lauantai 13. marraskuuta 2010

LA 13.11.2010
Kallan kirkko ja Kallan itsenäisyyden puolustaja Matti Orell

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 2C, tuuli 1 m / s, pilvistä ja poutaa. Päivällä – 1 C. Aurinko nousee: 08.45. Aurinko laskee: 15.29. Päivän pituus: 6 h 44 min.

Tapahtumat

Seuraavien edustavaalien yksi keskeinen vaaliteema saattaa olla oikeusvaltio. SDP:tä rasittaa oikeusvaltioasiassa ns. Koiviston konklaavi, mikä on kiistaton valtiopetos. Näiden asioiden paljastuminen Suomen kansalle nostaa perussuomalaiset Suomen suurimmaksi puolueeksi:

Katso vakaan markan politiikka
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/suomen-taloudellinen-lama-1990-luvun.html

Koiviston konlaavi: Salatut sopimukset
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/koiviston-konklaavi-salatut-sopimukset.html

Kokoomus on ollut keskeisesti mukana asioissa. Katso Suomen Pankin rooli
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/suomen-pankin-rooli.html

Kokoomus on mukana ja vastuussa poliisihallinnosta
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/02/avoin-kirje-poliisiylijohtaja-mikko.html

Salainen pankkituki
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/salainen-pankkituki-pkonna-mauno.html

Laman ja rahan pelurit
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/12/laman-ja-rahan-pelurit.html

Nykyinen tasavallan presidentti Tarja Halonen (sdp) on mukana asioissa salaamispäätöksillä. Katso asiakirja
http://ahonblogi.blogspot.com/2010/11/ke-10112010.html

Keskusta oli mukana Esko Ahon hallituksessa SSP-sopimuksessa. Katso http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/lama-ja-oikeus-pankkikriisin-jlki.html

Vasemmistoliiton Suvi-Anne Siimes oli mukana Aktiv-Hansa-kaupassa. Katso http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/trke-petos-ja-muita-rikoksia-aktiv.html

Ihmisoikeusloukkaukset
http://pankkikriisi.blogspot.com/2009/01/vakavia-ihmisoikeusloukkauksia.html

Kokoomuslainen on toiminut perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana ja laillisuusvalvojien ei anna aihetta päätösten suojelija kymmenien vuosien ajan. Viimeinen ei kokoomuslainen perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja on Urho Kekkonen. Katso
Laman syylliset – rikollisille syytesuoja
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/laman-syylliset-rikollisille-syytesuoja.html

Perustuslakivaliokunta ja satukertomukset
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/perustuslakivaliokunta-ja.html

Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html

Vihreitä rasittaa Natura. Katso
http://naturansalat.blogspot.com/2008/11/natura-2000-vaiettu-valtiosalaisuus.html

Huomautus- ja vaatimusteksti
http://naturansalat.blogspot.com/2009/05/huomautus-ja-vaatimusteksti-14-3042009.html

Asiakirjapyyntö
http://naturansalat.blogspot.com/2010/10/markku-sahlstedtin-asiakirjapyynto.html

Oikeus- ja asianajajamafia
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2009/10/oikeus-ja-asianajajamafia.html

Oikeusvaltio Suomi
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/08/oikeusvaltio-suomi.html


Näin suojelu toimii käytännössä

----- Original Message -----
From: Erkki Aho
To: ylivieska-raahe.ko@oikeus.fi ; korkein.oikeus@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; kirjaamo@intermin.fi ; kirjaamo.poliisihallitus@poliisi.fi
Sent: Saturday, November 13, 2010 3:21 PM
Subject: Re: Kirjeenne aihe: K10/5019

Laamanni Ritva Pesola-Ehrola

Pyydän käräjäoikeutta ilmoittamaan minulle tarkan rahasumman ja tilin jolle voin maksaa tuon vaaditun summan konkurssin välttämiseksi.

Pyydän laamannia vielä vastaamaan minulle, että kertoiko viskaali, että Raahen käräjäoikeuden istunnossa, jonka perusteella konkurssihakemus on esitetty, käräjätuomari Jyrki Määttä esti minua kuulustelemasta vastapuolen todistajaa.
Kolme henkilöä todistaa etten saanut kuulustella vastapuolen todistaa ja käräjätuomarin menettely oli puolueellista. EU:n ihmisoikeussopimuksen 6 artikla d) oikeus kuulustella tai kuulustuttaa todistajia, jotka kutsutaan todistamaan häntä vastaan, ja saada hänen puolestaan esiintyvät todistajat kutsutuiksi ja kuulustelluiksi samoissa olosuhteissa kuin häntä vastaan todistamaan kutsutut todistajat;
Todistajalausunnon näkyvät blogikirjoituksessani http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/02/selvityspyynto-oikeuskansleri-jaakko.html

Tällä menettelyllä haluan varmistaa sen, että varmasti olette tietoinen alaisenne käräjätuomari Jyrki Määtän EU:n ihmisoikeussopimuksen 6 artiklan d) kohdan vastaisesta menettelystä. Tästä virheestä johtuen oikeudenistunto ei täytä oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin perusteita.
Toinen kunnianloukkausoikeudenkäynti, jossa käräjätuomarina oli Ylivieskassa Jaakko Raittila, on myös erikoinen, sillä Jaakko Raittila toimi esteellisenä henkilönä käräjätuomarina. Katso todistusaineisto esteellisyyden todistaminen http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/11/esteellisyyden-todistaminen.html

Kysymys on oikeudenkäyntiväittämästä. Näinollen tämäkään oikeudenistunto ei täytä oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin vaatimuksia. Lisäksi Totuus asioissa http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/totuus-asioissa.html

kertoo kahden virka-apupyynnön jälkeen poliisihallituksen avulla saamastani aineistosta, mikä todistaa sekä tutkinnanjohtajien Raimo Ollilan ja Tapani Tasannon että syyttäjien Sulo Heiskari ja Esa Mustonen esteellisyyden. Ylivieskan oikeudenkäynnin istunnon päätös oli tehty valmiiksi ennen oikeudenkäyntiä ja lisäksi se perustui Raahen käräjäoikeuden istunnon tuomioon, mikä syntyi virheellisen menettelyn johdosta.

Kalajoella 13.11.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

----- Original Message ----- Totuus
From: ylivieska-raahe.ko@oikeus.fi
To: e.ahoky@kotinet.com
Sent: Friday, November 12, 2010 1:29 PM
Subject: Kirjeenne aihe: K10/5019

Olette 10.11.2010 lähettänyt Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden virastopostiin kirjeen, jossa pyydätte laamannin toimenpiteitä käräjäoikeudessa vireillä olevan konkurssihakemuksen johdosta.
Selvitettyäni asiaa hakemusta hoitavalta käräjäviskaalilta totean, että laamannilla ei ole aihetta puuttua vireillä olevan asian käsittelyyn.

Ystävällisin terveisin

Ritva Pesonen-Ehrola
laamanni
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus
puh. 01036 49731


Uutiset

Emeritusprofessori Erkki Aurejärvi kritisoi korkeinta oikeutta rankoin sanankääntein. Tupakkayhtiöitä vastaan yli kaksikymmentä vuotta oikeutta käynyt Aurejärvi syyttää KKO:n jäseniä kontrolloimattoman vallan käytöstä. Aurejärvi toimi asiamiehenä niin sanotun kevytsavukejutun hävinneille naisille, jotka tällä viikolla peruivat valituslupahakemuksen korkeimpaan oikeuteen. Valitus vedettiin takaisin, koska Aurejävi kertoi saaneensa kuulla KKO:sta, ettei valituslupaa asiassa anneta. Lauantaina YLEn Aamu-tv:ssä Aurejärvi arvioi syyksi sen, että heidän 60 vuoden ajalta koostuva aineistonsa oli liian laaja.
- KKO antaa valituslupia vain pieniin, näppäriin juttuihin, hän näpäytti. "Tekevät mitä huvittaa"
Ohjelmassa Aurejärvi kritisoi KKO:n jäseniä kontrolloimattoman vallan käytöstä. - He saavat tehdä mitä huvittaa eikä heidän tarvitse perustella päätöksiään, Aurejärvi moitti.
Hovioikeuden voimaan jäävän päätöksen mukaan tupakkayhtiöt eivät olleet korvausvelvollisia keuhkoahtaumatautiin ja keuhkosyöpään sairastuneille naisille.
KKO on kiistänyt Aurejärven väitteet, että tämä olisi kuullut korkeimmasta oikeudesta valitusluvan jäävän myöntämättä. KKO:n mukaan lupa-asian esittely ja ratkaiseminen olisi tapahtunut vasta ensi vuoden puolella. KKO sanoo, että tietoja tai spekulaatiota keskeneräisten lupa-asioiden tulevista mahdollisista ratkaisuista ei ole mahdollista saada KKO:sta.

Katso Jyrki Virolaisen blogi: http://jyrkivirolainen.blogspot.com/2010/11/347-kko-2001081-esteellisyyden.html

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 13.11.2010 MTK pelkää valtavia menetyksiä. EU-komissio julkistaa ensi viikolla näkemyksensä maatalouspolitiikan uudistamisesta.

Televiosta katsottua

Tanja Poutiainen nousi Levin maailmancupin pujottelukisassa palkintopallille. Poutiainen oli kolmas.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Terveys ja liikunta

Paino 99,8 kg, verenpaine 169 / 91, lepopulssi 60.

Loppukevennys

Maalasipoika oli haastettu käräjille epäiltynä neljän aviottoman lapsen isyydestä. – Teitä epäillään neljän eri puolilla pitäjää syntyneen lapsen isäksi. Lisäksi ne ovat saaneet alkunsa suunnilleen samaan aikaan. Kuinka se on mahdollista? – Herra, tuomari, sain syntymäpäivälahjaksi mopon.

Pieni värssy poikamiestytöille pikkujoulusesongin alkaessa ja muutenkin: ”Ken ei tahdo kun saisi, ilman jää kun haluaisi”

- Anteeksi neiti, että annan väärän kuva itsestäni. En minä todellisuudessa ole läheskään näin pitkä, mutta istun sattumalta lompakkoni päällä.

Tietää olevansa humalassa, kun tuntee itsensä intelligentiksi eikä osaa sano sitä.

Poika oli saattanut tytön kotiin. Hän halusi mennä tytön mukana sisälle, mutta tyttö ei suostunut. – No, on kai paras lähteä, kun ei kerta. On turhaa, että me kaikki kolme seisomme tässä.

Jos en ole sängyssä ennen kymmentä niin menen kotiin.

En mene koskaan naimisiin, Eija selitti. – En usko, että koskaan löydän aviomiestä, joka pärjäisi niille, jotka minulla nyt on.

Sanokaapa tohtori kiertelemätön totuus, missä kunnossa minun sydämeni on. – No, eihän se kaikkein parhaissa kunnossa ole, mutta kyllä se teidän elinaikanne kestää.

Kuka on historian ensimmäinen naismurhaaja? – Ei aavistustakaan. – Tietenkin David. Hänhän ripusti harppunsa puun oksalle.

Olipa kerran neitsyt, joka olisi vieläkin neitsyt, jos kohtalo ei olisi pannut sormeaan peliin.

Oli kerran tyttö, joka ei tiennyt mikä häneen meni, ennekuin se jo tuli.

Ja sitten tuli ilta, jolloin tytöt päättivät mennä miehissä maata.

Juhannusjuhlilla eräskin pariskunta oli auton takapenkillä. Hengitys kiihtyi ja homma sujui. – Jussi, Jussi, nainen huokaili. Sinä et ole ennen rakastellut minua tällä tavalla. Johtuukohan se alkoholista? – Se johtuu ehkä siitä, että en ole Jussi.

Olet todella huononnäköinen. Minun täytyy viedä sinut baarimikon luo.

Kylässä toimi kaksi räätäliä. Toiselta kuoli eukko ja toiselta varastettiin mopo. Pastori menee lohduttamaan leskeksi jäänyttä, mutta erehtyykin miehestä ja astuu väärän räätälin tupaan valitellen tälle tapahtunutta. Räätäli arveli pastorin tarkoittavan varastettua mopoa ja sanoo hänelle: - Eihän se nyt niin kovin suuri vahinko ollut. Sehän oli jo vanhakin. Vaikka olisivathan sillä kyllä oppipojat tietysti iltaisin voineet harjoitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti