sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

SU 13.06.2010


Eemi Apuli

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 7 C, tuuli 4 m/, päivällä + 15 C, tuuli 3 m/s

Tapahtumat

Olin tänään seuraamassa 17-vuotiaiden painonnoston SM-kisoja. Kalajoen Junkkarit menestyivät tänäänkin erinomaisesti.
Kävimme tänään syömässä ravintola Lokkilinnassa. Ruoka ja palvelu todella hyvää ja merinäköalat erinomaiset.
Perussuomalaisten Oulun piirillä on vielä yksi kansanedustajaehdokkaan paikka täyttämättä. Ilmoitin Oulun piirille ja puoluetoimistoon, että olen käytettävissä kansanedustajaehdokkaaksi. Ilmoitin myös, että tavoitteeni on seuraavan hallituksen poliisiministerin tehtävät.

Uutiset

Keskustan puoluekokous on antanut tukensa hallituksen energiapaketille, joka sisältää myös ydinvoiman lisärakentamista. Asiaan otettiin kantaa puoluekokouksen sunnuntaina hyväksymässä poliittisessa kannanotossa.

Kokoomuksen puoluekokous hyväksyi sunnuntaina aloitteen, jonka mukaan pakkoruotsin tilalle tulisi vapaasti valittava toinen kieli. Käytännössä puolueen linja asiassa ei muuttune, koska päätös on ristiriidassa muiden kokouksessa tehtyjen päätösten kanssa. Puoluekokous hylkäsi aloitteet, joiden mukaan ruotsin kieli pitäisi tehdä vapaaehtoiseksi oppiaineeksi ja ruotsin kielen perustuslaillinen asema purkaa. Opetusministeri Henna Virkkunen myönsi, että päätökset ovat ristiriitaiset ja tulkinnanvaraa jää.

RKP:n puoluekokous valitsi sunnuntaina yksimielisesti Stefan Wallinin jatkamaan puolueen puheenjohtajana. Wallin on johtanut RKP:tä kesästä 2006. Vaikka Wallin sai jatkopestin ilman soraääniä, varapuheenjohtajana jatkava Nils Torvalds lupasi haastaa Wallinin seuraavalla kerralla. Helsinkiläinen Torvalds pyrki viime vuonna EU:n parlamenttiin, mutta jäi varasijalle. Uusina varapuheenjohtajiksi valittiin Christel Raunio Porvoosta ja kansanedustaja Anna-Maja Henriksson Pietarsaaresta.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike uutisesta: Suomenlahden krooninen happivaje.

Televisiosta katsottua

Katsoin Serbian ja Ghanan välistää MM-jalkapallo-ottelua. Ghana voitti 1-0.

Terveys ja liikunta

Paino 104.8 kg, verenpaine 164/107, lepopulssi 53.

Loppukevennys

Laihialaisella oli papukaija. Kun taloon tuli vieraita, se huusi: - Ruoka on myrkytetty, ruoka on myrkytetty!

Mikä on laihialaisten kesäkeitto? – Kuumaa vettä kukkalautasella.

- Miksi prostituutiosta on tullut niin suosittu ammatti laihialaisten keskuudessa? – Koska siinä ammatissa on tavara olemassa, myyt tavaran ja sinulla on yhä sama tavara.

Laihialaispariskunta istui aamiaispöydässä. Vaimo sanoi: - Kammasta katkesi piikki. Täytyy ostaa uusi. – Ei kai nyt yhden piikin takia tarvitse koko kampaa ostaa, kauhistui mies. – Juu, juu, mutta kun se oli viimeinen piikki.

Virtasilla oli paha perheriita. Rouva äityi sanomaan: - Ennemmin minä olisin vaikka pirun kanssa naimisissa kuin tuollaisen miehen! – Tuskinpa se pappi olisi niin läheisiä sukulaisia vihkinyt, totesi herra.

Miksi blondi istuu kannon nokassa? – Se on suuruuden hullu.

Potilas: Mitä jos minä kuolen leikkaukseen? Lääkäri: En minä ruumiita pelkää.

Mitä yhteistä on arkkitehdeillä ja lääkäreillä? – Molemmat peittävät virheensä kukilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti