perjantai 3. syyskuuta 2010

PE 03.09.2010

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 7 C, tuuli 1m/s, päivällä + 9 C, tuuli 5 m/s

Tapahtumat

Tänään juostiin Vasankarissa 45. Sonninkallion lenkki. Kisan voitti Jukka Kauppila ennen Juho Nikulaa ja Mauno Juolaa.
Kävin tänään katsomassa tukkilaisfilmifestivaaleilla elokuvan Laulu tulipunaisesta kukasta.

Uutiset

Professori Juhani Suomi arvosteli railakkaasti ex-pääministeri Paavo Lipposta (sd) Suomen uusimman Kekkos-kirjan julkistustilaisuudessa Helsingissä. Suomi nosti esiin Lipposen tasan 10 vuoden takaisen puheen Kekkos-seminaarissa, jossa silloinen pääministeri arvosteli tiukasti presidentti Urho Kekkosen toimia. - Taisi Lipposelta unohtua tuolloin kummassa taskussa oli juhlapuhe ja kummassa kiihotuspuhe Töölön sosdem-nuorille, Suomi nokitteli. Suomen mukaan Lipponen totesi silloin, että Kekkosella tarkoitus pyhitti keinot ja jokaisen poliitikon piti olla Kekkosen taskussa. Lipposen mukaan Kekkonen olisi tuolloin myös voinut lopettaa ulkopolitiikan kytkemisen sisäpolitiikan palvelukseen. - Mutta mistäpä muusta on kyse tämän päivän Venäjä-keskustelussakaan, Suomi huomautti. Suomeen mukaan Lipponen oli myös väärässä esimerkiksi kevään 1981 tapahtumista.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Pyhäjoki siirtyi Sorosen aikaa. Pyhäjoen uusi kunnanjohtaja. Toinen lehtileike: Historialliset helteet hellittivät. Kolmas lehtileike: Hanna Halmeenpään yleisönosastokirjoitus Kalajoen hallinnollisesta ongelmasta.

Terveys ja liikunta

Paino 99,4 kg, verenpaine 150/94, lepopulssi 53, kävely 12 km/ 407 km, uinti 1000m/40 000m, kuntosali 1 t / 2,5 t

Loppukevennys

Mies tuli baariin ja tilasi: - Saanko jotakin, mikä on pitkä, kylmä ja jossa on paljon viskiä. – Voit ottaa vaimoni, totesi vieressä seisonut mies.

Teekkaripojan isä oli lähtenyt tapaamaan poikaansa ja kyselemään tämän opinnoista. Hän sattui olemaan taksinkuljettajan asussaan, kun hän soitti pojan soluasunnon ovikelloa. Oven aukaisi asuinkaveri, jolta isä kysyi: - Asuuko Petteri täällä? – Asuu, asuu. Kantakaa sisään vain.

- Millainen on naisen pikkujoulu pahimmillaan? – Usko on mennyt, onni pettänyt, matti on kukkarossa, toivo jättänyt, otto on vielä päällä ja yrjö tulossa.

Kaupunkilaismies muutti maalle ja ryhtyi lammasfarmariksi. Eräänä päivänä joukko vanhoja kavereita ilmestyi taksilla pihaan ja ehdotti kapakkareissua. – Enpä taida keritä tänään, mies totesi ja hyppäsi taksin kyytiin.

Mies istui baaritiskillä ja sanoo: - Saisinko yhden oluen sillä aikaa, kun odottelen seuralaistani. – Tummaa vai vaaleaa? kysyi baarimikko. – Mitä se teille kuuluu?

Nainen pelkäsi saaneensa lintuinfluenssan. Hänellä oli seuraavat oireet: - Hän piti siemenpussien näykkimisestä. – Hän kotkotti alituiseen. – Hän viihtyi munien päällä. – Hän näytti aamulla harakalta.

- Mikä on pienin elokuvateatteri? – Bio vagina, siinä on vain yksi seisomapaikka, kassit täytyy jättää ulkopuolelle, värilähetys on kerran kuussa ja kakkos-teatterissa esitetään pelkkää sontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti