torstai 30. syyskuuta 2010

TO 30.09.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla 0 C, päivällä + 6 C

Tapahtumat

Lähetin valtakunnansyyttäjälle ja poliisihallitukselle aineiston kiireellistä selvitystä ja toimenpiteitä varten.

----- Original Message -----
From: Erkki Aho
To: VKSV@oikeus.fi ; matti.nissinen@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; kirjaamo@intermin.fi ; tuija.brax@oikeus.fi ; kirjaamo.poliisihallitus@poliisi.fi
Cc: timo.soini@europarl.europa.eu
Sent: Thursday, September 30, 2010 6:53 AM
Subject: Valtakunnansyyttäjä Matti Nissiselle ja poliisihallitukselle

Valtakunnansyyttäjä Matti Nissiselle ja poliisihallitukselle kiireellisiä toimenpiteitä varten
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/valtakunnansyyttaja-matti-nissiselle-ja.html
Kalajoella 30.09.2010

Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Kävin tänään Rautiossa tapaamassa äitiäni. Kalajoki-näyttelyssä on käynyt syyskuun loppuun mennessä 8900 vierasta.

Sain tänään oikeusrekisterikeskuksesta maksukehotuksen Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden uhkasakon maksamatta jättämisestä. Minun on maksettava 400 euroa 22.10.2010 mennessä. Jos en maksa sakkoa, se voidaan muuntaa vankeudeksi. Näin Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätös, mikä on saatu aikaan monen rikoksen avulla, on aiheuttamassa minulle vankeusrangaistuksen ja näin rikoksiin syyllistyneiden teot saavat entistä rankemman luonteen. Työttömyyskorvaukseni on 410,08 euroa kuukaudessa ja sakko 400 euroa. Minun pitää elää kuukausi 10 eurolla. Kysymys on kiistatta ihmisoikeusrikoksista.
Minun pitää maksaa sakko ajoissa, mutta oikeusministeri Tuija Brax ja poliisiministerin Anne Holmlund eivät ole vastanneet minulle, vaikka ”eräpäivä” oli jo 24.9.2010. Poliisiylijohtaja Paatero ei ole vastannut minulle vaikka ”eräpäivä” oli 8.3.2009. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/kirjallinen-kysymys-vastattavaksi.html

Poliisirikoksia tutkiva Heli Haapalehto ei ole saanut mitään aikaan puolessa vuodessa. Minun pitää noudattaa lakia, mutta ministereiden, poliisiylijohtajan, poliisirikoksia tutkivan henkilön ei tarvitse välittää lain noudattamisesta tuon taivaallista. Tämä on oikeusvaltio Suomi.

Uutiset

Kristillisdemokraatit tekevät välikysymyksen kiistellystä jätevesiasetuksesta. Vasemmistoliitto ja perussuomalaiset ovat oppositiosta välikysymyksessä mukana, mutta Sdp ei ole.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Kalajoenseutu 29.09.2010 yleisönosastokirjoitus Koulun ongelma on huono ilmanlaatu, eivät välitunnit. Kirjoitus on Merenojan koulun opettajakunnan kirjoitus. Toinen lehtileike: Kalajoenseutu 29.09.2010 Tapani Kärjä hallitsi Kalajoki-hölkkää.

Televisiosta katsottua

Keisareittemme jäljillä: Aleksanteri II.

Terveys ja liikunta

Paino 98,8 kg, verenpaine 159 / 99, lepopulssi 54. Uinti 1000 m / 59 000 m, kuntosali 1 tunti / 4,5 tuntia,

Loppukevennys

Laihialainen voitti lotossa lukuisia miljoonia. Vaimo kysyi mitä nyt tehdään kerjuukirjeiden kanssa.
- Niin, kyllä sinä minun mielestäni voit jatkaa niiden lähettämistä.

Pikku-Ville saapuu maaotteluun Stadionille ja asettuu kaikkein kalleimmille paikoille. Vieressä istuva setä kysyy uteliaana: - Mitenkä sinä tähän tulit? – Isän pääsylipulla vain. – Entä missä isäsi sitten on? – Hän on kotona ja etsii pääsylippuaan.

Apteekkari: - Tämä lääke tulee tappamaan influenssabasillit silmänräpäyksessä. Asiakas: - Eikö teillä ole sellaista lääkettä, joka tappaa ne hitaasti ja hirmuisia tuskia tuottaen?

Kansanrunouden professori Väinö Salminen oli uimassa jossakin syrjäseudulla. Rannalle saapuu pari jätkää pyssyineen. Uijan nähtyään toinen virkkaa: - Ammu, tuolla menee hylje! – Älkää ampuko, minä olen professori Salminen! – Älä usko sen sanoja, virkkoi taas jätkä, - se valehtelee.

Isänmaallisen kansanliikkeen kukoistusaikana oli ”Uudessa Suomessa” ilmoitus, jossa haluttiin palvelukseen lapualaismielistä kotiapulaista. Tuleepa silloin reipas nuori neitokainen katsomaan paikkaa ja kysyy: - Pitääkö ottaa osaa myös kyydityksiin?

Samin äiti lenkkeili innokkaasti joka ilta samaan aikaan. Eräänä iltana soi puhelin ja Sami vastasi: - Äiti ei ole nyt kotona. Sillä on taas se juoksuaika.

Isä soitti kotiin ja Eija vastasi puhelimeen. – Hei Eija, miten siellä menee? – Ihan hyvin, Eija vastasi reippaasti. Nuohooja kävi ja äiti on nyt kylvyssä.

- Meidän iskällä on semmoinen puukko, jossa lukee Iisakki Järvenpää, kehaisi Tommi. – Mitä toi nyt on, vähätteli Janne. Mun isällä on semmoinen veitsi, jossa lukee Aulangon hotelli.

Isä kylvetti pikkuista Vesaa. – Hienostihan se kävi, hän huokasi tyytyväisen toimituksen päätyttyä. Hyvin selvittiin ilman äitiäkin. – Joo, myönsi Vesa. Äiti vaan riisuu multa kengät ennen kylpyä.

Mainos: Täällä ei kiskota munista, kanamunat vain 9 mk kilo.

Oli lapsena pipo kireällä, ikkunat metsään päin ja palikat patterin raossa.

Joulupukkiin en usko, mutta tonttuja on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti