalajoella järjestettyjä 17-vuotiaiden painonnoston SM-kisoja.

Terveys ja liikunta

Paino104,8 kg, verenpaine 187/113, lepopulssi 58. Kävely 9 km. Uinti 1000m/14 km

Loppukevennys

Nainen soitti yöllä lääkärille: - Apua tohtori, pieni poikani on niellyt kaikki e-pillerini. Mutta ennen kuin lääkäri ehti lähteä soi puhelin jälleen: - Ei tarvitsekaan tulla, löysin yhden pillerin laatikosta.

Käytättekö mitään varokeinoja, kysyi lääkäri nuoreltaparilta. – Kyllä, vaseliinia. – Jaahas. Miten te sitä käytätte? – Voitelemme makuuhuoneen ovenkahvan, etteivät lapset pääse sisälle.

Kaksi maanviljelijää juttelee: - Minun sonnini on tullut laiskaksi varsinaisiin hommiinsa. – Niin minunkin sonnille kävi, mutta menin eläinlääkärin luo ja hän kirjoitti sellaista ainetta, että sonni on taas nuoruuden voimissaan. – Minkäs nimistä se aine oli? – En muista, mutta anikselta se maistuu.

Rouva Leinonen lukee lääkärinkirjaa. – Taivaan vallat! Olen sairastunut fambradiaan. – Älä puhu potaskaa. Eihän sinulla ole mitään oireitakaan. – Tässä sanotaankin, että alussa ei huomaa mitään.

Nainen valitti lääkärille, että hänen miehensä kuulossa on jotain vikaa. – Saatan puhua hänelle kokonaisen tunnin, eikä hän ole kuullut sanaakaan. Lääkäri vastasi: - Se ei ole vika – vaan kyky.

Poika joutui sairaalaan. Sairaanhoitaja kysyi: - Onko sinulla pyjama? – Lääkäri sanoi, että se on umpisuoli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti