perjantai 17. syyskuuta 2010

PE 17.09.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 10 C, päivällä + 15 C

Tapahtumat

Hei,
Ilmoitan, että emme ko. julkaise kirjoitustasi.
Yhteistyöterveisin

Anne Mattila
päätoimittaja
Kalajoki-lehti
Kalajoentie 29 L 11
85100 KALAJOKI
puh. 044-7370 384
.....................................

Jo 34 vuotta luotettavia paikallisuutisia Kalajoelta!


Tein tänään Kalajoki-lehden uutisoinnista kantelun Julkisen sanan neuvostoon. Se on sisällöltään sama kuin Kalevan uutisoinnista tehty kantelu. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/kantelu-kalevan-uutisoinnin-johdosta.html

Kalajoki-lehden taustayhteisö on Joutsenmedia Oy, jonka hallituksessa istuu Kalajoen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Raili Myllylä. Kun täytin 60 vuotta, niin muissa lehdissä asia uutisoitiin, mutta ei Kalajoki-lehdessä. Tämä johtuu siitä, etten hyväksynyt päätoimittajan minua mollaavaa juttua 60-vuotishaastattelukseni. Olen kirjoittanut Kalajoki-lehteen aikaisemmin parin vuoden ajan urheilujuttuja, mutta niissä ei saanut näkyä nimeni. Kerran kirjoitin Kalajoki-lehteen jutun Kalajoen papeista omalla nimelläni. Silloinen päätoimittaja sai Kalajoen keskustan johtavilta poliitikoilta ankaraa arvostelua, koska Erkki Aho oli saanut kirjoittaa omalla nimellään tuollaisesta aiheesta. Olen toiminut Kalajoella kuuluttajana erilaisissa tilaisuuksissa noin 15 vuoden ajan, mutta kun Kalajoella järjestettiin Suomen suurin maakuntaviesti eli Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti niin en saanut toimia kuuluttajana, koska silloin oli vaalivuosi. Minua ei ole valittu Kalajoen kunnan toimiin eikä tiettyihin luottamustoimiin. Esimerkiksi aikanaan matkailuneuvojan toimeen olin pätevin hakija, mutta paikka jätettiin siitä syystä täyttämättä. Elinkeino- ja maankäyttötoimikuntaan ja kaupunginhallitukseen minua ei valita. Olen joutunut olemaan Kalajoella lähes 30 vuotta syrjinnän kohteena.
Katso Syrjinnän kohteena jo lähes 30 vuotta http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/11/syrjinnn-kohteena-jo-lhes-30-vuotta.html

Tänään uutisoitiin voimakkaasti maailmaa mullistavasta keksinnöstä, Kalajoki-pelistä. Katso
http://rfmedia.centria.fi/kalajokitimes/

Uutiset

Suomen valtion velka nousee jo lähiaikoina suuremmaksi kuin koskaan aiemmin. 1990-luvun laman jälkeinen ennätys rikkoutuu lähikuukausina. Valtiolla oli elokuun lopussa velkaa jokaista suomalaista kohti yli 13 000 euroa.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Jättioperaatio iski murtokeikkoja tehtaileviin rikollisiin.

Televisiosta katsottua

Katsoin MOT-ohjelman uusinnan ”rasvasodasta”. Katsoin dokumentin Aleksanteri I:stä.

Terveys ja liikunta

Paino 99 kg, verenpaine 160/100, lepopulssi 50. Uinti 1000 m / 48 000 m. Kävely 12 km / 505 km.

Loppukevennys

Väestöliitto kehottaa käyttämään kondomia, mutta kukaan ei ole tullut ajatelleeksi, miten paljon roskaa käytetyistä kondomeista syntyy – purukumiteollisuudessa tosin ollaan kuulemma kiinnostuneita ongelman ratkaisemisesta.

- Mistä saadaan parhaat yrityskonsultit? – Kuohitsemalla kollikissat.

Kun kansanedustajaehdokas oli päättänyt pitkän vaalipuheensa, hän antoi sananvuoron kuulijoilleen ja kysyi, oliko kenelläkään vielä mitään kysyttävää. Pitkän hiljaisuuden jälkeen salin takaosasta kuului ujo ääni: - Ketäs muita näissä vaaleissa oikein on ehdokkaina?

- Miksi suomalaiset miehet ovat huonoja rakastajia? – Koska kaikki saavat oppinsa armeijassa. – Häh? – Vain yksi asento ja sitten lepo.

- Miksi vasemmistoliittolaiset vastustavat uusien moottoriteiden rakentamista, mutta vaativat lisää liikenneympyröitä? – Liikenneympyröissä on aina ajettava vasemmalle.

- Nyt tämä saa riittää! Saa riittää! Saa riittää! raivosi kansa eduskuntatalon edessä vaatien kansanedustajilta seuraavissa vaaleissa parempia lupauksia.

Eduskunnan lainsäädäntötyön heikkoutta osoittaa parhaiten se, että presidentin on vahvistettava jokainen uusi laki.

- Anteeksi, että vaivaan, sanoi leipuri taikinalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti