sunnuntai 7. marraskuuta 2010

SU 07.11.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla – 1 C, pilvistä, päivällä -1, pilvistä ja ajoittaista lumisadetta. Aurinko nousee: 08.25. Aurinko laskee: 15.48. Päivän pituus: 7 h 22 min

Tapahtumat

Järjestelin aineistoa EIT:lle tehtävää valitusta varten. Kävin katsomassa Suomi-sarjan alkulohkon kärkikamppailun JHT – RoKi. Kotijoukkue voitti numeroin 4-2 ja samalla voitti koko alkulohkon.

Uutiset

Tällä viikolla julkaistussa Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaata käsittelevässä skandaalikirjassa ei ole kerrottu kuin yhden väitetyn rakastajattaren nimi. Osa kuninkaan seksikumppaneiksi esitetyistä naisista onkin nyt peloissaan, he kun elävät tavallista perhe-elämää.
- Asun pienessä kaupungissa eikä minun lasteni tarvitse kuulla tällaista äidistään, yksi kirjan naisista sanoo Expressen-lehdelle.
Ainoastaan yhden salarakkaan nimi on tiedossa, sillä kirjassa kerrotaan kuninkaan ja Army Of Lovers -yhtyeestä tutun Camilla Henemarkin pitäneen yhtä vuoden päivät. Henemarkia myös haastateltiin avoimesti kirjassa.
Katso http://www.iltalehti.fi/nettitv/?28900591

Puolan Jätti-Jeesus valmistui kaalipellolle http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/11/puolan_jatti-jeesus_valmistui_kaalipellolle_2120478.html?autoplay=true

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Suomen Kuvalehti: Perusopetuksen tuntijako vaarantaa lasten kulttuurikasvatuksen http://suomenkuvalehti.fi/blogit/eri-mielta/perusopetuksen-tuntiesitys-vaarantaa-lasten-kulttuurikasvatuksen

Toinen lehtileike: Suomen Kuvalehti: Markku Kuisma; ”Ei ole järkevää, että työtä verotetaan enemmän kuin pääomatuloja. http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/markku-kuisma-ei-ole-jarkevaa-etta-tyota-verotetaan-enemman-kuin-paaomatuloja

Televisiosta katsottua

Avara luonto: Majavat maisemoijina.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Terveys ja liikunta

Paino 99,9 kg, verenpaine 159 /94, lepopulssi 60.

Loppukevennys

Millä puolueella on kaikkein kovin puoluekuri? – Vihreillä. Erimieliset viedään metsiin ja purojen varsiin ja sidotaan kettingillä metsätyökoneisiin.

Mikä on Päivi Räsäsen teema seuraavissa vaaleissa? – Anna äänesi minulle. Se ei joudu kadotukseen.

Iltapäivälehden mukaan Satu Taiveaho harkitsee vielä yhdistelmänimeä. – Ei kai sentään! – Juu, juu. Siitä tulisi Satu Taiveaho-Kanki-Kaikkonen.

Miksi useat poliitikot eivät juo aamukahvia? – Siitähän voisi mennä päiväunet.

Miksi hullun lehmän tauti ei tartu kepulaiseen? – Tauti vaatii itääkseen aivot ja selkärangan.

Mitä Päivi Räsänen tekee kakulle ennen kuin tarjoaa sitä vieraille? – Jakaa sen kristillisesti.

Mitä eroa on Stockmannin tavaratalolla ja eduskuntatalolla? – Stockmannilla hullut päivät kestävät vain viikon.

Matti Ahde kysyi sihteeriltään että – Pannaanko se vakio vai oikein pitkäveto?

Presidentti Obaba Nobelin saatuaan: - Rauha on niin tärkeä asia, että sen puolesta voi käydä vaikka sotaa.

Mitä muuten tarkoittaa ALV? – Aina Lisää Valtionvarainministeriölle.

Kiviniemi, Kääriäinen ja Pekkarinen olivat veneessä, joka yllättäen kaatui. Kuka pelastui? – Suomen kansa.

Kimmo Sasi nukahti rattiin ja joutui siksi onnettomuuteen, jossa kuoli yksi ihminen. Tapahtumien jälkeen Sasi toivotti kuolonuhrille kaikkea hyvää kuolemanjälkeisessä elämässä.

Tarja Halonen tiukkasi Timo Soinilta: - Kun minä kuolen ja minulle pystytetään muistopatsas, niin et sitten Timo kuse sen juurelle. Soini vastasi: - Minä en ehdi jonottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti