torstai 10. kesäkuuta 2010

TO 10.06.2010Päivän sää

Lämpötila aamulla + 8 C, sumua, päivällä + 14C.

Tapahtumat

Ostin tänään käytetyn 21-vaihteisen polkupyörän.
Kävin katsomassa naisten III-sarjan jalkapallo-ottelun K-Pallo – Reima. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon numeroin 8-3.

Uutiset

Kuusitoistavuotias Kristiina kertoo Seiskalle "hämmentyneensä" viesteistä, joita hän sai Ilkka Kanervalta. - Ike oli viesteissään varsin suorapuheinen, Kristiina kertoo. Kanerva kehui tytön mukaan 16-vuotiaan ulkonäköä "edustavaksi".
Edellisen kerran Ike jäi kiinni härskistä flirtistä toukokuun alkupuolella. Seiska paljasti (18/2010), että Ike oli naputellut yli sata härskiä tekstiviestiä parikymppiselle helsinkiläisnaiselle ja soitellut tälle. - Sain niitä (tekstiviestejä) yleensä illalla tai yöllä, joskus myös päiväsaikaan, nainen kertoi Seiskalle.

Matti Vanhasen kujanjuoksu http://www.iltalehti.fi/nettitv/?22620181

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee liikelaitosten yhtiöittämistä. VM:n työryhmän mukaan markkinoilla toimivien liikelaitosten on oltava yhtiömuotoisia viimeistään vuonna 2013.
Toinen lehtileike käsittelee kolmen piirin yhteisiä pm-viestejä. Nykyisin yleisurheilun harrastajien määrä on vähentynyt niin paljon, että on mielekästä järjestää useamman piirin yhteiset kisat.

Terveys ja liikunta

Paino 104,0 kg, verenpaine 171/108, lepopulssi 52.

Loppukevennys

Maija ja Terhi olivat suolla lakkoja poimimassa, kun Terhin yllätti paskahätä. Hän livahti läheiseen metsään asioilleen. Hetkisen kuluttua Maija huhuili Terhille, miten menee. Metsästä kuului Terhin tokaisu: - Suo siellä vetelä täällä.

Kaksi miestä kehuskeli keskenään koirista. Toinen sanoo: - Tiedätkö, koirani on oppinut puhumaan? – Niin tuo meidän koira taisi eilen kertoa.

Suosituin turkulainen on Mulkukka. - ?? – Aina kun turkulainen tulee kotiin, hän kysyy: Onks Mulkukka soittanu?

Mitä tapahtuu susien naidessa? – Kaikki valuu hukkaan.

Miksi pupu pisti päänsä pensaaseen? – Se rupesi jänistämään.

Mitä eroa on perhosten ja naisten metsästyksellä? – Perhosia pyydettäessä on pussi edessä ja keppi takana, kun taas naisten pyynnissä on keppi edessä ja pussit takana.

-Miksi turkulainen kapakka sai nimekseen Ruanda? – Kun siäl ol tutui ja hutsui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti