torstai 11. marraskuuta 2010

TO 11.11.2010Päättäjiltä "salattu" 1879-sivun aineisto.

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 2 C, pilvistä, vähän lumisadetta. Päivällä pilvistä, poutaa -2 C. Aurinko nousee: 08.38. Aurinko laskee: 15.35. Päivän pituus: 6 h 57 min

Tapahtumat

Sain tänään kopiot tietyistä sivuista Kalajoen kaupunginvaltuustolle tekemästäni 1879-sivun aineistosta ns. rikollisesta menettelystä luottamustoimen ulkopuolella. Selvitys ”salattiin” päättäjiltä.
Olen koonnut aineistoa EIT:lle tehtävää valitusta varten. Menen huomenna Helsinkiin asianajajan luokse tekemään valitusta asioista EIT:lle.

Tänään arkistoja penkoessani löysin kirjeen Ylivieskan käräjäoikeudelle 8.8.2000. Se oli osoitettu käräjätuomari Jaakko Raittilalle. Tämä kirje varmistaa sen, että Ylivieskan käräjäoikeuden tuomari Jaakko Raittila oli esteellinen käsittelemään asiaani. Tämä kirje siis vahvistaa ja varmistaa esteellisyysväittämäni oikeaksi ja tämän kirjeen perusteella Rovaniemen hovioikeuden tulee kumota Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätös. Tämän lisäksi käräjätuomari Jaakko Raittila esti minulta oikeusavustajan käytön, minkä voi todistaa oikeudenistuntoa seurannut Aimo Remes. Lisäksi käräjätuomari Jaakko Raittila kieltäytyi vastaanottamasta todistusaineistoa. Tämänkin asian voi todistaa oikeudenistuntoa seurannut Aimo Remes gsm 0400-291 173.
Olen hankkinut sponsoreita pysyvälle Kalajoki-näyttelylle. Sain tänään Jussi Kurikkalan muotokuvan. On todella upea muotokuva.
Kävin tänään Rautiossa katsomassa äitiäni.

Uutiset

Säädökset ja niistä kumpuavat hallintopäätökset on laadittu usein niin kehnosti, että ne vaarantavat ihmisten yhdenvertaisuuden ja oikeusturvan. Kotimaisten kielten tutkimuskeskus Kotus vaatii, että vuosia sitten säädettyä hallintolain pykälää selkeästä ja ymmärrettävästä kielestä aletaan vihdoin noudattaa. Lisäksi Kotus haluaa seuraavaan hallitusohjelmaan lupauksen parantaa virkakieltä niin, että jokainen voi sitä ymmärtää.
Esimerkki autoverolaista: "Edellä 8 §:n 1 momenttia sovellettaessa vastaavan uuden pakettiauton ja muun vastaavan uuden ajoneuvon verotusarvo on alennetulla verokannalla verotettavan 23 §:n 1 momentissa tarkoitetun pakettiauton, huoltoauton jonka oma massa on vähintään 1 875 kilogrammaa ja M1-luokan ajoneuvon, jonka oma massa on 4 500-5 999 kilogrammaa, osalta 46 prosenttia vastaavan uuden ajoneuvon yleisestä vähittäismyyntiarvosta ja muun ajoneuvon osalta 33 prosenttia vastaavan uuden ajoneuvon yleisestä vähittäismyyntiarvosta."

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 11.11.2010 Homopareille vapaata rukoilua. Työntekijä voisi kieltäytyä omantunnon syistä.
Toinen lehtileike: Keskipohjanmaa 11.11.2010 Venäjä vetää taas tavaraa. Yritykset toiveikkaina itäviennin näkymistä.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Terveys ja liikunta

Paino 99,8 kg, verenpaine 168 / 94, lepopulssi 59.

Loppukevennys

Jos ajaa polkupyörällä jalkakäytävällä niin ei tarvitse katua.

- Miten Kurosen sisuskalut kestävät juoda mitä tahansa?
- Ihmekö tuo, onhan se juonut talonsakin.

- Mikä on sähköinsinöörin paratiisi? - Kaksoisvirranmaa.

- Sinusta ei olisi kunnon kortinpelaajaksi? – Miksei muka? – Kun sulla on toi ässävika.

- Mistä tiedät, että tuo tyttö on kassaneiti? – Hän näyttää aivan kuitilta.

Poliisi autoilijalle: - Puhaltakaa. – Mihin teillä käy kipeää?

- Suuttuuko vaimosi, jos sanot hänelle vastaan? – En tiedä.

- Isä, mikä on kaiku? – Se on maailmassa ainoa, joka ei jätä äidillesi viimeistä sanaa.

- Tiesitkö, että hirvi on turvallinen eläin.

- Mikä on haikaran pahin vihollinen. – Kondomikotka.

- Miten virtahepo pysäytetään? – Katkaistaan virta.

- Eläimensekaantuja on hirveen väsynyt.

- Kuulin, että pankki etsii kassanhoitajaa. Mutta vastahan he pari kuukautta sitten saivat uuden kassanhoitajan. – Juuri häntä he etsivätkin.

- Mikä on ammattinne? – Olen torimyyjä. – Jaaha, otatteko vaihdossa pienemmän aukion?

Opettaja toiselle opettajalle: - Kuinkahan minusta voisi tulla oppilaiden silmissä yhtä suosittu kuin Aku Ankka? Toinen opettaja mietti hetken ja vastasi: - Ota housut pois!

Poika kysyi blondilta välitunnilla: - Mitä kello on? Blondi: - Ai nyt vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti