perjantai 23. huhtikuuta 2010

PE 23.04.2010Taiteilija Oma Orellin maalaus Apteekin talosta

Päivän sää

Lämpötila aamulla -1 C, tuuli 1m/s, lämpötila +4 C

Tapahtumat

Kalajoki-näyttelyyn saan näyttelyn ajaksi Apteekin talon pienoismallin Hannu Isopahkalalta.
Nyt on Kalajoki-näyttelyn esite myös sähköiseen muotoon laitettu siten ettei se ole ”raskas” avata. Kävin viemässä luentoesitteen Kalajoen Artemaan.

Olen selvittänyt tänä aamuna Kalajoen kaupungin vastuulliseen virkamiehen mokaa, jolla yritetään suojella alaisten tekoja. Nyt tarvitaan luottamushenkilöiden järkeä tai sitten toinen vaihtoehto on valtakunnansyyttäjävirastoon tutkintapyyntö.

Uutiset

Leipäjonot ovat kasvaneet huolestuttavan pitkiksi. Ennen viime syksyä Helsingin Kallion leipäjonossa seisoi joka viikko 600-750 ihmistä, mutta nyt luku on 900-1200 jokaisena jakokertana, Laupeuden ystävät ry:n toiminnanjohtaja Heikki Hursti kertoo Uudelle Suomelle.

Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk.) paljastaa keskustan Verkkoapilan haastattelussa, että hän oli salannut julkisuudelta kannattavansa kahta ydinvoimalaa. On todella hienoa että ministeri voi puhua julkisesti yhtä ja tehdä toista. Näin Pekkarinen huijasi koko Suomea. Kansalaisten mielestä se olisi ollut huijaus, jos siihen olisi uskottu. Kepulainen valehteli - siinä vasta uutinen. Vaikka sen voissa paistaisi tai kermalla kuorruttaisi.
Pekkarinen toimi Esko Ahon hallituksessa ja sen talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa. Hän oli päättämässä kymmenien tuhansien yrityksien tuhoamisesta Suomessa ja yli puolen miljoonan ihmisen työttömäksi saamisesta. On todella ala-arvoista mitätöidä selvä valehtelu kuittaamalla se tsoukiksí, kun kyse on maan tulevaisuuden kannalta tärkeästä asiasta. Velkarahalla maksettava risupaketti takaa varmaan kepun äänet ensi vaaleissa. Pääasia, että laariin sataa. Hoi laari, laari laa...
Katso http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/koiviston-konklaavi-salatut-sopimukset.html

Mauri Pekkarisesta kantelu oikeuskanslerille
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/vaalirahasotku-mauri-pekkarisesta-kantelu-oikeuskanslerille

Katso vaalirahoitus http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_vaalirahoituskohu#Ministerien_vaalirahoitus

Mediatietoihin perustuva vaalirahoituskertomus
http://jugement.blogit.uusisuomi.fi/2010/04/18/vuoden-2007-eduskuntavaalien-vaalirahoituksesta-mediatietoihin-perustuva-kertomus/

Paljonko taulut maksoivat, Mauri Pekkarinen?
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Paljonko+taulut+maksoivat+Mauri+Pekkarinen/1135236817616

Pitäisikö pääministeri Matti Vanhasen erota?

Kyllä Ei
81% 19%
Ääniä 61821


Pitäisikö eduskuntavaalit mielestäsi uusia?

Kyllä Ei
76% 24%
Ääniä 35013

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee ydinvoima-asioita. Otsikko: Uusia investointeja odotellaan.

Terveys ja liikunta

Paino 106,5 kg, verenpaine 188/105, lepopulssi 65.

Loppukevennys

Brittiläinen, ranskalainen ja venäläinen katselivat maalausta Aatamista ja Eevasta ilakoimassa Edenin puutarhassa. – Katsokaa heidän varauksellisuuttaan, heidän tyyneyttään, mietti brittiläinen, heidän täytyy olla brittiläisiä. – Pötyä, väitti ranskalainen, he ovat alastomia ja niin kauniita. selvästi he ovat ranskalaisia. – Ei vaatteita, ei suojaa, venäläinen huomautti, heillä on vain omena syötäväksi ja heille on kerrottu, että he ovat paratiisissa. He ovat venäläisiä.

Lainopillista uraa harjoittanut mies saapui Taivaan portille paavi mukanaan, joka oli menettänyt henkensä onnettomuudessa samana päivänä. Pyhä Pietari, joka saattoi heitä majapaikkaansa, opasti ensin Paavia. Huone oli hiukan surkeassa kunnossa ja pieni, samanlaisia löytyy tavallisista halvoista motelleista. Lakimies otti vastaan huoneensa, joka oli palatsimainen sviitti, johon kuului yksityinen uima-allas, piha ja terassilta oli näköala portille. Lakimies oli jotenkin ällistynyt ja kertoi Pyhälle Pietarille: - Olen todella yllättynyt tästä huoneesta, nähtyäni kuinka Paaville annetaan sellainen pieni asunto. Pyhä Pietari vastasi: - Meillä on täällä yli sata Paavia, he ovat hyvin yleisiä, mutta meillä ei ole koskaan ollut lakimiestä.

Kolme miestä päättyi taivaan porteille pian heidän kuolemansa jälkeen. Kun he saapuivat Pyhä Pietari sanoi: - Herrat , teidän täytyy vastata taitavasti kysymyksiin, ennen kuin teidät päästetään taivaaseen. Jos vastaatte oikein, valot välähtävät, kellot soivat, portit avautuvat ja olette vapaita menemään sisään.
Ensimmäinen mies astui ylemmäksi Pyhän Pietarin luokse kysymystään varten. Pyhä Pietari kysyi: - Mikä oli maailman ensimmäisen miehen nimi? – Oi, tämä on helppo, mies sanoi, Aatami! Valot välähtivät, kellot soivat, portit avautuivat ja mies astui taivaaseen. Toinen mies astui ylemmäksi Pyhän Pietarin luokse kysymystään varten. Pyhä Pietari kysyi: - Mikä oli maapallon ensimmäisen naisen nimi? – Oi, tämä on helppoa, mies sanoi, Eeva! Valot välähtivät, kellot soivat, portit avautuivat ja mies astui taivaaseen. Kolmas ja viimeinen mies astui ylemmäksi Pyhän Pietarin luokse kysymystään varten. Pyhä Pietari kysyi: - Mikä oli ensimmäinen asia, mitä Eeva sanoi Aatamille? Mies vastasi mietiskellen: - Kylläpä on kova… Valot välähtivät, kellot soivat, portit avautuivat ja mies astui taivaaseen.

- Älä luovuta, vaikka suomalainen hiihtäjä olisi edelläsi; voit voittaa hänet vielä 48 tuntia kisojen päättymisen jälkeen.

Juteltiin terveellisestä ruoasta: - Millainen suhde sinulla on ruisleipään? – En ota kantaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti