lauantai 4. syyskuuta 2010

LA 04.09.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 7 C, päivällä + 11 C, tuuli 1m/s

Tapahtumat

Kävin katsomassa jääkiekon C95 SM-karsintasarjan ottelun JHT-RoKi. Tulos 2-13. Kävin katsomassa jääkiekon C95 SM-karsintasarjan ottelun JHT- Sepot-Hurtat. Tulos 0-4.
Kävin katsomassa naisten kolmossarjan jalkapallo-ottelun K-Pallo – IK Myran. Vierasjoukkue on sarjan kärkijoukkue ja nousee ensi kaudeksi kakkossarjaan. Vieraat voittivat 2-6.
Kävin katsomassa tukkilaisfilmifestivaaleissa Tapion Tuvalla elokuvan Kaksi vanhaa tukkijätkää.
Perjantaina aamupäivällä Kalajoella Markkinatiellä puhallutettiin henkilöautoa kuljettanut kalajokinen mies. Hän puhalsi poliisin alkometriin 1,3 promillen lukemat ja hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Perjantaina iltapäivällä Kalajoella valtatiellä 8 puhallutettiin henkilöautoa ajanut teuvalainen mies. Hän puhalsi poliisin alkometriin 1,24 promillen lukemat. Miehellä ei ollut myöskään ajokorttia, joten häntä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisin toimenpiteitten jälkeen mies pääsi vapaaksi.
Vajaa kaksi tuntia myöhemmin poliisipartio tapasi valtatiellä 8 saman miehen autoilemasta uudelleen. Tuolloin mies puhalsi 1,12 promillea. Edellisten rikosnimikkeiden lisäksi miestä epäillään rattijuopumuksesta ja toisesta kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Toisen teon jälkeen mies kuljetettiin poliisin suojiin selvittelemään päätään.

Uutiset

Juhani Suomen mukaan Urho Kekkosen ja tämän vaimon suhde muuttui paljon vuosien varrella. Vielä pariskunnan seurusteluaikana Kekkonen tunnusti morsiamelleen avoimesti, ettei ole varma, kestävätkö hänen tunteensa. Vaikka avioliitto sittemmin solmittiin, koko sen ajan huhuttiin Kekkosen muista naissuhteista. Suomen mukaan Urho ja Sylvi kuitenkin kiintyivät toisiinsa vuosikymmenten saatossa yhä tiiviimmin. Samalla Sylvistä tuli perheen hallitseva hahmo. Suomen mukaan Sylvi vaikutti mieheensä lopulta kenties enemmän kuin yhdenkään valtionpäämiehen puoliso oli sitä ennen vaikuttanut. Juhani Suomi kirjoittaa juuri ilmestyneessä teoksessaan Lohen sukua. Urho Kekkonen - poliitikko ja valtiomies.

Pääministeri Mari Kiviniemen vanha kotikunta, 8 000 asukkaan, Jalasjärvi elää pelon alla. Opetushallitus karhuaa kunnalta peräti 31:tä miljoonaa euroa valtionapuja takaisin. Kunnan omistama Jalasjärven Ammatillinen Aikuiskoulutuskeskus on opetushallituksen mielestä hakenut valtion rahaa vääränlaiseen koulutukseen. Laskun lankeaminen maksettavaksi olisi eteläpohjalaiselle pienelle kunnalle musertava isku: kunnan vuosibudjetti on runsaat 40 miljoonaa euroa. Asia on niin arka, että siitä ei Jalasjärvellä mielellään edes puhuta.

Kolme ulkomaalaista miestä raiskasi naisen Helsingin Kaisaniemenpuistossa lauantaina puoliltaöin.

Lehtileikkeet lehtileikekansiooni

Ensimmäinen lehtileike: Metsäyhtiöt kiistävät yhteisyrityksen.

Televisiosta katsottua

Katsoin aamulla dokumentin Muhamed Alin synty. Dokumentti nyrkkeilijä Cassius Claystä.
Katso: http://fi.wikipedia.org/wiki/Muhammad_Ali

Terveys ja liikunta

Paino 99,6 kg, verenpaine 155/93, lepopulssi 53.

Loppukevennys

Eräänä perjantai-iltapäivänä mies saapui töistä kotiin aikaisemmin kuin tavallisesti. Yllätyksekseen hän löysi vaimonsa sängystä alakerran naapurin kanssa. Syntyi hirveä huuto ja kirkuminen. Sekasorron keskellä mies meni komerolleen, otti aseensa ja tähtäsi itseään otsaan. – Äläkä sinä siinä näytä tuolta, hän huusi vaimolleen. – Sinä olet seuraava!

Mitkä ovat miesten kolme perustyyppiä? – Komeat, mukavat ja suuri enemmistö.

Mies: - Etkö voisi kertoa minullekin, kun saat orgasmin? Nainen: - Mielelläni, mutta silloin et ole koskaan paikalla.

- Sinulla ei taida olla tänään rintaliivejä? – Kuinka niin? – Kasvosi ovat niin sileät.

- Miksi naisilla on kaksi paria huulia? – Tosilla voi suututtaa ja tosilla lepyttää.

Mies anopilleen: - Otan eron Pirjosta sinun vuoksesi! – Mutta Veikko…! sanoo anoppi punastellen.

- Miksi hirmumyrskyille annetaan naisten nimet? – Ne saapuvat villeinä ja märkinä, mutta lähtevät mukanaan talot, autot ja irtain omaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti