maanantai 13. syyskuuta 2010

MA 13.09.2010


Hilman hotellin pienoismalli

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 14 C, päivällä + 15 C, pilvistä

Tapahtumat

Kävin tänään poimimassa kangasrouskuja ämpärillisen Siiponjokivarresta.
Kalajoki-näyttelyssä on käynyt nyt 8400 vierailijaa. Minulle tultiin uimahallissa kiittelemään Kalajoki-näyttelyä ja sanottiin, ettei Kalajoella ole ollut koskaan niin hyvää näyttelyä. Tänään esitettiin myös toivomus siitä, että Kalajoki-näyttelystä tehtäisiin kirja. Sellainen toive voidaan vielä täyttää, jos saadaan rahoitusta. Tavoitteenani on tehdä näyttelystä myös DVD. Näyttelyä on tarkoitus jatkaa ainakin kahtena seuraavana vuotena.
Kaleva ei vieläkään julkistanut vastinettani. Lähetin asian tiedoksi Julkisen Sanan Neuvostolle.
En ole vieläkään saanut Ylivieskan käräjäoikeudesta pyytämiäni aineistoja. Minun pyydettävä asiassa virka-apua poliisihallitukselta, koska en voi luottaa Ylivieskan poliisin toimintaan.

Uutiset

Matkapuhelinyhtiö Nokian johtokunnan jäsen Anssi Vanjoki on irtisanoutunut Nokian palveluksesta. Vanjoki oli esillä yhtenä ehdokkaana Nokian uudeksi toimitusjohtajaksi. Vanjoki oli myös yksi pääjohtajan Jorma Ollilan kokoamasta joukkueesta, "dream teamista". Vanjoen lähdön jälkeen dreamteamiläisiä ei yhtiössä enää ole.

Rasvamaksan syntyä voi tuoreen tutkimuksen mukaan välttää syömällä kotimaisia marjoja. Tutkittavat söivät viiden kuukauden ajan mustaherukkaa, tyrniä, puolukkaa ja mustikkaa.
– Huomasimme, että syömällä sekaisin suomalaisia marjoja, kuten mustikkaa, puolukkaa, mustaherukkaa ja tyrniä, pystyttiin vähentämään rasvan kerääntymistä maksaan. Se on merkittävää, koska rasvan kerääntyminen on yhteydessä kakkostyypin diabeteksen kehittymiseen, kertoo aiheesta väitöstutkimusta valmistellut tutkija Henna-Maria Lehtonen.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Energiaveropaketti tarpeeton sotku.

Televisiosta katsottua

Katson MOT-ohjelman eläinrasvojen vaikutuksesta.

Terveys ja liikunta

Paino 100,4 kg, verenpaine 154/96, lepopulssi 50. Pyöräily 28 km / 2256 km, uinti 1000m / 44 000m,

Loppukevennys

- Tapetaanko tänään sika? emäntä kysyi aamiaispöydässä. – Häh! ihmetteli isäntä. – Miksi ihmeessä? – Etkö muista, että meillä on tänään 25-vuotishääpäivä? emäntä muistutti.
– Mutta eihän se sian vika ole.

- Mikä on ovelta ovelle-myyjän paras myyntikikka, kun oven avaa kotirouva? Hän kysy: ”Onko äitisi kotona?”

Vaimojen tekee usein mieli kukkia, mutta he eivät juuri koskaan kuki.

Hautakirjoitus: ”En herännyt tänä aamuna.”

- Mihin hautakiviä tarvitaan? – Kun aaveet lähtevät haudoistaan, he tarvitsevat henkkarit.

Kirvesmies löi vasaralla sormeensa perjantaina, puri hammasta yhteen silmät kyynelissä, mutta odotti aina sunnuntaihin saakka, kunnes hartaana uskovaisena astui kirkkoon, asettui istumaan melkein eturiviin ja jäi odottamaan peukalo edelleen tykyttäen, että pappi sanoisi ”Perkele!”

- Mitä yhteistä on suntiolla, kalastajalla ja perhostenkerääjällä? – Yksikään heistä ei luovu haaveistaan.

- Miksi Jumala loi ensin Aatamin ja vasta sitten Eevan? – Jos hän olisi luonut Eevan ensin, tämä olisi kaiken aikaa neuvomassa, kun Aatamia luotiin.

- Mikä on humoristin uskontunnustus? – Usko huvikseks.

- Mikä on kardinaalivirhe? – Raskaaksi tullut nunna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti