torstai 29. huhtikuuta 2010

TO 29.04.2010
Päivän sää

Lämpötila päivällä + 4 C, tuuli 1 m/s

Tapahtumat

Laitoin aamulla informaatiota kansanedustaja Anna-Maja Henrikssonin avustajalle koskien Kalajoki-näyttelyä. Tänään saatiin Kalajoki-näyttelyyn Raumankarin pienoismalli ja Apteekin talon pienoismalli. Vein viisi taulua kehystettäväksi ja saan ne maanantaina aamupäivällä. Olen tehnyt opasteita ja tulostanut historiikkeja näyttelyyn. Lähes koko päivä on mennyt Tapion Tuvalla näyttelyn viimeistelyssä. Nyt alkaa näyttää näyttelyn avauksen suhteen hyvältä.

Syyttäjä Esa Mustonen oli tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen Mikko Kovalaisen rikostutkintapyynnöstä koskien Erkki Ahoa. Merkit eri puolilta maata viittaavat siihen, että yhteiskunta on vihdoinkin herännyt Master Of Law Mikko Kovalaisen suhteen.

Uutiset

Peräti neljännes kansanedustajista oli poissa eduskunnan äänestäessä hallituksen luottamuksesta vapun aatonaattona. Vuoden toinen välikysymys koski reumapotilaiden hoidon turvaamista. Hallitus sai odotetusti eduskunnan luottamuksen. Opposition epäluottamusesitys kaatui äänin 92-56.
Poissa oli 51 edustajaa, joiden joukkoon lasketaan myös puhemiehenä toiminut Seppo Kääriäinen.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee Kalajoen kaupunginvaltuuston kokousta ja äänestystä Sun Areena asiasta. Uutisessa ei ole mitään mainintaa valtuutettu Erkki Ahon puheenvuorosta.

Terveys ja liikunta

Paino 106,0 kg, verenpaine 175/106, lepopulssi 63. Sain eilen Ilyalta tehokasta flunssalääkettä. Bulgarialaiset lääkkeet vaikuttavat minusta paljon tehokkaammilta kuin suomalaiset.

Loppukevennys

Esko Ahon poika kysyi isältään: - Miksi sinä istut bussissa aina silmät kiinni? Esko vastasi: - No kun minä en herrasmiehenä kestä katsoa, kun naisten pitää seisoa!

- Tiesitkö, että naapurin K-kauppias on aika rikas? – Niin, eikös sananlaskussakin sanota, että paha saa aina palkkansa.

Mikä balladi on Nokian nokkamiehen Jorma Ollilan lempibiisi? – Ontuva Ericsson.

Mikä lintu laulaa ”tili tuli tili meni”? – Viskisieppo.

Jos ois, mitä jois, jois sen pois, ettei ois, mitä jois pois.

Vanhan vuorineuvoksen elämänviisauksia pojalleen: - Rosvo vaatii sinulta rahat tai hengen. Puolisosi vaatii sinulta molemmat.

Eipä taida meidän Jari hiihtämällä voittaa. Eihän se edes tiedä onko veridoping totta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti