torstai 16. syyskuuta 2010

TO 16.09.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 9 C, yöllä satoi runsaasti, päivällä + 15 C

Tapahtumat

Kalajoki-lehti ilmoitti, ettei lehti julkaise vastinettani. Asia menee Julkisen Sanan Neuvoston käsittelyyn.
Tein Kalevan uutisoinnista kantelun Julkisen Sanan Neuvostolle.
Mikko Kovalainen lähestyi jälleen ulosoton kautta konkurssiuhkaisella kirjeellä. On käsittämätöntä, että valtakunnansyyttäjäviraston tutkija Heli Haapalehto ei ole vieläkään saanut mitään konkreettista aikaan asioissani. Kovalainen siis saa jatkaa rikolliseksi epäiltävää toimintaansa viranomaisten suojeluksessa.

Uutiset

Oikeuskanslerin mukaan entinen pääministeri Matti Vanhanen on toiminut lain vastaisesti, kun hän valtioneuvostossa oli päättämässä Raha-automaattiyhdistyksen (RAY:n) varojen jakamisesta Nuorisosäätiölle. Oikeuskansleri suosittaa eduskunnan perustuslakivaliokunnalle, että se aloittaisi asiassa virallisen esitutkinnan. Oikeuskanslerin mukaan asia on syytä arvioida rikosoikeudellisesti.
Erkin kommentti: Oikeuskanslerin ratkaisu on lain- ja oikeudenmukainen.

Suomen ja Yhdysvaltain armeijoiden tiedusteluyhteistyö oli tiivistä ja jatkuvaa kylmän sodan aikana. Silloin yhteistyö salattiin, mutta nyt siitä saadaan uutta tietoa, kun toimittaja Jukka Rislakin kirja Atomipommi, kylmä sota ja Suomi ilmestyi torstaiaamuna.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Pohjanmaa seilaa Afrikkaan. Toinen lehtileike: Kalevassa oli Jyväskylän yliopiston kauppaoikeuden lehtorin Riitta Ollilan kirjoitus kunnianloukkauksesta.

Televisiosta katsottua

Katsoin eduskunnan kyselytunnin. Aluehälytyskeskukset on kuuma aihe.

Terveys ja liikunta

Paino 98,6 kg, verenpaine 162/98, lepopulssi 49. Kävely 12 km / 493 km, uinti 1000 m / 47 000m.

Loppukevennys

Autuaita ovat dementikot, sillä he eivät muista muita vaivojaan.

Dementikkojen kuukausikokous meni pipariksi, kun kukaan ei muistanut saapua paikalle.

- Voiko anaaliseksistä tulla raskaaksi? kysyi huolestunut rouva lääkäriltään. – Tietysti, huudahti tohtori. – Mistä te luulette kaikkien lakimiesten syntyneen?

Yksityisellä lääkärinvastaanotolla käynnistä saa maksaa itsensä kipeäksi.

- Mitä eroa on joulupukilla ja kansanedustajilla? – Joulupukilla on lahjoja.

- No, mitä mieltä olette? kysyi komitean puheenjohtaja vakavana. – Kutsutaanko paikalle konsultti vai sotketaanko asiat itse?

- Millainen se viimeinen asiakkaasi oli? uteli ilotyttö työtoveriltaan. – No, eipä siitä juuri kostunut, vastasi kollega tuhahtaen.

Blondi soitti todella vihaisena pankkiin ja huusi: - Olen käynyt tänään jo kolme kertaa pankkiautomaatilla ja aina se ilmoittaa, ettei tilillänne ole katetta! Milloin hemmetissä te saatte sinne pankkiinne rahaa?

Kalastajan vaimolla oli vihdoinkin helpottunut olo, kun isäntä oli hukkunut kevätjäihin, eikä vaimon tarvinnut enää olla huolissaan.

Rikkaaksi voi tulla vain toisten kovalla työllä.

- Mikä on valtionvarainministerin suurin suustaan päästämä möläytys? – Kansalaiset, pitäkää varanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti