keskiviikko 1. syyskuuta 2010

KE 01.09.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 6 C, yöllä satoi rankasti, päivällä + 13 C

Tapahtumat

Aamulenkillä näin palokärjen. Kävin tänään SaniFanin uudessa kuntosalissa. On hienot laitteet. Voin suositella. Erittäin hyvä kuntosali.

Mikko Kovalainen oli peruuttanut konkurssihakemuksensa, jolla hän haki minua henkilökohtaiseen konkurssiin. Hän varmasti tiesi mitä tuleman pitää. Raahen käräjäoikeuden päätöshän syntyi täysin rikollisesti. Jutussa oli esteellinen tutkija, esteellinen tutkinnanjohtaja, esteellinen syyttäjä eikä käräjätuomari antanut minun esittää edes vastinetta kanteeseen vaan keskeytti minut sitä esittämästä. Lisäksi hän jätti huomioon ottamatta lähes kaiken todistusaineistoni. Kolme oikeudenistuntoa seurannutta henkilöä on antanut asiasta oman valaehtoisen todistuksen. Lisäksi käräjätuomari ei antanut minun kuulustella vastapuolen todistajaa, mikä on ihmisoikeussopimusten vastainen menettely. Korkein oikeus ei antanut asiassa valituslupaa. Järkyttävää toimintaa korkeimmalta oikeudelta. Asia tulee uuteen tutkintaan tämän Ylivieskan käräjäoikeuden Kovalaista koskeneen kanteen kanssa. Siitä minä pidän huolen. Kovalaisen konkurssihakemuksen peruminen on tapahtunut tämän tiedotteen jälkeen: http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/08/lehdistotiedote.html

Uutiset

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on julistanut virallisesti amerikkalaisjoukkojen taistelutehtävät päättyneeksi Irakissa. Varhain aamuyöllä Suomen aikaa pitämässään tv-puheessa Obama sanoi, että Yhdysvallat on maksanut kovan hinnan siitä, että se on antanut irakilaisten tulevaisuuden heidän omiin käsiinsä.

Keskusta kävi viime torstaina läpi kesän aikana puolueessa tehtyä erityistarkastusta. Puoluehallituksen kokouksessa oli paikalla myös tarkastuksen tehneen investointipankki Corporate Advisor Groupin (CAG) toimitusjohtaja ja perustaja Heimo Hakamo, joka kuuluu puoluesihteeri Timo Laanisen tuttavapiiriin. Hakamolta oli kokouksessa kysytty, mikä on laajan tarkastuksen oikea arvo. Toimitusjohtajan kerrotaan vastanneen, että tarkastuksen arvo olisi peräti 100 000 euroa, mutta keskustalle se maksaa vain noin 30 000 euroa - lopun voi kirjata tueksi puolueelle.

Suomen luterilaisen kirkon ensimmäinen naispiispa Irja Askola aloittaa tänään työnsä Helsingin piispana.

Pohjois-Savon käräjäoikeus on tuominnut 48-vuotiaan miehen kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Rikos tapahtui vuoden 2009 toukokuussa.
Mies ja nainen olivat viettäneet iltaa useissa ravintoloissa ja nauttineet runsaasti alkoholia. Tämän jälkeen he siirtyivät kolmannen henkilön asuntoon. Kaksikko meni nukkumaan samaan sänkyyn vaatteet päällä. Kun nainen oli nukahtanut, mies riisui hänen vaatteensa ja oli sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan. Nainen heräsi aamulla siihen, ettei hänellä ollut lainkaan housuja. Ehdollisen vankeustuomion lisäksi mies velvoitettiin maksamaan naiselle korvauksia noin 1 300 euroa.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin entisen johtajan Pentti Silvolan epäilty rikosjuttu siirtyy syyteharkintaan. Silvolaa epäillään törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä. Hän kiistää syytteen.
Poliisi ja syyttäjä tekevät vielä laajan jutun esitutkintamateriaalista yhteenvetoa. Poliisi on tutkinut, onko Silvola käyttänyt virka-asemaansa väärin sairaanhoitopiirille 2000-luvulla tehtyjen ohjelmistohankintojen yhteydessä suosimalla poikansa yritystä.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjalaista perunaa Venäjälle. 45 sopimusviljelijää myy noin 40 miljoonaa kiloa perunaa, joista 70 prosenttia menee vientiin Venäjälle, Ruotsiin, Norjaan ja Viroon.
Toinen lehtileike: Perussuomalaiset hallitustaistoon. Tavoitteena 15 kansanedustajaa ja kaksi ministerin paikkaa. Kolmas lehtileike: Lähi-idän neuvottelut käyntiin.

Terveys ja liikunta

Paino 99,5 kg, verenpaine 159/91, lepopulssi 54. Kävely 12 km / 385 km, uinti 1000m / 38 000 m, kuntosali 1,5 tuntia.

Loppukevennys

Onko sukkahousut maailman paras keksintö? – Ei, mutta ne tulevat hyvin lähelle sitä.

Miksi kannibaalit arvostavat miehiä? – Useimmat ovat selkärangattomia.

Naisten ihannemitoiksi väitetään lukuja 90-60-90, mutta mitkä ovat miehen strategiset mitat? – Ne ovat 90-60-42, eli 90-vuotias, 60 miljoonaa omaisuutta ja 42 astetta kuumetta.

Se on hyvä elokuva. Siinä on väkivaltaa, aseita, isotissisiä naisia ja muutama hyvä takaa-ajokohtaus.

Mies tönäisee hotellin aulassa vahingossa vastaan tulevaa naista kyynärpäällä rintaan. – Olen pahoillani, mutta jos sydämesi on yhtä pehmeä kuin rintasi, annat minulle varmasti anteeksi. Nainen katsoo miestä ja sanoo hymyillen: - Jos peniksesi on yhtä kova kuin kyynärpääsi, odotan sinua huoneessa numero 103.

Mies istui baarissa, kun ihanan näköinen tyttö tuli kysymään: - Kelpaisiko seura? Mies tuohtui ja lähti ulos mutisten: - Noilta lehdenmyyjiltä ei saa olla missään rauhassa.

- Mitä eroa on Koffilla ja Lapin kullalla? – Koff ei soittele perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti