torstai 22. huhtikuuta 2010

TO 22.04.2010


Oma Orellin maalaus Jussilan taloista.Päivän sää

Aamun lämpötila 0 C, päivällä +6 C.

Tapahtumat

Ilmoitin sähköpostitse tutkija Olli Rosenqvistille, että Kalajoki-näyttely voisi olla yksi kohde pyhiinvaellusreittien kohteena Kalajoella. Tapion Tupa ja Metsäkulttuurikeskus on mielestäni erinomainen kohde ko. reitille. Katso
http://www.chydenius.fi/yksikot/yhteiskuntatieteet/tutkimus/hankkeet/geniuslocihanke

Kävin tänään Kalajoen lukiossa viemässä rehtorille Kalajoki-näyttelyn esitteen samoin kuin Artemaan ja Kalajoen seurakunnalle. Kävin myös Kalajoen kaupungin elinkeinotoimistoon viemässä Kalajoki-näyttelyä koskevan aineiston Kalajoen kaupungin internet-sivuilla julkaistavaksi.
Katso http://www.kalajoki.fi/event_calendar/result.asp?menu_id=364&selected_language=1&event_id=756&firstload=

http://www.kalajoki.fi/event_calendar/result.asp?menu_id=364&selected_language=1&event_id=757&firstload=

Kävin tänään parturissa Raahessa. Vein Kalajoki-näyttelyä koskevan aineiston Raahenseudun toimittajalle Raili Wiiretille ja Radio Pookiin toimittajille sekä lisäksi Raahen kirjaston ilmoitustaululle. Kävin viemässä Tapion Tuvalle Kalajoki-näyttelyyn liittyvää aineistoa, jota voidaan laittaa Tapion Tuvan nettisivuille.
Tänään ilmestyi Uutispuuro-lehti, jossa oli yhden sivun juttu Kalajoki-näyttelystä ja Erkki Ahosta kuvien kera. Lehden jakelu on 175 000 kappaletta.

Soitin Helsingin rikoskomisario Jouni Niskaselle klo 9.50 hänen tekemästään tutkimattajättämispäätöksestä 8010/R/25449/10. Päätös koski eduskunnan oikeusasiamies Terhi Arjolan-Sarjan virkarikosta. Ilmoitin rikoskomisario Jouni Niskaselle miksi olen siirtämässä tämän päätöksen valtakunnansyyttäjävirastolle virkarikoksena tutkittavaksi. Perusteeni olivat seuraavat: Olen soittanut eduskunnan apulaisoikeusasiamies Terhi Arjola-Sarjalle tämän allekirjoittamasta päätöksestä, jonka on tehnyt eduskunnan apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuoja. Kävimme Terhi Arjolan-Sarjan kanssa yksityiskohtaisen puhelunkeskustelun, jossa kävimme yksityiskohtia kantelustani lävitse. Terhi Arjola-Sarja tunnisti valmistelleensa vastauksen kanteluuni. Hän siis on osallistunut kiistattomaan rikokseen. Hän on lisäksi allekirjoittanut päätöksen. Olen jo aikaisemmin soittanut hänelle, kun asia eteni niin hitaasti. Tällöin Terhi Arjola-Sarja kertoi, että viivästys johtuu siitä, että niin ja niin monta kantelua on vielä ennen tätä käsiteltävänä. Terhi Arjola- Sarja on kiistattomasti osallistunut päätöksen tekoon valmistelemalla virkarikoksen tunnusmerkistön täyttävän päätöksen. Tunnustuksen lisäksi sähköpostiliikenne osoittaa eduskunnan oikeusasiamiehen sihteerin Terhi Arjola-Sarjan virkarikoksen.

----- Original Message -----
From: EOA-kirjaamo
To: e.ahoky@kotinet.com
Sent: Tuesday, December 01, 2009 11:47 AM
Subject: Ilmoitus

EDUSKUNNAN OIKEUSASIAMIEHEN KANSLIA
Helsinki 01.12.2009

AHO, ERKKI

ILMOITUS

Tiedoksenne ilmoitetaan, että oikeusasiamiehen kansliaan lähettämänne kirjoitus on saapunut tänne 23.11.2009.

Asianne tulee ratkaisemaan joko oikeusasiamies tai apulaisoikeusasiamies, sen mukaan kuin oikeusasiamies on tehtävien jaosta päättänyt.

Asiaanne (dnro 4461) valmistelee kansliassa oikeusasiamiehensihteeri Terhi Arjola-Sarja.

Eduskunnan oikeusasiamiehen kanslia

Rikoskomisario Jouni Niskanen ilmoitti avaavansa jutun uudelleen.

Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/04/eduskunnan-oikeusasiamiehen-sihteeri.html

Uutiset

Teollisuuden Voiman ja Fennovoiman kiistely ydinjätteen loppusijoituksesta jatkuu. Fennovoima on kaavaillut sijoittavansa jätteet TVO:n laitosten kupeeseen Eurajoen Olkiluotoon. Teollisuuden Voiman mukaan Fennovoiman jätteet eivät mahdu rakenteilla olevaan loppusijoitusluolaan.
Toimitusjohtaja Jarmo Tanhuan mukaan Olkiluotoon mahtuvat vain TVO:n ja Fortumin omistamien Loviisan yksiköiden jätteet. Hallitus esitti Fennovoimalle ydinvoimalan rakentamislupaa, mutta sen ehtona on selvitys jätteiden loppusijoituksesta.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike käsittelee Kalajoen kaavoitusta. Kalajoelle on tekeillä kolme tuulivoimapuistoa.

Toinen lehtileike käsittelee Himangan Redi Oy:n toimintaa, mikä laajennetaan käsittämään koko Kalajoen alueen. Kalajoen kaupunki tulee näin yksityisen sektorin kilpailijaksi. Suhtaudun asiaan erittäin kriittisesti. Haisee yhteiskunnan kusetukselta. Tämä on olemattoman Kalajoki-Akatemian ikään kuin sisaryritys.

Televisiosta katsottua

Tänä iltana televisiossa A-talk. Ydinvoimaa. Vieraina Hanna Halmeenpää Kalajoelta, kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen ja vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki. Olen varma, että Hanna pesee Pekkarisen mennen tullen.

Terveys ja liikunta

Paino 106,4 kg, verenpaine 180/107, lepopulssi 64.

Loppukevennys

Toimittaja: - Herra ministeri, mitä sanottavaa teillä on budjetista? Ministeri: - Ei mitään! Toimittaja: - Tarkoitinkin, miten muotoilette lausuntonne.

Kerrotaan, että Venäjä olisi halukas vaihtamaan Suursaaren kahteen suomalaiseen saareen. Eduskunnassa pohditaan, kävisivätkö Ahtisaari ja Jaakonsaari.

Arvoitus Neuvostoliiton ajalta: Miksi äänestyspaikoilla oli aina useita äänestyskoppeja? – Jotta äänestäjät saattoivat valita eri koppien välillä.

Mies meni lääkäriin potenssivaikeuksien takia. – Kyllähän tähän apu löytyy, lääkäri sanoi. Meille on juuri tullut uutta, loistavaa fosforivalmistetta. – Taisitte käsittää väärin. Tulin tänne saadakseni sen seisomaan, en loistamaan!

Mamma oli lääkärissä. – Ei teissä ole mitään vikaa, mutta kirjoitankin kuitenkin teille yhden reseptin. – On kyllä ihanaa, että nykyajan miehet ovat kiinnostuneita ruuanlaitosta!

Aapo kaverilleen: Tiedätkö miten pääsin eroon selluliitista? – No kerro. – Olin kotoa pois kaksi viikkoa enkä soittanut kotiin kertaakaan. Kun tulin takaisin niin selluliitti oli lähtenyt äitinsä luo.
Neitonen oli käynyt lääkärissä, mutta palasi kohta takaisin. – Unohtuivatkohan nimettömäni tänne? – Eipä täällä ole niitä näkynyt. – Nyt minä muistankin. Minä kävin hammaslääkärissäkin, ja ne taisivat jäädä sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti