sunnuntai 28. marraskuuta 2010

SU 28.11.2010Päivän sää

Lämpötila aamulla: - 19 C pilvistä ja vähäistä lumisadetta. Päivällä -21 C. Aurinko nousee: 09.33. Aurinko laskee: 14.49. Päivän pituus: 5 h 16 min

Tapahtumat

Taiteilija Markku Hakola oli saanut valmiiksi Janne Siipolan muotokuva. Todella hieno muotokuva. Tässä yhteydessä haluan kiittää myös sponsoreita, jotka mahdollistivat taideteossarjan tekemisen jatkamisen.
Kävin tänään katsomassa B-junioreiden jääkiekko-ottelun JHT – KooKoo. Ottelu päättyi tasan 3-3. Miesten Suomi-sarjan jääkiekko-ottelussa JHT kärsi odottamattoman yllätystappion Huntersille vieraissa numeroin 2-3. Miesten lentopallon ykkössarjan ottelussa HU-Kalajoki voitti odotetusti Kuortaneen, mutta vain 3-2 (25-23, 25-27, 28-30, 27-25, 15-8).

Uutiset

Robert Helenius
puolusti raskaansarjan EU-titteliään tyrmäävästi. Ruotsalainen haastaja Attila Levin kesti vain toiseen erään, kunnes Heleniuksen pommitus oli vastustajalleen liikaa ja tuomari keskeytti ottelun.

Pääsihteeri Seppo Tiitinen jätti torstaina Helsingin poliisille esitutkintapyynnön tilintarkastusraportin pohjalta. Tiitinen toivoo poliisin selvittävän onko eduskunnan hallinnollisella osastolla mahdollisesti tehty rikos tai rikoksia. Esitutkintapyyntö koskee virheellisesti maksettuja ikälisiä. Tiitinen ei tutkinnan tässä vaiheessa voi yksilöidä sitä keitä mahdolliset epäilyt koskevat.
Helsingin Sanomien tietojen mukaan virheellisiä lisiä saanut henkilö olisi ollut luomassa eduskunnan uutta palkkausjärjestelmää ja ollut myös aiemmin ehdolla eduskunnan henkilöstöpäälliköksi.

Lehtileikkeet lehtileikekokoelmaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 28.11.2010 Pohjois-Korea varoitti USA:ta. Lentotukialuksen saapumisen seurauksia ei voi kukaan ennustaa.

Televisiosta katsottua

Tanssii tähtien kanssa kisan voitti Antti Tuisku ja Ansku Bergström.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

Terveys ja liikunta

Paino 99,9 kg , verenpaine 162 / 94, lepopulssi 66.

Loppukevennys

- Eukko on tullut ihan hulluksi. Nyt on ostanut vuohen ja pitää sitä makuuhuoneessa. Se haisee niin peijakkaasti. – Mutta voithan sinä tuulettaa hajun pois. – Tuulettaa? Mutta silloinhan minun kyyhkyseni lentävät tiehensä.

- Mikset halua minua enää, vaimo kysyi mieheltään. – Siihen on kaksi syytä. – No mitkä? – Sinä ja eräs toinen nainen.

- Miksi laihialaismies huutaa sydäntä särkevästi saadessaan orgasmin? – Mies tajuaa viime hetkellä, että kaikki menee nyt omasta pussista.

Vaimo muistutti miestään lähestyvästä 20-vuotihääpäivästä ja tiedusteli, miten sitä mahdettaisiin juhlistaa. – Minä en todellakaan tiedä. Tai hetkinen, mitä sanoisit minuutin hiljaisuudesta+

Mitä yhteistä on Scania-merkkisellä rekalla ja blondilla? – Niitä on hankala hallita liukkaalla, ne imee helvetisti satasella, alkavat naputtaa iän myötä ja kaikkia haluavat koeajaa…

Pikkupoika oli isänsä kanssa autoajelulla. Kun he palasivat kotiin, äiti kysyi lapselta: - No ketä näitte matkalla? – Kolme kusipäätä, viisi idioottia ja neljä homoa.

- Minkä nimen kielentutkija antaa koiralleen? – Tietenkin Murre.

- Hyvää päivää, herra Tiainen. Mitäpä saisi olla? – Ottaisin kilon talia. – Laitanko pakettiin vai nokitteko tässä?

Iäkäs rouva saapui huohottaen poliisiasemalle, hymyili päivystävälle konstaapelille ja kysyi: - Tännekö tullaan pyytämään anteeksi, kun on ampunut miehensä?

Ennustaja selasi otsa kurtussa korttejaan. – Te joudutte huijarin kynsiin.. – Aavistin sen, mutta päätin tulla siitä huolimatta.

- Ovatko irakilaiset pyövelit päässeet sopuun työriidassaan? – Kyllä, he lupaavat vetää tästä lähin yhtä köyttä.

- Veljeni putosi eilen yli kaksikymmentä metriä korkeasta puusta. – Kauheaa! Loukkaantuiko hän pahoin? – Ei. Hän oli ehtinyt kiivetä vasta ensimmäiselle oksalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti