maanantai 6. syyskuuta 2010

MA 06.09.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 9 C, päivällä + 14 C

Tapahtumat

Kävin heti läpi Ylivieskan käräjäoikeuden päätöksen ja siinä olevat virheet. Ilmoitin tyytymättömyyteni sekä laitoin päätöksen kommenttieni kera kantelun täydennyksenä oikeuskanslerille, tutkintapyyntönä valtakunnansyyttäjävirastolle sekä keskusrikospoliisille.

----- Original Message -----
From: Erkki Aho
To: ylivieska-raahe.ko@oikeus.fi
Sent: Monday, September 06, 2010 6:41 PM
Subject: KIIREELLINEN

Pyydän käräjäoikeutta lähettämään minulle ensi tilassa kaikki asiaani koskevat pöytäkirjat sekä todistusaineistot ja yleensäkin kaiken sen materiaalin mitä asiani käsittelyssä on ollut jatkotoimenpiteitä varten.

Kalajoella 6.9.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

En jaksanut lähteä kaupunginhallituksen kokoukseen, koska katsoin, että tämä oikeusjuttu on minulle niin tärkeä asia, että se on hoidettava heti eteenpäin. Luonnollisesti oikeuden tahallinen väärä päätös masentaa mieltä. Se on raskas tilanne minulle ja lähiomaisilleni. Tiedän kuitenkin olevani varmasti oikeassa ja pystyväni todistamaan asiat. Siksi asioiden nopealla käsittelyllä on suuri merkitys. Kaikkein tärkeintä on noiden isojen asioiden ratkaisut eli poliisien ja syyttäjien rikollisen toiminnan selvittäminen. Kyllä on järkyttävää tämä suomalaisen oikeuslaitoksen toiminta.
Tämä on minulle henkisesti äärettömän raskasta, kun näkee ihmisten hädän ja tuskan rikollisten uhrina ja oikeuslaitos puolustaa rikollisia sekä estää oikeuden toteutumisen.
Huomenna on äidin 87-vuotissyntymäpäivä. Hänellä tämä oikeuden rikollinen toiminta on äärettömän raskasta.

Uutiset

Kepu on aikaisemmin ilmoittanut, että väärille ihmisille lähetettyjä jäsenkortteja olisi palautettu "joitakin tuhansia". Iltalehden tietojen mukaan oikea luku on peräti 15 000, mikä merkitsee kymmentä prosenttia kaikista jäsenkorttien saajista.

Vaasan hovioikeus aloittaa tänään laajan pedofiilijutun käsittelyn Jyväskylässä. Kyse on paljon kohua herättäneestä Muuramen pedofiilirenkaasta, jossa muun muassa äiti käytti hyväkseen omia tyttäriään ja välitti heitä miehille internetin välityksellä.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike Teollisuus kaipaa lisää kauppoja. Jutussa selvitetään kuluttajhintojen rakennetta. Esimerkiksi maidon hinnasta maatalouden osuus on 33 %, kaupan osuus 29,5 %, teollisuuden osuus 26 % ja arvonlisäveron 11,5%. Toinen lehtileike: Kiviniemi nostaisi Suomen profiilia rauhanturvaamisessa. Kolmas lehtileike: Ei sentään suurvalta on Keskipohjanmaa-lehden pääkirjoitus.
Erkin kommentti: Pääministeri Mari Kiviniemen toiminta näkyvät näistä em. jutuista.

Televisiosta katsottua

Katsoin painin MM-kisoja Moskovasta. Katsoin MOT-ohjelman.

Terveys ja liikunta

Paino 101,0 kg, verenpaine 152/03, lepopulssi 55. Kävely 12 km/ 419 km, pyöräily 28 km/ 2144 km.

Loppukevennys

- Mitä yhteistä on miehellä ja mikroaaltouunilla? –Kumpikin hoitaa hommansa minuutissa.

Viagran vahvuusasteet: Light – näyttää hyvältä uimarannalla housujen pullistuessa. Normal – toimii totuttuun tapaan. Strong – toimii myös kotona.

Mies seisoi alastomana peilin edessä ja kehui vaimolleen: - Katsohan, tässä on sata kiloa dynamiittia. – Eikö se ole vaarallista, kun sytytyslanka on noin lyhyt?

- Miksi poikamiehen sperma on arvokkaampaa kuin ukkomiehen? – Se on useimmin hand made.

- Mitä yhteistä on miehellä ja puulla? – Kummallakin on tarpeeksi tuohta vasta, kun ne ovat vanhoja ja lahoja.

- Mitä eroa on miehellä, joka lottoaa ja miehellä, joka riitelee vaimonsa kanssa? – Lottoavalla miehellä on edes mahdollisuus voittaa.

- Mistä tietää olleensa kauan kumppaninsa kanssa? – Naisessa ei ole muuta kiinteää kuin kulut eikä miehessä ole muuta jäykkää kuin asenne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti