lauantai 11. syyskuuta 2010

LA 11.09.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 6 C, päivällä + 14 C

Tapahtumat

Kävin aamulla Tyngän maalaismarkkinoilla. Myyjiä oli todella paljon, paikoitustilat oli uudistettu, markkinaväkeä oli runsaasti ja sää suosi tapahtumaa.
Kävin katsomassa E2-junnujen harjoitusottelu JHT E2- PJK. Vieraat olivat 2-4 parempia. Kävin katsomassa b-junioreiden ykkösdivisioonan karsintasarjan pelin JHT – Ahmat. Kotijoukkue voitti numeroin 12-1. Kävin katsomassa IV-divisioonan jalkapallo-ottelun K-Pallo – Esse IK. Vieraat voittivat 0-16. Kävin katsomassa miesten jääkiekon harjoitusottelun JHT – IPK. Vieraat voittivat 2-5.

Uutiset

Yhdysvalloissa muistetaan syyskuun 11. päivän terrori-iskujen uhreja aiempia vuosia kireämmässä tunnelmassa. New Yorkissa kiistellyn moskeijahankkeen kannattajat ja vastustajat aikovat osoittaa mieltään tuhoutuneiden World Trade Centerin tornien lähellä. Muslimien keskuudessa maailmalla kohua nostattavat yhä floridalaisen pastorin koraaninpolttopuheet.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Kotimaan lentoliikenne palaa entiselle mallille. Toinen lehtileike: Suomi yhä kilpailukyvyn kärkimaita.

Televisiosta katsottua

Katsoin sarjasta Venäjän halki 30 päivässä osan 5/8.

Terveys ja liikunta

Paino 99,9 kg, verenpaine 171/100, lepopulssi 50.

Loppukevennys

Kisapappia on helppo syyttää, jos viimeinen voitelu menee pieleen.

Matsi on valmis alkamaan: keskihyökkääjät keskiympyrässä, laiturit järven rannalla, puolustajat oikeussalissa ja maalivahdit niin päissään, etteivät pysyneet tolpillaan.

- Mikä on pahin virhe, jonka suunnistaja voi tehdä kisoissa? – Rynnätä eteenpäin suunnattomasti.

- Missä urheilulajissa kuolema korjaa useimmiten satoa? – Pesäpallossa.

- Mitä yhteistä on keilaajilla ja hirvenmetsästäjillä? – Kaatokänni.

- Hartiat on niin kuin ladon ovet, ei niin leveät, mutta niin lahot.

- Saatko sinä koskaan avata suutasi kotona? – En saisi, mutta kyllä minä usein salaa haukottelen.

- Olen rakastanut samaa naista jo kaksikymmentä vuotta, kertoi kaveri pubin baaritiskillä vierustoverilleen. – Sehän hienoa, myönsi vierustoveri. – Niin, kunhan vain ei vaimoni saisi tietää.

Rakkaus nuoruudesta vanhuuteen kulkee kolmen vaiheen kautta: Minä rakastan vain sinua. Minä vain rakastan sinua. Vain minä rakastan sinua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti