torstai 25. marraskuuta 2010

TO 25.11.2010Päivän sää

Lämpötila aamulla – 13 C, tuuli 4 M / s, selkeää ja poutaa. Päivällä – 13 C, selkeää ja poutaa. Aurinko nousee: 09.24. Aurinko laskee: 14.56. Päivän pituus: 5 h 32 min

Tapahtumat

Olen tänään siivonnut arkistojani. Käyn läpi aineistoja vastineen tekemistä varten Rovaniemen hovioikeuteen. Aineistoa on valtavasti. Milloin tästä oravanpyörästä pääsee irti ja voisi elää normaalia elämää? Olen pyrkinyt nyt saamaan oikeutta itselleni ja muille jo yli 15,5 vuoden ajan. Suomi on oikeusvaltioiden takarivissä. Kysymys on poliisien, syyttäjien ja tuomareiden ammattitaidon tasosta sekä hyvä-veli-järjestelmästä. Miksi ihmiset eivät voi olla rehellisiä?
Maanantaina on jälleen kaupunginhallituksen kokous ja tiistaina kaupunginvaltuuston kokous.

Uutiset

Muoniossa rikottiin kuluvan talven pakkasennätys viime yönä, kun elohopea laski -30,9 asteeseen. Harvinaisen kylmä sää jatkuu, ja myös marraskuun pakkasennätyksiä saattaa rikkoutua. 30 astetta alitettiin myös Utsjoella ja Enontekijöillä. Eteläisessä Suomessa pakkasta oli viime yönä 5-7 astetta, Keski-Suomessa kymmenkunta astetta. Pakkanen kiristyy torstain aikana entisestään. Marraskuun pakkasennätys on vuodelta 1915, jolloin kuun viimeinen päivä lämpötila laski Sodankylässä -42 asteeseen. Etelässä ollaan kaukana Lapin lukemista. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan marraskuun pakkasennätys, 20,8 astetta, on mitattu 30. marraskuuta vuonna 1980.
Suomen kaikkien aikojen pakkasennätys, 51,5 astetta, mitattiin Kittilässä 28. tammikuuta vuonna 1999.

Pohjois-Korea syyttää etelää. Katso uutiset Pohjois-Koreassa. Esitysaikaa 29 päivää jäljellä.
http://areena.yle.fi/video/1469810

Venäjä alentaa merkittävästi tämänhetkisiä puutulleja. Puutulliongelmaan löytyi kompromissiratkaisu viime viikonlopun neuvotteluissa Euroopan komission ja Venäjän välillä. Asia vahvistettiin eilisessä tapaamisessa Brysselissä. Puutullit ovat olleet merkittävä este Venäjän jäsenyydelle maailman kauppajärjestössä WTO:ssa. Väyrysen mukaan tullien aleneminen astuu voimaan heti kun Venäjän jäsenyys todentuu. Venäjän tavoitteena on jäsenyys jo ensi vuonna – väliin jäävänä aikana puutulleja ei saa nostaa

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 25.11.2010 Ympäristötarkastus yhä syynissä Kalajoella. Laura Kaattarilta eriävä mielipide.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/


Terveys ja liikunta

Paino 99,9 kg , verenpaine 161 /99, lepopulssi 62.

Loppukevennys

- Herra on polttanut reiän pöytäliinaan. – Varmasti en ole. – Kummallista, asiakas, joka istui siinä teitä ennen väitti ihan samaa.

- Vaimoni ei ymmärrä minua lainkaan. – Hah! Älä yritä, noin kaikki miehet sanovat. – Mutta se on totta. Hän on kiinalainen, eikä osaa yhtään suomea.

- Maijalla oli eilen miesvieras? – Kyllä pastori, hän on minun veljeni. – Minulla on ollut sellainen käsitys, ettei Maijalla ole laisinkaan sisaruksia. – Niin minäkin luulin, kunnes pastori sanoi saarnassaan, että me olemme kaikki sisaria ja veljiä keskenämme.

- Mikä on ainoa tilaisuus, johon voi saapua kymmenen samalla tavalla pukeutunutta naista ilman, että yksikään heistä hämääntyy? – Mimmiliigan jalkapallo-ottelu.

Poika sai armeijassa korpraalin natsat. Lomalla ylpeä äiti valisti jälkeläistään. – Kun menet takaisin sinne sotaväkeen, niin älä kuitenkaan ole paha niille pienimmille herroille.

Mitä yhteistä on Janina Frostellin rintaliiveillä ja eräillä amerikkalaisilla pommikoneilla? – Molemmat ovat B-52.

Kolme kiinalaista kaverusta Bu, Chu ja Fu muuttivat Amerikkaan ja perille päästään he päättivät muuttaa nimensä amerikkalaisiksi: Bu muutti nimekseen Buck, Chu muutti nimekseen Chuck. Fu päätti lähteä takaisin Kiinaan.

Mikä on kurjempaa kuin herätä yöllä vessahätään? – Olla heräämättä.

Mikä on voimakkainta maailmassa? – Pissa. Poliisikaan ei voi pidättää sitä.

Mistä tietää, että tullaan Laihialle? – Vessapaperit kuivuvat pyykkinarulla.

Kaupunki on päättänyt rakentaa lisää käymälöitä tarpeen vaatiessa.

Kirjoitus vessan seinässä: - Muista; mikään työ ei ole loppuun suoritettu ennen kuin paperityöt on tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti