sunnuntai 12. syyskuuta 2010

SU 12.09.2010


Kalajokilaakso-lehti julkaisi vastineeni. Kaleva ei ole vieläkään julkistanut vastinettani. Miksi?
Kuvan saat isommaksi klikkaamalla hiirellä kuvan päällä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 11 C, pilvistä, päivällä + 13 C, sadetta.

Tapahtumat

Olen paljastanut pankkikriisin rikoksia, PR-talojen konkurssivyyhden rikokset, Natura-rikokset, Kalajoen syrjintärikokset jne.
KHO tunnustaa ratkaisuissaan ”Natura-rikokset”. Miksi poliisi ei tutki? Katso
Timo Soini kysyy neljännen kerran
http://naturansalat.blogspot.com/2010/09/timo-soini-kysyy-neljannen-kerran.html

Tästä näkee kuinka sisältä, syvältä ja pimiästä on Suomen oikeuslaitoksen toiminta. Todellisia syyllisiä Suomussalmen jutussa ovat Vesa Juntunen, Lauri Heikkinen ja Mikko Kovalainen, ei suinkaan Paavo Heikkinen, Seppo Heikkinen ja Erkki Aho. Olen paljastanut Master of Law Mikko Kovalaisen kymmeniä vuosia jatkuneen rikollisen toiminnan. Katso
Palaveri kihlakunnanvoudin kanssa
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/10/palaveri-kihlakunnanvoudin-kanssa.html

Minä paljastan rikokset ja rikolliset, mutta minut pidätetään ja minulle tuomitaan vankeusrangaistuksia kiitokseksi yhteiskunnan hyväksi tekemästäni työstä. Tämä on oikeusvaltio Suomi.
Minulla oli aikaisemmin Suomi Paremmaksi sivuilla oma Ahonlaidalta blogini. Se poistettiin minulle tuntemattomasta syystä. Minä kuitenkin olen ottanut kopiot kirjoituksistani ja tein niistä oman kirjan nimeltä Suomi Paremmaksi – Ahonlaidalta. 16.07.2004 tuossa blogissa oli seuraava kirjoitus:
Kansanedustaja Markku Kosken kelkankääntö http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/kansanedustaja-markku-kosken.html

Uutiset

Ranskalaisessa teleyhtiössä France Telecomissa on tapahtunut jälleen itsemurhien sarja. Viimeisen kahden viikon aikana viisi yhtiön työntekijää on tehnyt itsemurhan, mikä nostaa tänä vuonna yhtiössä tehtyjen itsemurhien määrän jo yli kahteenkymmeneen. Ranskan oikeusviranomaiset aloittivat itsemurhien tutkimisen viime keväänä, kun ammattiyhdistykset olivat syyttäneet France Telecomin painostaneen työntekijöitä eroamaan. Yhtiö on osin valtion omistuksissa, minkä vuoksi osa työsuhteista on elinikäisiä virkoja. Aiemmin yksi itsemurhan tehnyt työntekijä jätti jälkeensä viestin, jossa hän kertoi tekonsa syyksi France Telecomin työkulttuurin.

Valtiovarainministeriö (VM) jätti turpeen veron muita polttoaineita matalammaksi, jotta metsäteollisuuden puunsaanti ei vaarantuisi. ”Tässä tehtiin puhtaasti teollisuuspolitiikkaa”, sanoo VM:n valtiosihteeri Velipekka Nummikoski. Hallitus esittää, että turpeen vero on 1,9 euroa megawattitunnilta. Tällä hetkellä turvetta ei veroteta lainkaan. Esitys perustuu VTT:n tekemiin laskelmiin. VTT selvitti kevään aikana, miten lämmityspolttoaineita tulisi verottaa, jotta EU:n ilmastotavoitteet täyttyisivät ja jotta valtion budjettiin saataisiin 750 miljoonaa euroa rahaa. Sen verran valtio menetti poistaessaan yrityksiltä Kela-maksun.

Poliisipartio sai ilmoituksen epäilyttävästä rattijuoposta Ylivieskan Valtakadulta. Poliisipartio tapasi samaisen autoilijan hetken päästä Katajantieltä. Kuljettaja puhalsi alkometriin 3,11 promillen lukemat.

Kiinan ja Taiwanin välinen historiallinen kauppasopimus astui sunnuntaina voimaan. Sopimuksen uskotaan tuovan Taiwaniin jopa 260 000 uutta työpaikkaa ja vahvistavan saaren pääosin vientiin perustuvaa taloutta.

Vimpelin Veto kukisti superpesiksen neljännessä finaaliottelussa Kouvolan Pallonlyöjät 1–0 (2–2, 7–0), ja voitti Suomen mestaruuden 45vuoden tauon jälkeen.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Erkki Aho oikeudenkäynneistä. Leike on Kalajokilaaksossa ollut vastineeni. Toinen lehtileike: Kallasvuon kausi ei sujunut onnellisissa merkeissä. Kolmas lehtileike: Ruukki rekrytoi Kalajoella.

Televisiosta katsottua: Vesuvius ja kaksoistornit.

Terveys ja liikunta

Paino 100,4 kg, verenpaine 168/100, lepopulssi 47.

Loppukevennys

- Millainen on hyvä vaimo? – Sellainen, joka jakaa miehensä kanssa kaikki murheet ja huolet, jotka on miehelleen aiheuttanut.

Jäppinen marssi toimistopäällikön huoneeseen ja ilmoitti murheellisena: - Haluaisin anoppini hautajaisiin. – Niin minäkin, myönsi toimistopäällikkö.

Kolmoset tuli! huudahti insinööri Jäppinen innoissaan työtoverilleen. – Ihanko totta? ihmetteli muuan kollega. – Tilastojen mukaan niin tapahtuu vain joka kolmaskymmenestuhannes kerta. – Meillä onkin aktiivinen seksielämä, Jäppinen kehui.

- Jussi ei ollut eilen illalla kotona, Liisa valitti surullisena ystävättärelleen. – Jos se oli jonkin kaverinsa luona, koetti ystävätär lohduttaa. – Minä soitin neljälle hänen kaverilleen, Liisa jatkoi. – Eikä löytynyt? ystävätärkin masentui. – Kaikki neljä vakuuttivat, että Jussi oli siellä.

- Kuljin viime yönäkin aittasi ohi, sanoi renki piialle uskallettuaan vihdoin koputtaa aitan oveen. – Mikset sitten tänä yönä? ihmetteli piika.

Mies makasi kuolinvuoteellaan ja viimeisillä voimillaan kuiskasi vaimolleen: - Rakas minun täytyy vielä kertoa sinulle yksi juttu. – Anna olla, vaimo sanoi. – Sinä vain väsyt. – Mutta kun tämä on vaivannut minua vuosikaudet, yritti mies vakuuttaa. – Minä olen ollut vuosikaudet uskoton sinulle … ja vielä parhaan ystävättäresi kanssa. – Aivan, aivan, vaimo sanoi. – Minä tiedän sen. Miksi muuten olisin myrkyttänyt sinut?

Perheriita oli kestänyt jo jonkin aikaa ja nyt alettiin jo muistella menneitä, hyviä aikoja. – Väität siis, että moni mies on kosinut sinua. Hah! huudahti mies ivallisesti. – Kyllä vain, vaimo vakuutti. – Ainakin viisi miestä on kosinut minua. – Voi luoja! Olisitpa ottanut sen ensimmäisen idiootin! jatkoi mies riemuissaan. – Niinhän minä otinkin, vaimo vastasi, - mutta silti ne neljä muuta kosivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti